Cally-Pressyfan' Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Не се ли разбрахме вече, че Пресли я отписахме?! Трябваш ми за каузата! Никога! Каква кауза имаш освен да рошиш косматите гърди на Тони Стораро? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Сподели Публикувано Май 7 Каква кауза имаш освен да рошиш косматите гърди на Тони Стораро? Имам множество каузи, аз съм социално ориентирана персона! Трябваш ми, например, в ранг листата на Даниел! Никакъв те няма там! Скоро предстои допитване за текстовете на Теньо за Кама и Ванча, необходим си ми и за това! Абе, като цяло си ценен кадър! Дано Пете се откаже веднъж завинаги, та да се завърнеш в щедрите пазви на истинската звезда, родом от китното градче Айтос! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Имам множество каузи, аз съм социално ориентирана персона! Трябваш ми, например, в ранг листата на Даниел! Никакъв те няма там! Скоро предстои допитване за текстовете на Теньо за Кама и Ванча, необходим си ми и за това! Абе, като цяло си ценен кадър! Дано Пете се откаже веднъж за винаги, та да се завърнеш в щедрите пазви на истинската звезда, родом от китното градче Айтос! :1000 (29): Един въпрос ме тормози в последно време: според теб дали лелча вече е в менопауза? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Сподели Публикувано Май 7 Един въпрос ме тормози в последно време: според теб дали лелча вече е в менопауза? Май не, има си симптоми, а при нея нещо не ги улавям все още. Виж, при любимката ти Тони Ди, са очевадни! Аз ти говоря сериозно - желая да те привлека в кръга "Ванча", който отсега започвам да подготвям за следващия етап в темата на Даниелчо! Ясно е, че сега ще преборим Роксана! Следващия път, ще сме срещу гадното хомо Галин, който май ще победи Цура, което е скандално! Възнамерявам Ванча да завземе форума! Ти ще си пъкления анализатор на кръга, брояча на гледания, малкото секси Кайче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Май не, има си симптоми, а при нея нещо не ги улавям все още. Виж, при любимката ти Тони Ди, са очевадни! Аз ти говоря сериозно - желая да те привлека в кръга "Ванча", който отсега започвам да подготвям за следващия етап в темата на Даниелчо! Ясно е, че сега ще преборим Роксана! Следващия път, ще сме срещу гадното хомо Галин, който май ще победи Цура, което е скандално! Възнамерявам Ванча да завземе форума! Ти ще си пъкления анализатор на кръга, брояча на гледания, малкото секси Кайче! Какви са тези симптоми? Тревожа се като я удари, да не се освини пак и да иде хубавата фигура, която постигна Аз също съм социално ангажирана личност, навсякъде огрявам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Сподели Публикувано Май 7 Какви са тези симптоми? Тревожа се като я удари, да не се освини пак и да иде хубавата фигура, която постигна Аз също съм социално ангажирана личност, навсякъде огрявам Ами Тонито доста се е сбабичосала, последния път като я видях. Направи ми впечатление, че доста се поти, също така. Няма да се освини Ванчето, вече е със спортни екипи, подаръци от българска марка и тръгна на фитнес, жената! Кръстя се и паля бяла свещ, новата песен да е силна, барем забравиш за малко толбухинското плашило, та да те сложа начело на кръга "Ванча"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Ами Тонито доста се е сбабичосала, последния път като я видях. Направи ми впечатление, че доста се поти, също така. Няма да се освини Ванчето, вече е със спортни екипи, подаръци от българска марка и тръгна на фитнес, жената! Кръстя се и паля бяла свещ, новата песен да е силна, барем забравиш за малко толбухинското плашило, та да те сложа начело на кръга "Ванча"! Няма подобен шанс, но поне да не пусне поредната чекия ала "Кралете" и да изтрие преднината от последния трак Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Не долавям хайп към предстоящия дует на Галя и Пеевска. Дори тук никой не го обсъжда. А помня че седмици преди премиерата на Пей сърце се изписваха страници за нея и не можеше да се диша. Надали ще има повече от 350к първите 24 часа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Сподели Публикувано Май 7 Няма подобен шанс, но поне да не пусне поредната чекия ала "Кралете" и да изтрие преднината от последния трак Има много шансове, аз съм оптимистка и съм с невероятно силна интуиция. Досега винаги съм била скептична, като са предричали през годините крах за Преса, знаех, че ше намери пролуки да се завърне, я с някой хит, я с някоя курвенска интрижка. Сега усещам друго, но да не те фрустрирам допълнително... Време е вече за новата песен, искам Ваня по баловете не само с "Добра среща"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Май не, има си симптоми, а при нея нещо не ги улавям все още. Виж, при любимката ти Тони Ди, са очевадни! Аз ти говоря сериозно - желая да те привлека в кръга "Ванча", който отсега започвам да подготвям за следващия етап в темата на Даниелчо! Ясно е, че сега ще преборим Роксана! Следващия път, ще сме срещу гадното хомо Галин, който май ще победи Цура, което е скандално! Възнамерявам Ванча да завземе форума! Ти ще си пъкления анализатор на кръга, брояча на гледания, малкото секси Кайче! Стига и ти с това че Галин е хомо, аз съм влюбена в него Майтапа настрани, но и да е хомо, проблем ли е? Към момента е доста по-хитов от Цветелина Янева. Иначе много ясно, че Ивана ще победи Рокса, то оставаше и да и е обратното, ще се режат вени, може да дадеш съвет после на Преси феновете :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Не долавям хайп към предстоящия дует на Галя и Пеевска. Дори тук никой не го обсъжда. А помня че седмици преди премиерата на Пей сърце се изписваха страници за нея и не можеше да се диша. Надали ще има повече от 350к първите 24 часа. Тогава бяха изтекли куп снимки, видеа + демото, нормално Ако песента е яка, рекордчето на Пресли ще отиде в кофата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Сподели Публикувано Май 7 Стига и ти с това че Галин е хомо, аз съм влюбена в него Майтапа настрани, но и да е хомо, проблем ли е? Към момента е доста по-хитов от Цветелина Янева. Иначе много ясно, че Ивана ще победи Рокса, то оставаше и да и е обратното, ще се режат вени, може да дадеш съвет после на Преси феновете :1000 (29): Къде е Цура като репертоар и глас, къде е гадното педалче от Добрич?! Много внимателно си помисли, кого, в един евентуален сблъсък между Гальо и леля Калудова, би подкрепила! :1000 (6): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 То и сега има снимки от дестинацията на клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Къде е Цура като репертоар и глас, къде е гадното педалче от Добрич?! Много внимателно си помисли, кого, в един евентуален сблъсък между Гальо и леля Калудова, би подкрепила! :1000 (6): :1000 (29): Вече съм се замисляла и по този въпрос. Ще подкрепя леля, но ако се изправи срещу Глория, ще ме извиниш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Може в молбите си към новия трак на Калудка, освен това да е хит, да включиш и да има визия - разголена МИНИМУМ като тази: http://prikachi.com/images.php?images/297/9323297W.jpg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Сподели Публикувано Май 7 Вече съм се замисляла и по този въпрос. Ще подкрепя леля, но ако се изправи срещу Глория, ще ме извиниш Вече съм казвала, че единствената, която може да бъде слагана до леля, е Глория! Тъй че, ще го преживея! Може в молбите си към новия трак на Калудка, освен това да е хит, да включиш и да има визия - разголена МИНИМУМ като тази: http://prikachi.com/images.php?images/297/9323297W.jpg Това нищо не е! Искам я по моникини, казала съм вече! Заобиколена от разкошни мъжища, които да води на каишки! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Вече съм казвала, че единствената, която може да бъде слагана до леля, е Глория! Тъй че, ще го преживея! Това нищо не е! Искам я по моникини, казала съм вече! Заобиколена от разкошни мъжища, които да води на каишки! Но беше най-смелото от нея до момента А ако разкошните мъжища са Стораро и Б. Дали, направо ще си в пред инфарктно състояние Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Сподели Публикувано Май 7 Но беше най-смелото от нея до момента А ако разкошните мъжища са Стораро и Б. Дали, направо ще си в пред инфарктно състояние Винаги съм искала дует между Тунчер и богиня Калудка! Би било нещо велико и оргазмично! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Вече съм казвала, че единствената, която може да бъде слагана до леля, е Глория! Тъй че, ще го преживея! Обаче се очаква интересно лято... Глория с албум, Ивана с лятна песен (може би по монокини в клипа, за твоя радост), Преси ще ни пусне нещо за да не я забравим.... кеф Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Сподели Публикувано Май 7 Обаче се очаква интересно лято... Глория с албум, Ивана с лятна песен (може би по монокини в клипа, за твоя радост), Преси ще ни пусне нещо за да не я забравим.... кеф Преси къде я сложи до двете вечни прими? Коментирайте третото място в класацията за знакова песен на Ванча в слабия период? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Преси къде я сложи до двете вечни прими? Коментирайте третото място в класацията за знакова песен на Ванча в слабия период? Преси - с повече Певица на годината от двете прими взети заедно и с повече години в топа (все още не взети заедно, но е на път) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Къде е Цура като репертоар и глас, къде е гадното педалче от Добрич?! Стела е права в случая. Почти всяка песен му става хит, докато Цура ще си остане с Влез и Пей сърце цял живот. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 7 Author Report Сподели Публикувано Май 7 Преси - с повече Певица на годината от двете прими взети заедно и с повече години в топа (все още не взети заедно, но е на път) И като пуснеш албумите на трите, Преси се насира! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Преси къде я сложи до двете вечни прими? Коментирайте третото място в класацията за знакова песен на Ванча в слабия период? Споменах я заради Кели, да се радва Само се води слаб период, песните, които спечелиха първите 3 места не са слаби, това са от най-запомнените и хубави песни на Ивана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 И като пуснеш албумите на трите, Преси се насира! Преси няма албум в 50% от кариерата си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари