Arwity Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Eдна тема за Sims искате ли? Покрай Арвиту и аз си свалих тройката, обаче съм свикнала с контролите на четворката и ми е трудно. 4 е много изчистена и лесна откъм геймплей, но пък страшно скучна... все си мислех, че с експанжъните ще стане по-интересна, но засега - не. И като огромен минус отчитам постоянното зареждане за щяло и нещяло, в 3 много ми харесваше това, че може да обикаляш свободно из целия град, нямам идея защо го махнаха (всъщност може би точно за да зарежда по-бързо). Нещо обаче не ми тръгва 4 от замунда, а не ми се занимава да търся какъв е проблемът. Точно! Аз играх 4-ката декември, че си купих ново пс и посвикнах с нея, но ми е ужасно скучна, не знам защо така. Отчитам за минус в 4-ката, че нямаш и басейн в къщата си. Може темичка, може и къщите да си покажете (може да си вземс и идея) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 И на мен ми се случи няколко пъти, но не им вдигах-звъняха ми от Берлин с различни номера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Точно! Аз играх 4-ката декември, че си купих ново пс и посвикнах с нея, но ми е ужасно скучна, не знам защо така. Отчитам за минус в 4-ката, че нямаш и басейн в къщата си. Може темичка, може и къщите да си покажете (може да си вземс и идея) Вече има басейни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Вече има басейни. В къщите?? Аз доста рових, но не открих да може. А преди 2 месеца я играх. Нямам търпение да се прибера и да си направя новата къща. Само дано семейството ми си е там и не съм затрила и него Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Сега и на мен ми се преигра... свалям си тройката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 :1000 (29): жалко, че няма как да играем онлайн и да си ходим на гости Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 :1000 (29): жалко, че няма как да играем онлайн и да си ходим на гости Трудна ли е тройката? Аз съм свикнал да играя само 2. Веднъж си свалих 4 и останах много разочарован. Но 3 никога не съм я играл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Трудна ли е тройката? Аз съм свикнал да играя само 2. Веднъж си свалих 4 и останах много разочарован. Но 3 никога не съм я играл. Чак трудна не е, с всички експанжъни има много неща, които могат да ти се случват и това може да направи играта по-трудна. Има вече басейни и в 4, с един ъпдейт ги добавиха. Ако си свалите това, което е последно качено в замунда, има всичко и върви много по-добре от 3, сега играя. Ама скука... якото е само, че докато всички спят или са на работа, времето тече супер бързо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Други скорпиончета тук освен мен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ебаси и шибания ден! Имам чувството, че всички са дрогирани. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Нищо не можах да видя от кукерите в Ямбол. Само дето бихме толкова километри... застанали сто хиляди човека отпред и другите отзад само музика слушат. Даже и лайфа ми във фейса не стана, потресена съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Я дайте някакви торент линкове за симс 3 и 4, че тук не ми отваря в замунда :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Хелп! Как да си преместя семейството?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Рики хич не е прост обаче- взел за текстописка на #Fiebre Beatriz Luengo заедно с мъжа й Yotuel Romero, който направи La Mordidita- гарантиран хит!. Песента вече е номер 1 в доста страни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Нищо не можах да видя от кукерите в Ямбол. Само дето бихме толкова километри... застанали сто хиляди човека отпред и другите отзад само музика слушат. Даже и лайфа ми във фейса не стана, потресена съм. Нашите бяха предната седмица. http://pashalova.blog.bg/turizam/2014/02/26/chenge.1242548 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Хелп! Как да си преместя семейството?? Откъде накъде? Принципно през телефона (Real Estate > Move има разни опции) или през Edit Town. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Как ви се струва утре на живо Рики с премиера на сингъла в цели 12 страни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Я дайте линк за тая игра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Нашите бяха предната седмица. http://pashalova.blog.bg/turizam/2014/02/26/chenge.1242548 И тук бяха миналата седмица, но този фестивал в Ямбол е по-мащабен. Имаше кукерски състави от цялата страна, от Молдова, от Гърция. Имаха много интересни програми, но...не видяхме почти нищо. Е, поне си видях любимия Бургас на връщане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 И тук бяха миналата седмица, но този фестивал в Ямбол е по-мащабен. Имаше кукерски състави от цялата страна, от Молдова, от Гърция. Имаха много интересни програми, но...не видяхме почти нищо. Бихте път до Ямбол, за да гледате кукери? You never fail to amaze. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Бихте път до Ямбол, за да гледате кукери? You never fail to amaze. Заслужава си, интересно е, а и малко разнообразие и разходка. Аз не бях ходила там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Заслужава си, интересно е, а и малко разнообразие и разходка. Аз не бях ходила там. Там до вас има фестивал мисля Калипетрово Силистренско. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Там до вас има фестивал мисля Калипетрово Силистренско. Не го знаех. Сега проверих в нета, че се провежда през март. Може и там да отидем, белким успеем да видим нещо този път. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари