Jump to content

Препоръчани коментари

Тоя Лазар не млъкна през цялото интервю и прекъсваше Гергана. :mf_surrender:

Не знаех че нашето Мимчу е такава любимка на Галя. :1000 (29): Все нейни въпроси задава.

Тива дори няма смисъл да му се прави тема камоли да се коментира :3fdb8960598fa63e:

Да, втори дует между Деса и Ванча би бил нещо разкошно! :Vishenka_05:
9353403B.jpg

И голия и задник не спомогна за успеха на последното и парче.

Много жалко, че хубавите и различните песни не стават популярни дори поднесени от топ имена...

GiveMeLove не се показва никъде в предложения това е причината за слабата гледаемост. Иначе в дискотеките гърми и звучи брутално :Vishenka_05:

А и да не забравяме, че това е само предястието.. :3fdb8960598fa63e:

GiveMeLove не се показва никъде в предложения това е причината за слабата гледаемост. Иначе в дискотеките гърми и звучи брутално :Vishenka_05:

На мен ми се показва почти след всеки клип. Специално само за мен ли се показва? :3fdb8960598fa63e:

Трябваше да изчакат няколко дни, "Не се изтриваш" вече минава "На тебе не отказвам".

В дискотеките звучи толково безлично, колкото е и самата песен. Стига оправдания! На мен също не ми излиза в предложения, но това не е важно. Винаги си личи кога една песен е хит и кога не. А тази е очевидно, че не е.

В дискотеките звучи толково безлично, колкото е и самата песен. Стига оправдания! На мен също не ми излиза в предложения, но това не е важно. Винаги си личи кога една песен е хит и кога не. А тази е очевидно, че не е.

Песента е по хубава от Просто шоу и О папи. Фолка има нужда точно от такива парчета за имидж.

Абе верно ли Ашли била щерка на Мустафа Чаушев??

Абе верно ли Ашли била щерка на Мустафа Чаушев??

Едва ли, разликата им е 50 години :mf_surrender:

Едва ли, разликата им е 50 години :mf_surrender:

И в нета няма достатъчно инфо. Имал някаква щерка Ажда. Да не би да е Ашлито преди псевдонима :3fdb8960598fa63e:

Ах, колко жалко е да си фен на ........ всички вече се сещат :lol: :lol: :lol:

Кво злорадстваш бе , въшка. По добре дебела но обичана, отколкото депресантка с лабилна психика и мразена от народа...

И голия и задник не спомогна за успеха на последното и парче.

Много жалко, че хубавите и различните песни не стават популярни дори поднесени от топ имена...

Само, че онзи ден бях на Галена в Култ и хората реваха с цяло гърло на тая песен. За мен има проблем в ютуб и излизането от страни. Нямам обяснение защо има толкова гледания , а е хит.

Чякаме ли Деса и Кама с летните проекти? ; :D Пак ще ги пускат по 1 време. :3fdb8960598fa63e:

Кво злорадстваш бе , въшка. По добре дебела но обичана, отколкото депресантка с лабилна психика и мразена от народа...

Емилия не е мразена от народа. И мисля, че е достатъчно обичана от бъдещия й съпруг. Уникална жена.

Последните години веднага я нареждам в личния ми топ 5 :

Камелия

Галена

Цветелина Янева

Алисия

Емилия/ Галин

Само, че онзи ден бях на Галена в Култ и хората реваха с цяло гърло на тая песен. За мен има проблем в ютуб и излизането от страни. Нямам обяснение защо има толкова гледания , а е хит.

Чякаме ли Деса и Кама с летните проекти? ; :D Пак ще ги пускат по 1 време. :3fdb8960598fa63e:

На мен ми се показва отстрани и често ми я дават като следващо предложение. Не знам дали от това е проблема. Те големите имена квото и да пуснат влиза в клубовете. Хит не знам дали е, но е супер песничката. АЗ си я слушам с кеф. Особено както почти нищо не става...

Като я гледам Деса, не искам да снима нови клипове :1000 (29):

Емилия не е мразена от народа. И мисля, че е достатъчно обичана от бъдещия й съпруг. Уникална жена.

Последните години веднага я нареждам в личния ми топ 5 :

Камелия

Галена

Цветелина Янева

Алисия

Емилия/ Галин

Тя и в моя личен топ 3 присъства, но ние сме единици.

Емилия е мразена масово. Никога не е била любимка на народа...

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...