Jump to content

Препоръчани коментари

За съжаление чалгата се върна там, откъдето излезе - кръчмата, и отново със сръбските кавъри с неуредени права, каквато се оказа и песента на Камелия. :mf_surrender:

За твое отрамно съжаление всичко е оредено. Не го мисли толкова.

Новата песен на Кама била хит..много клиширана дума бе, Камелоти....ето това е хитът на лято 2017, а именно на Кали :1000 (19):

Новата песен на Кама била хит..много клиширана дума бе, Камелоти....ето това е хитът на лято 2017, а именно на Кали :1000 (19):

Нали не е Кацата :3fdb8960598fa63e:

Ето ви още една песен, която навсякъде я пускат и всичко полудява...Глория изби рибата с тази песен!!! :clap:

Ето ви още една песен, която навсякъде я пускат и всичко полудява...Глория изби рибата с тази песен!!! :clap:

Май си я слушаш само ти

Май си я слушаш само ти

Колкото и да ти се иска да е така, песньовката на Кама ще замре след седмица..както говорихте за "Силиконово мече", която изкарахте мега хит..остана в сянката Хабиби 2..така и с тази "Неудобни въпроси" 2 :3fdb8960598fa63e:

Ето и другият хит :3fdb8960598fa63e: Кама само може да си мечтае .. :3fdb8960598fa63e:

Колкото и да ти се иска да е така, песньовката на Кама ще замре след седмица..както говорихте за "Силиконово мече", която изкарахте мега хит..остана в сянката Хабиби 2..така и с тази "Неудобни въпроси" 2 :3fdb8960598fa63e:

Ето и другият хит :3fdb8960598fa63e: Кама само може да си мечтае .. :3fdb8960598fa63e:

То се вижда колко е ХИТ

Дори песента на Преслава, която изкарахте провал стана хит и Кама отново може да си мечтае за думата "хит" :3fdb8960598fa63e:

За първи път си пускам песен на Камелия за 4-5 път от много време насам. Евала!

Ама не ми се слушат вашите измишльотини и да ми величаете нещо, което след седмица ще е забравено..човек като ви говори истини, по - добре приемете..Галена, Деси Слава, Глория, Кали и Азис..ето истинските хитове на лято 2017..Кама сама се прееба и си вкара автогол..колкото и актуална да се опитва да бъде не се получава, защото интересът към нея спадна веднагически след напускането на Пайнер..остана само с един "Неповторим" и до там! :1000 (19):

Чиба бе тираджийке

Плачеш за бан :3fdb8960598fa63e:

новата песен на Гери - Никол пръска, а пък на Кама секна песньовката .. :3fdb8960598fa63e:

Ненка кравата полудя. Дайте и хапчета.

И ти, като Дойка плачеш за бан :3fdb8960598fa63e:

Пак ме принуждавате да ви пусна хитчето на кака ви Гло :3fdb8960598fa63e:

На вас започна ли да ви излиза отстрани "Дразни ме" на Камелия, след сменената обложка на клипа?

Плачеш за бан :3fdb8960598fa63e:

новата песен на Гери - Никол пръска, а пък на Кама секна песньовката .. :3fdb8960598fa63e:

Честно държиш се като дива селянка, каквато си в действителност

П. С. Един му туриха бан, внимавай да не си следващия

Честно държиш се като дива селянка, каквато си в действителност

П. С. Един му туриха бан, внимавай да не си следващия

Айде, спри се да ми отговаряш бе....ти внимавай, аз няма какво да внимавам, Дойке!!!

п.п Аливонов новата песен на Кама не се показва... :mf_surrender:

Гери- Никол и 100 Кила набараха хита..адмирации, но тъпото е, че първо изтече.... :3fdb8960598fa63e:

На вас започна ли да ви излиза отстрани "Дразни ме" на Камелия, след сменената обложка на клипа?

Доста е вероятно да има рестрикция от Тубата за клипа вече. Със смяна едва ли ще стане.

По-скоро за следващото видео да си знаете.

Павел и Венци Венц ще са треньори в новия сезон на "Гласът" :D

Доста е вероятно да има рестрикция от Тубата за клипа вече. Със смяна едва ли ще стане.

По-скоро за следващото видео да си знаете.

При Емануела "Виновна" имаше същият проблем, но после всичко се оправи ...

За твое отрамно съжаление всичко е оредено. Не го мисли толкова.

Саше, много злоба си насъбрал, успокой се малко. Само хубави неща съм казал дотук за песента, но не знам как всичко е Оредено, пък песента се води на Пашев. Съжалението не е мое, то е за целия жанр и далеч не опира само до песента на Камелия.

Павел и Венци Венц ще са треньори в новия сезон на "Гласът" :D

Някак си се.... очакваше. Саня не ги беше пратила там за зелен хайвер.

Някак си се.... очакваше. Саня не ги беше пратила там за зелен хайвер.

Мисля, че те, в ролята на ментори е равностойно на това:

640_16fec5969a28101e2e4fb5a7c0d92f352EGxncD.jpg

20227162_1806696436014390_1189797326_nIvzc1Va.jpg

petra_3pddsSts.jpg

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...