Jump to content

Препоръчани коментари

Очаквайте новата песен на Валя - “Искам да ме искаш”. В официалния и фейсбук Valia/Валя има и тийзър и звучи много добре. Чакам с нетърпение!

Много се радвам. Валя ми липсва. Тя е можещ изпълнително, но онези в Димитровград в пренебрегват за сметка на Тотя, Теда, Юнона и Сие.

Много се радвам. Валя ми липсва. Тя е можещ изпълнително, но онези в Димитровград в пренебрегват за сметка на Тотя, Теда, Юнона и Сие.

Дай боже сега един хит като “Все си ти”

Дай боже сега един хит като “Все си ти”

Заслужава го напълно. Талантлива е, секси, само едно рамо и трябва да е пак сред актуалните. “Все си ти” наистина си беше хит. Дано пуска поне по 2 клипа в годината.

Заслужава го напълно. Талантлива е, секси, само едно рамо и трябва да е пак сред актуалните. “Все си ти” наистина си беше хит. Дано пуска поне по 2 клипа в годината.

Ще има и фолклорни песни , които вече са заснети и Декември ще има още една песен по текст на Стефка Ангелова посветена на празниците.

Ще има и фолклорни песни , които вече са заснети и Декември ще има още една песен по текст на Стефка Ангелова посветена на празниците.

Дали няма да издаде и фолклорен албум? Иска ми се песен като “Нещо друго”. Харесвам русия период на Валя с малки изключения. Дори и баладата “Судбо моя” е страхотна. За клипът да не говорим. Знаеш ли на какъв договор е във Пайнер и дали заради това е този игнор от фирмата след като напусна през 2009?

В русия период беше ужасна, луди ли сте? С една курвенска визия такава чекнеща се по дивани ... Вярно че имаше яки тракове като "Знам", "Популярна", "Нещо друго" и т.н.,но останалото беше под всякаква критика. Според мен се възроди, след като си върна червения цвят.

В русия период беше ужасна, луди ли сте? С една курвенска визия такава чекнеща се по дивани ... Вярно че имаше яки тракове като "Знам", "Популярна", "Нещо друго" и т.н.,но останалото беше под всякаква критика. Според мен се възроди, след като си върна червения цвят.

Кели, коментирай как Валс беше първата с рошаво междукрачие в клип. Истинска кралица. Нека Кама да се учи как се прави. Пък и “Нещо друго” беше жесток трак.

Дали няма да издаде и фолклорен албум? Иска ми се песен като “Нещо друго”. Харесвам русия период на Валя с малки изключения. Дори и баладата “Судбо моя” е страхотна. За клипът да не говорим. Знаеш ли на какъв договор е във Пайнер и дали заради това е този игнор от фирмата след като напусна през 2009?

Доколкото знам мисля,че Валя е с друг договор във фирмата и има много участия ,които не се рекламират там.

Сигурно най-краткият текст в поп-фолка - 3 думи - UNA, PASSION, AMOR :1000 (29):

Има конкуренция :1000 (29):

Нека да е хит, че след около 50 дни никой няма да се сеща за нея.

Кати има ли участия от време на време? Спокойно може да прибира по 2-3 хил. на ретро парти.

Гледам, че се обсъждат текстовете на песните в някои от темите... Истината е, че тъпите текстове винаги са вълнували доста хора, но последно време доминират осезаемо. По-тежките, лиричните и смислените текстове останаха на заден план в българската музика като цяло, независимо в кой стил... Лично на мен започва да ми писва, някаква повсеместна простотия е настанала - забавленията са на някакво първично ниво. Като всяка мода и тази ще мине, трябва да има развовесие в нещата и рапърските напъни, текстове състоящи се само от лафчета и прочие може би ще утихнат с времето.

Не само текстовете. И самите мелодии са прости и елементарни. Човечеството масово затъпява, с него и културата и изкуството.

Някак си борбата за доказване в световен мащаб вече опира само до кой какво оръжие ще извади.

Няма състезание в изкуството, всички са талантливи, ако някой не е, то се твърди, че е абстрактен и неразбран от публиката.

У нас няма никакви конкурси, никакви награди, никакъв хъс за работа и развитите. Правят се посредствени песнички за масата от 8-20 годишните, голяма част от тях с 0 прочетени книги, 0 изгледани свестни филми, някаква нищожна бройка от слушани парчета, групи, изпълнители, жанрове. Каква основа имат те, за да оценят и разделят качественото от нискокачественото. Факт, че това е музика за забавление, но когато тя стане масова и няма друго, което да се предлага, не е ок.

Не знам какви са ви наблюденията, но само вижте как падат баловете за университети и гимназии всяка година и колко ниски са средните успехи на матурите. Това говори достатъчно. Масово неграмнотни, незаинтересовани младежи.

Каква музика да очакваме...

Коментирали ли сме този хит? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): През цялото време върви отсвира на "Палиш ме" на Ася, клипът и той е пародия на този и като цяло старите чалга клипове. Отново хем мачкат чалгата и като хитовост, и като послание, а същевременно това си е една чалга песен.

Как е възможно Райна вече да минава Мария по коментари и лайкове а да имат 400к разлика в гледанията ?

Галин също стартира слабо.

Като цяло виждам, че гледанията в ютюб доста са паднали и се чудя на какво се дължи този факт.

Как така все още Галин не в класацията в ютуб трябва да хвърля нещо :1000 (29):

Коментирали ли сме този хит? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): През цялото време върви отсвира на "Палиш ме" на Ася, клипът и той е пародия на този и като цяло старите чалга клипове. Отново хем мачкат чалгата и като хитовост, и като послание, а същевременно това си е една чалга песен.

Кво да им коментираме.на тея аматьори и смешници. Мислих , че по-смешни от Сузанита и сие няма как да излязат, но виж тука счупиха тъпомера. Включването на Криси Пича( един мангал от Варна на който са пекарни ЧОЧО) няма да го коментирам.

Не само текстовете. И самите мелодии са прости и елементарни. Човечеството масово затъпява, с него и културата и изкуството.

Някак си борбата за доказване в световен мащаб вече опира само до кой какво оръжие ще извади.

Няма състезание в изкуството, всички са талантливи, ако някой не е, то се твърди, че е абстрактен и неразбран от публиката.

Така е, границите на това кое е стойностно или не се размиха много и настана някакво положение, в което всичко се одобрява, независимо какви са качествата му. Начина по който изкуството се възприема вече е коренно различен и в световен мащаб. Тези неща ги коментирах и с обкръжението си скоро - музиката е отражение на хората, които я консумират. Докато преди години излизаха имена и личности, които диктуваха модата в музиката - вече масите диктуват теченията. Щом се кефят на лафчета, текстове състоящи се от нахвърлени фрази без последователност и музика "на готово" състояща се от семпли - това ще се пуска.

У нас няма никакви конкурси, никакви награди, никакъв хъс за работа и развитите. Правят се посредствени песнички за масата от 8-20 годишните, голяма част от тях с 0 прочетени книги, 0 изгледани свестни филми, някаква нищожна бройка от слушани парчета, групи, изпълнители, жанрове. Каква основа имат те, за да оценят и разделят качественото от нискокачественото. Факт, че това е музика за забавление, но когато тя стане масова и няма друго, което да се предлага, не е ок.

Не знам какви са ви наблюденията, но само вижте как падат баловете за университети и гимназии всяка година и колко ниски са средните успехи на матурите. Това говори достатъчно. Масово неграмнотни, незаинтересовани младежи.

Каква музика да очакваме...

Затова и лидерите 6-7 години са едни и същи, и в поп-а и в поп-фолка. Няма нови такива. Сред новите изпълнители, колкото и да са малко, да кажем, че ги има - няма новатори. Заимства се от посредствеността и от вече удобния и отъпкан път.

Кво да им коментираме.на тея аматьори и смешници. Мислих , че по-смешни от Сузанита и сие няма как да излязат, но виж тука счупиха тъпомера. Включването на Криси Пича( един мангал от Варна на който са пекарни ЧОЧО) няма да го коментирам.

Смешници, несмешници, в момента песента гърми, наедно с другите рап и поп хитове, а всичко в чалгата без Бръм е девета глуха.

Смешници, несмешници, в момента песента гърми, наедно с другите рап и поп хитове, а всичко в чалгата без Бръм е девета глуха.

И кво като гърми ? На това.нещо се кефят пубертети . Не правя сравнение.с чалгата , искаш да коментираме и го правя. Аматьорска работа. Тя и Сузанита миналата година грмна с Луцифер и Буда, ама към днешна дата няма и помен от тая песен. А славата й с всяка изминала песен угасва. Тея бнр са напълно непознати за масата, накви ютуб звездички.

И кво като гърми ? На това.нещо се кефят пубертети . Не правя сравнение.с чалгата , искаш да коментираме и го правя. Аматьорска работа. Тя и Сузанита миналата година грмна с Луцифер и Буда, ама към днешна дата няма и помен от тая песен. А славата й с всяка изминала песен угасва. Тея бнр са напълно непознати за масата, накви ютуб звездички.

Тука нe си прав, адаш. БНР са голямата сeнзация на послeдната година, имат участия постоянно и всичкитe са фраш.

Най-вeроятно няма да сe радват на творчeско дълголeтиe, но понe нe са досадници като Скандаусабоговe.

А тая им пeсeн мачка, страшно звучи.

Аз също не ги бях чувал допреди да се върна в Бг преди няколко седмици, но оттогава колкото пъти се съберем компания, все се говори за тях. И като гледам тая песен как е първа в Трендинг, не мисля, че не са известни. То е ясно, че мейнстрийм слава едва ли ще имат, най-малкото музиката им не е подходяща да се върти по телевизии и радиа, но не мисля, че и го търсят.

Затова и лидерите 6-7 години са едни и същи, и в поп-а и в поп-фолка.

Преси е лидер от 12 години :Vishenka_05:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...