.close to me. Публикувано на Май 20 Report Share Публикувано на Май 20 музика:Цветелина текст:Цветелина аранжимент:Пламен Велинов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Страхотен текст и музиката. Едно огромно браво за Цветелина! Пламен Велинов се е справил отново чудесно с аранжимента, а видеото е стилно и изпипано. Харесва ми този проект и е типично в нейния стил. Хубаво е да има и такива песни! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Просто уникална. Такъв поп-фолк ми се слуша и ми липсва. Цветелина има толкова качествена дискография. Нека прави по-често песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Колко е хубаво, когато някои и до ден днешен поднасят на публиката качественият, стар поп-фолк! Радвам се, че Цветелина все пак е решила да пусне песен в този жанр, отдавна не сме чували такива от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Страхотна е Цветелина. Радвам се че има бум на завръщащи динозаври на попфолка. След успеха на Шушаната на Наско Ментата забелязвам че и други ретро имена издават песни - Магапаса,Сашка Васева, сега и Цветето на фолка. Цветелина е страхотна. Намирам я за доста по талантлива, способна , умна и принципна от сестра и Нина. Поредната супер балада в дискграфията и. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Хубава песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Много хубава песен, веднага запомних мелодията. Не знам дали бих я слушал обаче, не е точно като за мен но ще има своите почитатели. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Хареса ми още от първо слушане! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Хубава песен, браво! Не остарява тая жена, вчера беше на клисурския манастир, обикаляше по сергийте, не е мръднала от клипа на 100 мерцедеса 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iskra1 Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Страхотна балада. Точно от такъв тип песни имаме огромна нужда. Поздравления за Цветелина. :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.