Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 67
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Клипът е като един от многото й, но от Люси толкова!

Песента е много яка, сигурен хит! Уникална е Емануела, в последните години мачка всички!

Визията от обложката е цигания и половина, кадрите с камшика са топ. Емануела е красива, но никакъв смисъл в този клип, както във всички на Люси. Песента е средна работа.

Емануела тази година много ме кефи, супер силните песни. Иначе както винаги е много готина мацка. :)

Много ми напомня на старите й песни и тва адски много ме кара да я слушам пак и пак, клипа не ми харесва. :phpgrin2: Браво!

Дразни че и Ганев почна с еднакви ритми в всяка песен, но още се търпи. Песента сигурно ще ме грабне, но засега само припева ме кефи.

Ами песента е като всички останали в тая вълна, но пък е сполучлива и една по-запомняща се и различна от тях, макар че няма ясно изразена мелодия освен в зарибителния припев. Поне не е пошла и мазна. В клипа е яка, а подобни екранизации бол.

Като цяло добре. Откъм продукция Емануела почти не се излага, държи си там едно прилично ниво.

Над 11К за половин час и над 1 лайка.

Какъв престиж :D

До болка познато и изтъркано звучене. Само в текстът има някои добри фрази, но толкова. В клипът Емануела е красива, но нищо повече. Последните и клипове са от скучни по-скучни. Не съм впечатлен. Предното и парче беше по-силно и се отличаваше от масовката.

До болка познато и изтъркано звучене. Само в текстът има някои добри фрази, но толкова. В клипът Емануела е красива, но нищо повече. Последните и клипове са от скучни по-скучни. Не съм впечатлен. Предното и парче беше по-силно и се отличаваше от масовката.

Недей да плюеш, защото не се знае Райнуш какво ще пусне

Недей да плюеш, защото не се знае Райнуш какво ще пусне

Плюене? Изразявам мнението си не ангажирам никого с него. И защо намесваш Райна? Какво общо има тя с тази тема? :mf_surrender: Темата е за Емануела. Тези дни, когато пуснат Райна ще коментираме в конкретната тема.

Много яка песен, Емануелка кърти с поредица от хитове, определено е топ тая година.

Обаче клипа, цащо толкова евтин и нескопосан? То визии, то декори, то чудо. Прилича на някаква циркова акробаатка, страшен кич. Тая дето я облича е пълно чао...некадърница.

Ако може там да вземе един чадър и да се разхожда в Малта и да пее, че карфица й се е забила в гъза ще е най-добре.

Много яка песен, Емануелка кърти с поредица от хитове, определено е топ тая година.

Обаче клипа, цащо толкова евтин и нескопосан? То визии, то декори, то чудо. Прилича на някаква циркова акробаатка, страшен кич. Тая дето я облича е пълно чао...некадърница.

Ива Атанасова я облича.

Господи, благодаря ти за тази яка песен!!!!!

Моля, пак заповядай. :3fdb8960598fa63e:

Много хубава песен! Обаче винаги изглежда евтина и кичозна. Клипът е ужасен!

Изчистено, приятно и ненатоварващо парче. Емануела се очертава като единствената без никакъв флоп. Всичките й песни стават стабилни или поне временни хитове. Тази се надявам да е от първите. Визиите й са зашеметяващи, особено с това бялото прозрачното - почти гола е там :D

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...