Jump to content

Препоръчани коментари

Преслава пръсна с тая песен,а текстът смазва.Клипът е много як,а тя е много красива.

Емии яка е песента, добро изпяване. Според мен ще стане хит.

Визиите й са обаче потрес. Преса, като не е със спусната коса, я правят на чучало.

Песента ми харесва, определено се е постарала отново. Любовта и се отразява добре в професионално отношение- Мачка здраво, готин клип и избухваща песен. Който каквото иска да пише, ще гърми здраво и Преслава отново има хит.

Тази песен ще е на ниво - "Нашето любов е", тоест - популярна песен и нищо повече.

Познах, че клипа е на Люси а аранжимента - Ганев.

Клипа по гарвана , и аранжимента - там се усеща Ганев, вече без да гледам знам кой какво е снимал, аранжирал и т.н. Рядко ме изненадват.

Клипа бие на backstage от някаква фотосесия, като някаква ТВ версия е, но поне е изчистен. Не е непременно лош, но е постен и не е клип, ами направо ТВ версия.

Песента не е лоша, Ганев прави много добри аранжименти за гръцки кавъри, доста от кавърите на Стораро са по аранжимент именно на Даниел.

Като цяло си е стил Преслава - и текста, и клипа, абе... Преслава.

Тази песен ще е на ниво - "Нашето любов е", тоест - популярна песен и нищо повече.

+1 точно и ясно

Много са ми интересни хора,които не харесват песента,а пишат по няколко пъти в темата.

ОК,изказал си мнението си,можеш да спреш да го натрапваш :sp_ike:

102K за 4 часа? Преслава май пак ще си подобри рекорда. Уникална песен.

Еее много ми харесва, Браво!А песен на Преслава не ми беше харесвала от "На тебе не отказвам"!

Доста добре, но след “не се изтриваш” мислих че е приключила със сезонните хитове и ще се разчупи малко.

Колко слабо и несвързано е всичко в този проект!

Колко злоба има тук.....?За теб освен Джена друго съществува ли?

Ох, много са ми забавни хейтърите :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): От 9 кладенеца вода носят само и само да изкарат нещо не както трябва.

Мацката смазва. И след всяко слушане зарибява повече парчето, браво. Така се прави. Преслава е най-голямото явление в попфолка. Толкова години, дори в момент когато беше изхабена като образ и пусна някой друг месец аванта на драпащите си колежки, след 12 години на върха и още буди интерес и умее да усети как и какво да направи. Go girl :1000 (30):

Тя Джумерката пък едни песни вади. Добре, че беше Преслава да я побутне. Остави го

Истината боли

Тя Джумерката пък едни песни вади. Добре, че беше Преслава да я побутне. Остави го

Джумерка? :roll1:

Преслава пак подобри рекорда си. Песента е уникална, аз не мога да я спра :Vishenka_05:

Каква истина?

Гръмни се,че да ти се отпушат ушите за песента!И аз харесвам Галена, ама това не ми пречи да слушам хубава музика!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...