Jump to content

Препоръчани коментари

Не знам модовете дали са съгласни да направат един Образователен раздел с няколко категории.

Примерно Паранормално; НЛО и извънземни; История; География; Общи...

Смятам че ще бъде интересно и ще стават добри дискусии. А и винаги е полезно да научиш нови неща :)

• Отговори 46
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Аз съм твърдо "ЗА"...много обичам да чета разни интересни нещица

За раздел с НЛО съм съгласен и аз. :1000 (29):

Категорично Да, за НЛО и Паранормалното, тема която ни вълнува почти всички ;)

Категорично Да, за НЛО и Паранормалното, тема която ни вълнува почти всички ;)

И аз съм за тази простотия!Много се интересувам от такива необесними неща?

И аз съм за тази простотия!Много се интересувам от такива необесними неща?

Що да е простотия :feminist_en:

Те лесно ше направат ама дали ше има интерессссссссссс.... :whistling:

Те лесно ше направат ама дали ше има интерессссссссссс.... :whistling:

Мчи не . :1000 (29):

Според мен няма смисъл ще се закрие бързо. :mf_surrender:

Папка Стриит Файтър не искаш ли с подпапки - Хаджири Мотояма, Сузуки Яматаши, Тоьота Ракиши?! :baaasmiley:

Папка Стриит Файтър не искаш ли с подпапки - Хаджири Мотояма, Сузуки Яматаши, Тоьота Ракиши?! :baaasmiley:

Теб въобще не те отразявам. Нито кво пишеш, нито кво мислиш. Просто няма смисъл...

Смятате ли че има смисъл от повече от една тема за НЛО, аз не смятам че ще има интерес.

Смятате ли че има смисъл от повече от една тема за НЛО, аз не смятам че ще има интерес.

Ами може да се направи просто един раздел и в него да се пускат теми с образователна насоченост, без значение дали ше става въпрос за история, извънземни, пирамиди, Йети, бермудския триъгълник и Хенри VIII...

А кво е значението на тва дали ше има интерес такъв подфорум или няма да има. Като го направите и не тръгне няма да загубите милиони, че да съжалявате. Ше го махнете и готово :) Не пречи да се опита. Нещо ново и интересно винаги е добре дошло. Поне така мисла.

Ами ако загубим милионите които печелим на гърба на обикновенния потребител?? :1000 (34):

Къде предлагаш да се намира и как да се казва точно този раздел?

Ами ако загубим милионите които печелим на гърба на обикновенния потребител?? :1000 (34):

Къде предлагаш да се намира и как да се казва точно този раздел?

Ами в Разни. А за име... Знам ли. Примерно "Интересни факти" не е лошо. И обобщава всичко. А и се надявам темите и постовете наистина да са само интересни, а не спам и лиготии

Теб въобще не те отразявам. Нито кво пишеш, нито кво мислиш. Просто няма смисъл...
Тогава защо ме цитираш?! :whistling:

Аз лично предпочитам подпапка - графики - много по полезна ще е за форума отколкото "Бек то дъ фютчър" :mf_surrender:

Редактирано от V O G U E

За подпапка графики имаше много повече желаещи...

Много по-пригледно е в един подфорум за графики. В смисъл всичко е подредено, всеки графьор си има тема и намираш по-лесно това което ти трябва, докато в тая тема, която е в общи тряаа търсиш 75267 часа за да намериш това, което си поръчал на някой.
И двете ми се струват безмислени..

Така е, не са като Мъжко и Женско царство :mf_surrender:

Затваряйте я таа тема тогава.

Така е, не са като Мъжко и Женско царство :mf_surrender:

Kак смееш да сръвняваш мойте папки с твойте - тип "Star Wars" ... :1000 (21):

За Графики,Против образователното :lol:  Не мисля,че във форум за музика (от което следва,че е форум най-вече за убиване на свободно време) е подходящо да има такъв раздел. Ако на някои му се прииска да се подхрани интелектуалното си развитие и общата си култура,по-добре да прочете някоя книга или да погледа Дискавъри,отколкото да се облъчва пред компа.

Хубаво ще е да има такова нещо, не знам какво точно. Но дали ще се намерят достатъчно хора, с които да се обсъждат по-умни работи... Май е най-добре да има един раздел, без отделни категории, и да се пускат интересни теми. :)

Нещо стил "National Geographic" 1000%20(30).gif Аз съм твърдо ЗА! А за заглавието нещо от рода на "Discovery..." или нещо такова :mf_surrender:

Редактирано от DIDO
Да ,стига информацията да е поднесена по интересен начин.И може да има игри с научни въпроси, за да има по-голям интерес.Снимки на природни забележителности и и животински видове плюс информация за тях.Определено съм "ЗА". :1000 (23):
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...