Slavi Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Аз знам. И не само в попфолка, а в актуалната българска музика - никой. Единствено има няколко имена от златните години на естрадата, които имат наистина много красиви гласове и пеят като на запис. Но не са така универсални. Десислава притежава най-универсалния глас в България. Маия Илиева също е много добра. Да, няма участията и милионите гледания на ДесиСлава, но е име с почти 20 годишен опит на сцена и с униална техника на пеене на живо. Н дори и тя не е толкова универсална. Невена Цонева е също с пък с универсален глас, но тя пък няма кариера зад гърба си. В България само от ДесиСлава и Невена съм чувал пеене във всякакви стилове + фолклор и на различни езици. Но Деси има по топъл и чувствен глас. Усещаш какво е чувствала докато записва. Уникална е . Една е на Земята - ДесиСлава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Маия Илиева също е много добра. Да, няма участията и милионите гледания на ДесиСлава, но е име с почти 20 годишен опит на сцена и с униална техника на пеене на живо. Н дори и тя не е толкова универсална. Невена Цонева е също с пък с универсален глас, но тя пък няма кариера зад гърба си. В България само от ДесиСлава и Невена съм чувал пеене във всякакви стилове + фолклор и на различни езици. Но Деси има по топъл и чувствен глас. Усещаш какво е чувствала докато записва. Уникална е . Една е на Земята - ДесиСлава Деса, като глас май няма конкуренция в БГ. Иначе бих прибавили Надя към горе изброените. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Маия Илиева също е много добра. Да, няма участията и милионите гледания на ДесиСлава, но е име с почти 20 годишен опит на сцена и с униална техника на пеене на живо. Н дори и тя не е толкова универсална. Невена Цонева е също с пък с универсален глас, но тя пък няма кариера зад гърба си. В България само от ДесиСлава и Невена съм чувал пеене във всякакви стилове + фолклор и на различни езици. Но Деси има по топъл и чувствен глас. Усещаш какво е чувствала докато записва. Уникална е . Една е на Земята - ДесиСлава Сега гледам, че тези постове са в темата за концерта. Смятай колко неинтересен е щом се обсъждат подобни неща тук :1000 (29): Мария Илиева е добра, има много топъл тембър и силен глас. Но толкова. Не си я представям да пее на ниво нещо различно от стила, в който е успяла все пак да се реализира. Много харесвам Невена и смятам, че тя също има доста универсален глас. Само че тя няма късмет. Аз за нея друго обяснение не намирам. Хубаво момиче, страхотен глас, но все не ѝ върви я с продуценти, я с песни... Харесва ми как започва да се говори за Десислава в много от темите. Време беше да се приказва за нещо качествено, а не за лъскавите дрешки на Галена и прочее :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Цонева има глас, но няма чувствеността, която вкарва Десислава, и на master-а звучи така, сякаш е пяла на живо, има живот в гласа и, не просто сухо , пък било и универсално пеене. Като два цвята, но единия да е по-ярък , наситен и жив. И двата са цвят, но този на Деси е по-жив и наситен. Илиева същото, което и за Цонева. Няма конкуренция Десислава в глас, това е сигурно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Невена Цонева няма никаква харизма, никаква, нула. На нея върха ѝ е да е вокалистка в Шоуто на Слави и то само защото е жена на Венко. За мен Деси Добрева и Нели Петкова са класи над Невена във всяко едно отношение! Иначе на мен са ми топ Мария Илиева, Мариана Попопва, Маги Джанаварова, но те са най-добри само в техния си жанр. От новите много красиви гласове (пак според мен) имат Михаела Филева, Виктория Георгиева. От чалгата може би само Деса може да пее всичко и ѝ се получава. пс: Надя, бившата вокалистка на ДийпЗоун също е доста универсална. Слушала съм я на живо няколко пъти и бях впечатлена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Няма смисъл да се коментират изпълнители, които не са били на сцената. Много неща можеше да станат, но това е положението. На мен най-излишна ми дойде Цветелина Янева при положение, че към момента кариерата и е в застой. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.