Jump to content

Препоръчани коментари

Таня, как може да кажеш, че нищо не си видяла от родители си? Дали са ти живот, отгледали са те, жива и здрава си, имаш покрив над главата си, имаш всякакви удобства, а и макар че си на 30 и кусур,живееш в дома им, продължават да те хранят, да те перат, да ти чистят... Много неблагодарно и грозно от твоя страна.

Що се отнася до Бъдни вечер, това в цял свят е свещен ден, особено у нас. Да го свързваш само с някакъв гей певец е ... думи нямам.

Иначе и мен не ми пука за Коледа, подаръци и глупости. У нас не е украсено още и аз лично няма да се хвана да го направя. За Нова Година също ми е безразлично и реших да не съм с най-близките си приятели, с които се събирам от 10тина години. Имам да свърша още няколко неща из града и може да си отида на къщата да си почина за седмица с няколко бутилки вино и 3-4 книги.

И какво като са ми дали живот, за какво са ми го дали за тормоз. По-добре да не бях се раждала, много неща не знаеш.

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Като искаш, ставай слугиня. Подаръците са за децата, напълно излишно е да се купуват подаръци за Коледа и Нова година. Така сте научени само на материални неща. А родители, които не са ми дали нищо, няма как да очакват нещо от мен, ама това е друга тема.

От моят Ники съм видяла много повече отколкото от майка ми. И като не знаеш, недей приказва за традиции и семейство, защото аз не знам какво е да имаш семейство и традиции откакто съм се родила.

Значи, защото човек може да готви и да спазва традиции и си подрежда масата е слугиня????? ....

Подаръците са жест. Нещо, което ти никога няма да разбереш, защото няма кой да ти подари. И не сме свикнали на материални неща, не е нужно подаръка да е от 1000ле. Всяка година получавам картичка по пощата от бившата ми съквартирантка, именно заради жеста и всяка година я отварям с радост.

А направо си заслужаваш вашите да те изгонят на улицата, да те видя къде ще идеш с 400лв заплата, сама без 1 приятел. Нямала била майка... дето на 34 станала при тах живее и я гледат. Баш като Кити си с разликата, че поне не те е страх да се къпеш.

Само защото майка ти е казала истини, дето не са ти удобни и нямала майка... кой те е гледал 30г?? Къде живееш? Кой ти е дал образование?? После ходете казвайте, че била добър човек....

c02033aee660131310230c9202f1034c.jpg 400x260_U1_spirka.jpg

ee5b8e1b3b3234b8ce897031fe6ba7a6.jpg

2111236731.jpg

658408.jpg

Това са новите ни автобуси,таблата по спирките и вътре говорящи монитори и огромни спирки,на които спират само Б1 и Б2 -бързите линии,нещо като метро на колела.

Искам всеки град да има такъв транспорт и тогава може и да слязат хората от колите.

Значи, защото човек може да готви и да спазва традиции и си подрежда масата е слугиня????? ....

Подаръците са жест. Нещо, което ти никога няма да разбереш, защото няма кой да ти подари. И не сме свикнали на материални неща, не е нужно подаръка да е от 1000ле. Всяка година получавам картичка по пощата от бившата ми съквартирантка, именно заради жеста и всяка година я отварям с радост.

А направо си заслужаваш вашите да те изгонят на улицата, да те видя къде ще идеш с 400лв заплата, сама без 1 приятел. Нямала била майка... дето на 34 станала при тах живее и я гледат. Баш като Кити си с разликата, че поне не те е страх да се къпеш.

Само защото майка ти е казала истини, дето не са ти удобни и нямала майка... кой те е гледал 30г?? Къде живееш? Кой ти е дал образование?? После ходете казвайте, че била добър човек....

Пак ти казвам, не знаеш много неща още от раждането ми, тъй че недей приказва наизуст.

Кой има оригиналната версия на Maria на Рики и то да я пее на португалски- аз. Архивът е жив. :P

Всичко пее Рики- испански, английски, италиански, португалски, френски, хинди.

Като вземете с тези подаръци, да не са задължителни. Защо трябва на Коледа и Нова година да се подарява нещо. Аз не смятам тъй.

Никога не сме си разменяли подаръци в нас и няма и да купувам. Виж, на Ники съм купувала и той на мен, ама там е различно.

В къщи си ми е като най- обикновен ден Коледа и Нова година.

Коледа го свързвам с именния ден на баща ми и пак не е нищо специално, защото не се празнува. Бъдни вечер го свързвам с рождения на Рики, 23 декември път с рождения ден на моя Ники, а Нова година ден като ден- минава и заминава.

Не виждам каква е тази еуфория, че подаръци, екскурзии- напълно излишно.

Предпочитам да съм при Ники, отколкото подаръци.

Ужасна си

Като искаш, ставай слугиня. Подаръците са за децата, напълно излишно е да се купуват подаръци за Коледа и Нова година. Така сте научени само на материални неща. А родители, които не са ми дали нищо, няма как да очакват нещо от мен, ама това е друга тема.

От моят Ники съм видяла много повече отколкото от майка ми. И като не знаеш, недей приказва за традиции и семейство, защото аз не знам какво е да имаш семейство и традиции откакто съм се родила.

Еми така е, като ходиш с дърти, женени, пенсионери. Нямат 2 стотинки да ти купят, дори 1 чорапогащник. Как може да си толкова жалка? Че чак се и чуди, защо хората си подарявали подаръци тогава. Ходи си мий кенефите, чисти там над мивката и недей да разсъждаваш много. Таксиметрова държанка.

Пак ти казвам, не знаеш много неща още от раждането ми, тъй че недей приказва наизуст.

И с какво те тормозят??? Ти знаеш ли какво значи тормоз?? Какви деца има израстнали в ужасна среда, малтрерирани и какво ли не..

Самия факт, че живееш там, че са те гледали толкова години, образованието ти и всичко.. кой е плащал за тея неща? И нашата само за Рики мисли :1000 (10):

Хаха, и adorable със своя снимка на аватара си. Кой я въведе тая мода? Денис ли беше?

Какъв Денис? Аз съм от 2007 година с моя снимка със сина ми, на аватара и не съм я сменявал през цялото време. Тук е дребосък, а сега е една глава над мен. :1000 (29):

Ама кво и обесняваш на тая готованка? Неблагодарница!

Ама кво и обесняваш на тая готованка? Неблагодарница!

Разби с аватар... и ти по тенденцията за снимки :3fdb8960598fa63e:

Що се отнася до Бъдни вечер, това в цял свят е свещен ден, особено у нас. Да го свързваш само с някакъв гей певец е ... думи нямам.

Иначе и мен не ми пука за Коледа, подаръци и глупости.

За Нова Година също ми е безразлично и реших да не съм с най-близките си приятели, с които се събирам от 10тина години.

Значи ти имаш право на предпочитания кой празник да честваш, а тя не?

И с какво те тормозят??? Ти знаеш ли какво значи тормоз?? Какви деца има израстнали в ужасна среда, малтрерирани и какво ли не..

Самия факт, че живееш там, че са те гледали толкова години, образованието ти и всичко.. кой е плащал за тея неща? И нашата само за Рики мисли :1000 (10):

Не виждаш ли че Таня има някакви проблеми? Ако родителите й са я сривали психически постоянно както твърди, много ясно че няма да й пука за тях. Били я гледали, живеела с тях и бла, бла...Когато имаш дете не стигат само нещата от първа нужда. Това е живот на куче, а не на детето ти. Повечето обаче не осъзнават, че да си отвориш краката или да си пъхнеш тояжката не те прави родител.

Какъв Денис? Аз съм от 2007 година с моя снимка със сина ми, на аватара и не съм я сменявал през цялото време. Тук е дребосък, а сега е една глава над мен. :1000 (29):

След мен хората започнаха да го правят. Ти не си фактор. :1000 (29):

Гледайте само какво уникално изпълнение на тази песен, направо какъв глас вади Рики- то красота, то глас ли е:

Най-доброто изпълнение на тази песен казват хората. Колко години са минали, а хората още харесват изпълнението на Рики- какъв глас, какъв поглед. Нека Иглесиас или Шакира да пеят тъй.

Гледайте само какво уникално изпълнение на тази песен, направо какъв глас вади Рики- то красота, то глас ли е:

Егати и п**ала

[

Рики потвърди току- що, че резиденцията му във Вегас продължава през 2018. Билети в продажба от 22 декември 2017 :P

Каква година ще бъде за Рики 2018- януари нов клип снима в Puerto Vallarta, Мексико, на 17 януари тръгва American Crime Story: Убийството на Версаче по Фокс, после нов сингъл, концерт в Дубай предстои февруари 2018, нов албум, още концерти, резиденция във Вегас, турне.

И после нека не е успешен и търсен. :P

На 46 години, някои има да си мечтаят да стигнат неговата кариера- толкова разнообразна. Във всичко е добър- и в музиката, и в киното, и в театъра, и в писането на песни и книги.

Охооо, и вече има и дати за резиденцията- от март до юни. Рики си е сменил и снимката във фейса и корицата.

Рики е във всички новини в момента като гледам- испански, американски медии пишат за него. Колко бързо се разпространява новината само. :P

Рики е във всички новини в момента като гледам- испански, американски медии пишат за него. Колко бързо се разпространява новината само. :P

Танче, защо не си водиш дневник, а използваш чата за тази цел?

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...