Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Босненци, сърби, хървати за мен са еднакви. Нали всички бяха една държава до 91-ва година - Югославия. Езиците им май бяха почти сходни.

---------------------------

Попфолк певиците с най-много песни с над 10 млн. гледания:

(не съм броял участието им във фийтове)

1. Галена 10

2. Теди Александрова 7

3. Анелия 6

4. Преслава 5

4. Деси Слава 5

4. Алисия 5

7. Емилия 4

7. Емануела 4

7. Джена 4

7. Андреа 4

Сподели в други сайтове

Босненци, сърби, хървати за мен са еднакви. Нали всички бяха една държава до 91-ва година - Югославия. Езиците им май бяха почти сходни.

1. Галена 10

2. Теди Александрова 7

3. Анелия 6

4. Преслава 5

4. Деси Слава 5

4. Алисия 5

7. Емилия 4

7. Емануела 4

7. Джена 4

7. Андреа 4

На Андреа са минимум 5-6.

Сподели в други сайтове

1. Галена 10

2. Теди Александрова 7

3. Анелия 6

4. Преслава 5

4. Деси Слава 5

4. Алисия 5

7. Емилия 4

7. Емануела 4

7. Джена 4

7. Андреа 4

Пресови да коментират това... :3fdb8960598fa63e:

Теда Противягова с толкова много песни с над 10 млн. ми е потресаващо.

Сподели в други сайтове

Пресови да коментират това... :3fdb8960598fa63e:

Теда Противягова с толкова много песни с над 10 млн. ми е потресаващо.

Какво да коментираме? Преси не купува гледания :3fdb8960598fa63e:

Освен това - 4 от 5-те клипа над 10 млн. са на самостоятелни песни, при Галена например - от 10 клипа, само 3 са самостоятелни.

Сподели в други сайтове

Е, харесва ни или не, но Ломска имаше 2-3 години с доста стабилно присъствие и едни от най-големите хитове, да не говорим, че всички тези мазни кючеци винаги се котират, с тях и Роксана имаше милиони гледания.

Сподели в други сайтове

Преси споделя цял ден балади от едно време на профила си, искам да изригне с нещо такова като "Безразлична" или "Заклевам те"!

Тя откакто спря участията постоянно споделя старите си песни. Но според мен след дуета с Кеба, сигурно ще чуем балада от нея чак след 3-4 години. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Да търся ли "Шумен мези" бре натегач шуменски? Да търся ли скарите и бирите със сръбското, че да си седнеш на гъза? :1000 (29): Да ви търся ли нищожните дискотечки, където и пропадналите пайнерски несретници не стъпват? От какво сте се отказали вие бре овчици задръстени? Утре ще ви докара Сашка "Ангелчето".... Весна и Бобан, а вие ще плющите кебапи и пушек от скарата ще се вижда от Търговище и Нови пазар? Къде сте бе тръгнали да се дуете, като такова както при нас нито можете, нито правите, а че искате е ясно на всички? Изпусни въздуха и гледай как Джена я представят като глас и топ певица. След още 10 такива пропагандни клишета всички ще забравят за етикетите на Преса и Деса, но никога за тези на Камелия. Е, гледай как става....

9368937y.png

Хаха. Майка ми чак умря от смях как ме подреди :1000 (29): :1000 (29):

Иначе не - в Шумен сръбското не е на почит. Не помня някога за 30 години да е имало гостуващ сърбин нито по стадиона, нито по клубовете ни... Иначе , че Шумен е едно село спор няма. Аз дори не се прибирам там, но да говориш за мизерните ни дискотечки при положение, че една от най големите дискотеки в бг е именно в Шумен-Колизеума, е направо нелепо. Шумен е зле, но Видин е 3 пъти по зле във всяко отношение. И ако ти говориш на база предположения, аз съм бил във Видин поне 10 пъти за последните 15-20 години. Празен и депресиращ град с много черни хора - там и българите сте нетрадиционно тъмни :1000 (29):

В моето село Шумен на почит са мангалски, турски и албански гнусотии. Но и ги предпочитам пред сръбските...

А за Джена - достойно продължение на ДесиСлава и Преслава. Най-пеещата от по новите и със страхотен музикантски усет. Желая и много хитове и успехи. Заслужава ги за разлика от пачавретините, които са на почит в този форум. Няма пропаганда. По можещите трябва да се толерират!!!

Сега го казва и го мисли, но ако наистина умре, ще му стане жал - сигурен съм. Хората понякога имаме склоността да се изразяваме гръмко и според моментното си настроение.

Точно. Но наистина ако можех да я сменя с Румяна, нямаше да я жаля :1000 (29):

Просто казах, че ако нещо и се случи, няма да ми е особено мъчно, но в никакъв случай не и желая кончината. Дори и за мен е психопатско :1000 (29):

Офф не ги различавам. Да, Буба и Джала са мега известни.

Иначе това ми е другата любима песен, Баленсиага.

Ако е гнусно и селско - сръбско е. Ако има европейска визия, въпреки подобния на сръбски език, значи е някоя по развита държава. Сърбите са много зле като продукция. И едно тежко пеене, което ме отказва и да ги слушам. Цеца е изключение, разбира се, ама всички други са ми отврат...

Тези, които ги качвате ми се сториха твърде модерни за сърбите. И се оказва, че не са сръбски. Стига сте ми ги хвалели тея сърби... Живеят си в 80те милите... Иначе Босна, Хърватска, Словения имат не лоши неща.

Сподели в други сайтове

Преси споделя цял ден балади от едно време на профила си, искам да изригне с нещо такова като "Безразлична" или "Заклевам те"!

Заклевам те е една от най-любимите ми балади. И аз бих се радвал на подобно нещо или пък някоя по-умерена песен като "Нямам право"..... Малко ме съмнява разбира се, но защо пък да не предложи нещо такова.

Сподели в други сайтове

Е, харесва ни или не, но Ломска имаше 2-3 години с доста стабилно присъствие и едни от най-големите хитове, да не говорим, че всички тези мазни кючеци винаги се котират, с тях и Роксана имаше милиони гледания.

Ами дори последния и мегахит беше от декември - От София до Банско. Ама и нейната беше квато беше. С този стил се изчерпа и ако продължава да работи в него я чака забвение...

И да - кючеците се котират в бг и са с дълъг живот освен това. Не с по 3 месеца като попфолк хитчетата. Не случайно Галена и Тонката пуснаха Шефката...

И новата на Валя е крадена от един кючек. А за Азис и Теди Александрова често си крадвват от ретро кючеци я припевче, я куплетче и си правят хитовете на този принцип. Само, че Азо променя темпото хитрушата

Сподели в други сайтове

Вместо да философства, да вземе да направи една свястна песен. :mf_surrender:

Къде отидоха песни като "Недей, сърце", "Спрях ли ти тока", "Като те почна", "Устни" и др. хитове? Изобщо не говоря за попаденията, които имаше преди Пайнер.

Нещо всички са се чалнали това лято.

Сподели в други сайтове

Ами права е. Има много песни и изпълнители. На който не му харесва да не слуша! Разни хора, разни вкусове! Не казвам, че е нещо нечувано и невиждано последния и проект, но в сравнение това което се бълва е нещо приятно и неангажиращо, дори супер лятно. Да миналата година пусна много силни парчета, но всеки има слаби периоди. Не я защитавам, просто изказвам мнение! :whistling:

Сподели в други сайтове

Ами права е. Има много песни и изпълнители. На който не му харесва да не слуша! Разни хора, разни вкусове! Не казвам, че е нещо нечувано и невиждано последния и проект, но в сравнение това което се бълва е нещо приятно и неангажиращо, дори супер лятно. Да миналата година пусна много силни парчета, но всеки има слаби периоди. Не я защитавам, просто изказвам мнение! :whistling:

Ок, но какво да слушаме от чалгата? Всичко е пято и дъвкано хиляда пъти. Отвращавам се :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Ок, но какво да слушаме от чалгата? Всичко е пято и дъвкано хиляда пъти. Отвращавам се :gun_bandana:

Ами аз например слушам ретро най-вече! Чакаме Преслинка! :Vishenka_05:

А до като чакаме едно поздравче! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Че и нахална... С тубата ли са я хейтили или е чела тук какво я правиме :3fdb8960598fa63e:

Иначе кое е парчето, на което приличала. На мен не ми прилича на друга песен сякаш...

И какво като не ни харесва, нямаме право да и го напишем под клипа ли. Виж я ти нея... Малко и е хейта. Да се научи да прави свястна музика. Кали така драпа отчачно за хит, че чак е смешна и жалка и то явно не сам аз така мисля, за да се обяснява като ученичка.

Да се радва, че нямам профил в инста. Щеше да си го отнесе като Тони Димитрова!!!

Сподели в други сайтове

Ако сърбите са зле като продукция нито Емилия, нито Ивана, нито Мария щяха да купуват от там.

Дето е Босна, там е и Сърбия - пазарът е един, музикалните компании също. Композиторите пишат музика за всички.

Нито те, нито гърците, нито румънците са зле откъм продукция. Има и лоша евтина музика, има и качествена. Кой каква ще намери е друг въпрос. У нас е същото.

Сподели в други сайтове

Ами аз например слушам ретро най-вече! Чакаме Преслинка! :Vishenka_05:

А до като чакаме едно поздравче! :3fdb8960598fa63e:

Прекрасен хит, благодаря! От два месеца насам живея с хитовете на ПЕТРА :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Бил съм във всички големи градове на България освен в Кюстендил.

Място за сравнение между Видин и Шумен просто няма. В Шумен бях в една неделя. Центърът беше фул макс, хора по главната супер много, гъчканак. Много оживено ми се стори. Знам, че това е така, защото съм бил на Главната им улица, знам, че там проблемът с българската раждаемост е много голям като във всеки по-малък град в България.

Във Видин бях на един Великден. На такъв празник се очаква градът да се понапълни. Еми...кофти тръпка беше. Пусто (говоря за центъра им), бедно. Иначе хората, с които говорих ми се сториха много културни и..абе готини българи бяха. Не искам да обиждам Фокси - просто споделям впечатленията си, щото видях, че се правят сравнения между двата града.

В близост до Шумен има още два областни градове - Разград и Търговище - OMG там пък каква мизерия и бедност беше - Шумен им е като местната столица.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...