Jump to content

Препоръчани коментари

А? Какви клечки бре. С айсинг я слепваме. Но мин година не можахме го докараме да слепва и я правихме с карамел.

Майка ми имала някаква рецепта с клечки за зъби да я сглобява. :1000 (29):

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Майка ми имала някаква рецепта с клечки за зъби да я сглобява. :1000 (29):

Сефте чувам :1000 (29):

Егати мързеливия ден! 13 часа сън и пак си проспах почивния ден, не че в това време по принцип правя друго освен да спя

Габи искам рецептата за тая къщичка! Никога не съм правил, мисля че ще се справя

Побъркаха се всички със сторита как вали сняг. :mf_surrender:

Явно при мен никога няма да завали. :girl_cry2:

Радвай се! Моля се тук да не завали...

Радвай се! Моля се тук да не завали...

И в Русе и Добрич ще вали. Имайте търпение.

Миналата година истинския студ го усетих на първи януари ъррр. :D

И при нас не вали, дано поне за нова година да има сняг :mf_surrender:

Егати мързеливия ден! 13 часа сън и пак си проспах почивния ден, не че в това време по принцип правя друго освен да спя

:gun_bandana:

Кой нормален обича сняг.... :girl_cry2:

Аз. Особено сега за празниците много празнично и уютно ми става. :Vishenka_05: А и обичам да целя хората със снежни топки. :gun_bandana:

Кой нормален обича сняг.... :girl_cry2:

Никога не съм разбирала хората, които го обичат. Аз го свързвам само със студ, сто ката дрехи, непроходими пътища, лед и все гадни неща. Дори и като дете го мразих. :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:

Песента е уникална!С удоволствие бих гледала филма

Хареса ми филма. Само, че клипа на песента няма нищо общо с филма. Съвсем различен е филма.

Никога не съм разбирала хората, които го обичат. Аз го свързвам само със студ, сто ката дрехи, непроходими пътища, лед и все гадни неща. Дори и като дете го мразих. :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:

Да поне в България с това го свързвам и аз. Тук падне ли сняг сме отцепени. Може би това е причината да го мразя, но най-вече студа :gun_bandana:

Да поне в България с това го свързвам и аз. Тук падне ли сняг сме отцепени. Може би това е причината да го мразя, но най-вече студа :gun_bandana:

Ооо минлата година и тук бяхме блокирани. Няма да забравя пътуването до Стара Загора на 30 декември. Имах чувството, че това ще ми е последното пътуване в живота. Тръгнахме към 19:00 от тук и пристигнахме в 1:30 сутринта. Как оживяхме по пътя не знам... И после да обичам снега - НИКОГА.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...