Jump to content

Препоръчани коментари

Оцко ще им дава леко преработени готови песни като тези в Хит Микс Мюзик и ще дръпне жанра още по-надолу.

Ще дава такива на Татяна, Юнона, Джордан, Борис Дали и т.н. Всички знаем какви хитове прави за големите риби в жанра.

Че по-зле може ли да стане ?

Пашев също продава по 20 пъти една и съща песен.

С такива песни да.

Пашев поне успя да си запази музикалния нюх през годините.

Иска ми се Деси Слава да се пробва с Оцко след като роди. Тя единствена от ТОП имената в последните няколко години не се е обръщала към него или Кости за хит, време е. Само да е яка и отличаваща се песен.

Пълна деградация от Анелия. Не знам какво и става но е просто отвратително. Как може да излага така с тези песни. Тази песен, песента с Гринго , с Илиян... Пълно дъно. До преди години какви песни правеше, а сега пълен потрес.

:mf_surrender:

Пълна деградация от Анелия. Не знам какво и става но е просто отвратително. Как може да излага така с тези песни. Тази песен, песента с Гринго , с Илиян... Пълно дъно. До преди години какви песни правеше, а сега пълен потрес.

Скоро ще пусне и качествена песен - Вярвай.

Добре, ето ти клипче. След снимката, дай надясно.

https://www.instagram.com/p/BVXYEpVjK2l/

Много ясно, че всеки има кофти снимки. Смешно е обаче да се твърди, че някой и дебел на база няколко снимки от дискотеки. А десетки клипово има от участия, дори от първото в Мегами, на които си личат в колко добри форма е за това кратко време.При все, че онзи ден я видях и краката си й по-слаби от моите, а аз съм 48 кг.. За какво изобщо говорим? Кусури там няма как да намериш!

На тези клипове изглежда добре,но не са с толкова добро качество,както са снимките от участия.Предполагам са и от по-скоро.Но имаше един период,от който ти пратих статии със снимки,където изглежда покъртително зле и не е само кофти снимка,а поредица от такива и то на различни участия.Всички медии бяха гръмнали със снимки и дори го обсъждаха в "Папараци",където си призна,че не е във форма,така че няма за какво да спорим. :baaasmiley:

Андреа & Сузанита - Строго Забранено

By OCKO

Другата луда след Анелия. Тези фолк звезди тотално се побъркаха.

Анелия тази година не е пуснала нито една самостоятелна песен. Предполагам, че така се опитва да удължи живота на Дай ми още, но не мисля, че е добра стратегия да пуска разни диви дуети всеки месец. През 2016 нещата бяха идеално балансирани при нея и почти всичко й ставаше хит, неслучайно беше най-силната година за нея от доста време насам.

Анелия тази година не е пуснала нито една самостоятелна песен. Предполагам, че така се опитва да удължи живота на Дай ми още, но не мисля, че е добра стратегия да пуска разни диви дуети всеки месец. През 2016 нещата бяха идеално балансирани при нея и почти всичко й ставаше хит, неслучайно беше най-силната година за нея от доста време насам.

Интерес към песен не се задържа така. Ако чак сега беше извадила нова песен, дори и дуета да е, можеше повече да гръмне. Пак да си беше правила дуети и ft., но не толкова много, да се беше ограничила до два, най-много три.

Надявам се на две самостоятелни нейни песни до края на годината.

А и все пак е пуснала и самостоятелна песен тая година - Unutamam.

Ще има ли още премиери за днес? Тази я пуснаха доста рано...

Елена Велевска май.

С Преса и Джена какво стана, няма ли да излиза вече този дует?

Андреа толкова бързо да записва песни и клипове не е било от 2010. Явно бърза да не отшуми Сузанитку.

Андреа толкова бързо да записва песни и клипове не е било от 2010. Явно бърза да не отшуми Сузанитку.

Не мисля, че има нужда да пуска песен с тази пародия Сузанита, но тя си знае.... Това хлапенце е жадно за слава, та чак дрънка. Явно простотията се харесва на хората, щом продължава да трупа гледания на поразия. Не го разбирам това наистина...

Ма тая Сузанита страшна красавица бе! Егати парчето, уникална е на клипчето с Андреа. И се оказа чалгарка :phpgrin2:

Представяте ли Андреа да види мегахит в лицето на общото им парче...

Ма тая Сузанита страшна красавица бе! Егати парчето, уникална е на клипчето с Андреа. И се оказа чалгарка :phpgrin2:

Представяте ли Андреа да види мегахит в лицето на общото им парче...

Кое и е хубавото? 14 годишна кифла.... Може да се хареса на някой педофил само за жалост :mf_surrender: :mf_surrender:

Кое и е хубавото? 14 годишна кифла.... Може да се хареса на някой педофил само за жалост :mf_surrender: :mf_surrender:

Aйде-айде, страшна е: http://signal.bg/view_article.php?article_id=49662

Младежите почват да правят секс на 14-15, а в България всеки, който има навършени 14 години може да прави секс законно.

Не ме кефят и двете.

Тая песен последно на коя от двете ще е? Едната пише Андреа фт Сузанита, другата Сузанита фт. Андреа :mf_surrender:

Младежите почват да правят секс на 14-15, а в България всеки, който има навършени 14 години може да прави секс законно.

С това чело - писта за самолет е страшна, да :1000 (29):

С това чело - писта за самолет е страшна, да :1000 (29):

Поне е по красива от Гери Никол

Не ме кефят и двете.

Тая песен последно на коя от двете ще е? Едната пише Андреа фт Сузанита, другата Сузанита фт. Андреа :mf_surrender:

Андреа feat. Сузанита

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...