Jump to content

Препоръчани коментари

Този албум не съм си и помислял да го търся с Мастър качество. :1000 (29):

Песента иначе е Топ. Най-хубавата от по-дивите вътре. Ако не се лъжа беше и тотален хит дори без клип. Най-малкото Емилия Стоянова постоянно повтаряше как кючеците от Гореща следа с години се поръчвали по радиото й, в отговор на мрънкането на Деси Слава, че била направила такъв албум. :1000 (29):

И ся кво? Никой я няма? :mf_surrender: Между другото докато си я тананиках бях забравил колко кръчмарска е мелодията, но иначе песента си е хубава. :1000 (29):

А от този албум "Гореща следа" не знам нито една песен освен тази. И... това истинската обложка на албума ли е? :lol:

Тази песен ми е една от най най любимите на Деса. Да не кажа дори най-любимата. :1000 (29):

И ся кво? Никой я няма? :mf_surrender: Между другото докато си я тананиках бях забравил колко кръчмарска е мелодията, но иначе песента си е хубава. :1000 (29):

А от този албум "Гореща следа" не знам нито една песен освен тази. И... това истинската обложка на албума ли е? :lol:

Да, истинската е. Кралицата я беше домързяло да снима фотосесия и затова направо взе кадри от клипа на Не си ми спешен. :1000 (29):

Ако не си слушал Гореща следа си представям като какъв неочакван шок ти е дошла Да вдигнем шум, въпреки загрявката с Много съм добра. :1000 (29): Но все пак ти го препоръчвам- някак ще изтърпиш кючеците, но може би ще усетиш това, което аз усетих в него- колко различен от масовката изпълнител е Деси Слава и как в един толкова чалгарски албум може успешно да помести още няколко стила. Което конкретно през 2005 все още беше революционно, не че и днес се прави под подобен формат.

Тази песен ми е една от най най любимите на Деса. Да не кажа дори най-любимата. :1000 (29):

На мен любимата ми (встрани от любимите като за бъзика :1000 (29): ) може би е Неприлична. Първата песен от албума, тотално заблуждаваща какво ще е звученето му. :1000 (29):

Да, истинската е. Кралицата я беше домързяло да снима фотосесия и затова направо взе кадри от клипа на Не си ми спешен. :1000 (29):

Ако не си слушал Гореща следа си представям като какъв неочакван шок ти е дошла Да вдигнем шум, въпреки загрявката с Много съм добра. :1000 (29): Но все пак ти го препоръчвам- някак ще изтърпиш кючеците, но може би ще усетиш това, което аз усетих в него- колко различен от масовката изпълнител е Деси Слава и как в един толкова чалгарски албум може успешно да помести още няколко стила. Което конкретно през 2005 все още беше революционно, не че и днес се прави под подобен формат.

На мен любимата ми (встрани от любимите като за бъзика :1000 (29): ) може би е Неприлична. Първата песен от албума, тотално заблуждаваща какво ще е звученето му. :1000 (29):

Сега си пуснах Факт,Факт.Голяма цигания,дори новите два кючека не ми звучат толкова мазно. :1000 (29):

Сега си пуснах Факт,Факт.Голяма цигания,дори новите два кючека не ми звучат толкова мазно. :1000 (29):

В новите два поне има малко повече смисъл. :1000 (29): Азис й влияеше много мазно през 2005 на Деси Слава, направо не знам как го слушаше тогава.

Потресаваща е тази обложка. :1000 (29): А "Гореща следа" сега като си я пуснах, май съм я чувал някога, някъде... :D Някак си ми е доста смешна песента... Имам чувството, че Деса я е записала през 1999 и я е държала като, може би според нея, "скрит коз", с който да избухне няколко години по-късно. :1000 (29): :1000 (29): Но този албум наистина е някаква манджа с грозде. :mf_surrender: Това ли е най-слабият албум на Десана?

Има колебание между него и Послушай сърцето си кой е най-слабия, като втория със сигурност е най-слабо продавания от издадените на физически носител. Но новия навярно ще ги разбие и двата- насъбрано всичко де що е пускала, откакто е в Пайнер, независимо дали е подходящо за албум или не. :1000 (29):

Дано да има светлина в тунела и след този нейн неадекватен период, както е имало след предишните. След Гореща следа- Сладки сънища, а след Послушай сърцето си (който за мен не е точно слаб)- Славатроника.

Няма слаб албум, бъркате се. Тя сама си заби Гореща следа, като му сложи етикет, но в него има няколко доста интересни песни, освен мазнотийките :D

По отношение на разнообразието и новаторсвото за времето си албумът със сигурност не е слаб, затова и го препоръчах. Но голямото количество прекалено диви кючеци несъмнено го прави слаб като за Десислава. Особено в сравнение с това, което беше изградила предишните години.

Но да не се съсредоточаваме толкова върху един вече преживян албум. :D Предлагам да направим подписка за новия, че не искаме да е отбиване на номера. :1000 (29): Или за самата Деси Слава, например под надслов "Искаме си истинската Деси Слава". :1000 (29):

Аз не съм сългасен, че "Гореща следа" е провал или слаб албум. Спомням си, че тотални хитове бяха "Не си ми спешен", "Неприлична", "Мило мое" и "Гореща следа". Не съм сигурен дали не беше и по-продаван от "Любовта е само чувство". И аз не харесвам особено много обложката, но определено през 2005 година доста песни се забелязаха и си беше успешен продукт.

Даам точно и аз преди малко мислех да спомена кои са били хитовете, и то почти всички от тях без клип. Неслучайно и Емилия Стоянова постоянно й се караше като си плюеше албума. :1000 (29):

Чак по-продаван от Любовта е само чувство не мисля, че беше, но най-малкото беше директно след най-продаваните 3-4 Пайнерски албуми.

Деси си продаваше стабилно всичко по онова време, включително и следващата година със Сладки сънища. Пропукването стана след него. Още 2008 трябваше да си изпълни обещанието за тройния албум в различни стилове, а не чак 2009 да пуска обичаен поп-фолк албум. Това й се отрази и вече й се сринаха продажбите, затова и спря да издава.

"Послушай сърцето си" е доста добър и разнообразен, но 2009 вече интернет беше сериозно навлязъл и е нормално да е с по-слаби продажби. Иначе "Не издържам" я наложи и без клип пеейки я по събития, "Черен сняг" е страхотна балада и се беше постарала за видеото, "Два магнита" също се популяризира... От неклипираните примерно "За първи път" е много добра, "Любимата ми грешка" беше готов хит, а дори и лайв версия не получи. Направи ремикс на "Най-добрият", а накрая не го пусна и снима оригинала. :1000 (29): "Фен" я прецакаха много гадно като така и не излъчиха заснетата промоция.

"Гореща следа" наистина е мешана скара. На мен са ми любими "Неприлична" и "Чудо" от там. Интересното е, че няма нито една балада, което не е типично за Деса.

Кючеците можеше да си ги спести. То хубаво кючек, ама тия текстове... Доколкото знам, доста роми са купували албума. :1000 (29):

Доста нехомогенен албум - някакви поп/рап/техно мотиви, испанско, английско, маанета, сръбско. :ДДД Опасна е. "Мило мое" стана голям хит по радио и тв, а "Не си ми спешен" много я въртяха по ФЕН. В тоя период Василка ѝ повлия. :D

Аз да ви поздравя с нещо на Десита, което ми носи приятни спомени :hug: :

Със сигурност най успешния албум на ДесиСлава без Пайнер е Любовта е само чувство и едва след това Гореща следа. Иначе Послушай сърцето си макар и неуспешен, за мен в него има много добри парчета за слушане, макар и да няма огромни хитове, освен по популярните Два магнита и Не издържам.

Да вдигнем шум без клип мачка новите топо проекти на Галени, Джени, Галиновци и Емануели. Вече сме на 5 място в попнейбъла, като последните 3 дни гледанията и се вдигнаха на над 100ка. Общо взето ДесиСлава в момента е със страхотни позиции в Попнейбъла

Week #203

17.Много съм добра

65.В твоите очи/175 седмици

81.Ангелите плачат/57 седмици

111.В друг живот/96 седмици

136.И това ще преживея/100 седмици

151.Нека да е тайно/139 седмици

6 песни в топ 150, от които 4 са от 2-3 години. Коя друга?

Week #204

8.Да вдигнем шум

19.Много съм добра

75.Ангелите плачат/58 седмици

77.В твоите очи/176 седмици

129.В друг живот/97 седмици

133.И това ще преживея/101 седмици

157.Нека да е тайно/140 седмици

7 песни в топ 160! Тотална доминация в Попнейбъла!

Деса снимала фотосесия по албума. Бързата самостоятелна песен тип „В твоите очи” е била на Даниел Ганев и текст на Анастасия Мавродиева,а заглавието е било „Любовта не умира”.
Деса снимала фотосесия по албума. Бързата самостоятелна песен тип „В твоите очи” е била на Даниел Ганев и текст на Анастасия Мавродиева,а заглавието е било „Любовта не умира”.

Доста по-обещаващо заглавие. Да видим.

И Деска е качила снимка на бебочето.

https://www.instagram.com/p/Bq47UCxB_xO/?ut...d=1jmknxk65lz3e

Така като гледам доста Десови ще присъстваме довечера. :Vishenka_05:

Мислех да напиша нещо, но съм много ядосан на нея, Емилия и Анелия. Просто тотално зле бяха... Та не искам да обиждам, че ми е прясно още. :1000 (29): Крайно неадекватни все пак е добре, меко казано.

Като се сетя през 2015 как цялата зала пееше с нея и До тук има над милион гледания от концертно изпълнение. Дано се осъзнае.

Много се накефих, когато залата изригна на първите секунди от Две сърца. Единствената подготвена ретро песен за концерта. Деси показа каква легенда е...

… но, разбира се, след това изпя Много съм добра и Да вдигнем шум. :1000 (29): Поне си затвърдихме рекорда с 21-вата поредна година с поне един хит.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...