Jump to content

Препоръчани коментари

Хайфа много тъпо направи-новият й албум нито в Spotify, нито в Google Play, a само в Itunes.

Кенджи е пуснал нов албум на 31 август и аз да не знам. Вече трети подред.

Ерос Рамацоти за 2-ри път канят у нас. Eнрике Иглесиас идиота дето му бях на концерта и не става за нищо за 4-ти път ще идва у нас, а Рики Мартин изобщо не канят, защо? Каква е причината? Да ми казват от екипа на Рики, че у нас не предлагат никакви оферти да дойде, а Рики толкова иска да дойде в България. Sofia Music Enterprises и тъпия Фънки са причината аз да не видя Рики Мартин в България!

Че да си го организира сам като толкова иска, защо чака покана? Така ли работят тези звезди, аз си мислех, че сами избират държавите и градовете за турнетата си.

Има ли желаещи да водят тазгодишните форумски награди?

Ще има ли такива? Би било добре.

Че да си го организира сам като толкова иска, защо чака покана? Така ли работят тези звезди, аз си мислех, че сами избират държавите и градовете за турнетата си.

Като не предлагат условия, как да дойде.

Ама Рики да не е вкип с 5 човека като Иглесиас.

За добро утро “Убийството на Версаче” е взел награда Еми, както и Дарън Крис, но Рики не е взел, но пък е бил много готин. Но въпреки това той с номинацията си вече е спечелил.

По света всички медии пишат, че "Убийството ма Версаче" спечели награда Еми, само у нас не го отразиха. У нас е по-важно, че "Игра на тронове" са взели Еми.

Джован е качил снимка на Рики от наградите Еми и Рики отдолу му е написал Mi amor(моята любов) Как се обичат и подкрепят само Рики и Джован.

Не може да бъде. Кенджи ми е писал на френски в понеделник, че ми благодари за цялата подкрепа и че благодарение на феновете той е стигнал дотук и искрено цени всеки един фен и благодари много. 😮😮😮😮

егати тъпата система ! Понеделник пак неработен ден :@

после защо сме били на това дередже

:gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:

егати тъпата система ! Понеделник пак неработен ден :@

после защо сме били на това дередже

:gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:

В по-развитите европейски държави почти всеки месец има някакви празници. Тук са даже малко. ;)

• Like 1

Имам най-добрия шеф. Вчера пусна колежката топла кухня да почива, че посрещала гости, а той от 19:00 до края работи на студена кухня. Много забавно беше с него, как правеше салатите и си пееше песните, които пускаха по радиото. По едно време се обади ма колежката й й каза и днес да почива, той щял да работи на студена кухня целия ден. Това другаде не съм го виждала. Шефът днес даде 300 лв. за уредба и колонки да слушаме качествено музика в кухнята. Той си чисти и работното място също.

Добро утрооо. В момента Рики получава поредното си признание в Ел Ей Avanguard award. Награда, която имат само 5 човека като Елтън Джон, Майли Сайръс и др. И сега и Рики ще притежава тази награда. 😎

Карълайн май е бременна от Томас-сина на Рич, а Рич не може да има деца вече. Как ли ще реагира Рич, когато разбере, че Карълайн е бременна от Томас. Зенде и Никол са вече двойка.

Искам превод на песните от новия албум на Хайфа.

Ще пътувам за седмица. Напомни ми като се върна. На кои нямаш?

• Like 1

Рики днес записва с Danja-продуцента на Джъстин Тимбърлейк.

Бях в аптеката. Разбрах как се казва фармацефта. Едната жена дето беше на едното гише вика на едно момиче младо изпратено от Медицинския колеж за стаж да изчака да се обади на шефа. И аптекарката звъни на шефа и му казва: Здравей, ЖОРО и аз му чувам гласа по телефона. Как пък всички Жоровци са готини. Това момиче утре ще е е на стаж при фармацефтчето в 9:00 часа, че е младо и хубаво момичето. Направо й блазя, че ще стажува при него.

Страхотна обложка има новия албум на Талия,за разлика от предния й. Излиза на 9 ноември- месец преди рождения ми ден

9408986R.jpg

Дано и Рики дотогава пусне новия сингъл.

Уж и Джей Ло щеше да пуска албум.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...