PHILIPP PLEIN Публикувано на Юни 2 Report Share Публикувано на Юни 2 музика и аранжимент: Мартин Биолчев текст: Денис Юлианов и Мартин Биолчев режисьор и сценарист: Стефан Маринов –Buddubbaz Tape оператор: Стефан Маринов –Buddubbaz Tape и Петко Андонов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Въпрос на време беше двамата най-неуспешни изпълнители в чалгата евър да се съберат и да направят кавър на "Скасе, скасе" 10 години след излизането й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Боклук. Очаквах повече от Биолчев. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 За това и чалгата ще я оплюват толкова много, всичко, що стане хит, в чалгата се копира и изпълнителите си мислят, че са интересни и ще се забележат. Не се предлага и нищо различно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
romanibbyx Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 По-слаба е от "Кибрит"! Better luck next time. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Денис е чист гей Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Потрес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Яката дупараа кой кой ще я бараа... Как може подобна простотия да се пуска, не мога просто .. Тая Юнона е потрес ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Ужас! Много добро момче изглежда, но с подобни песни няма как да ми хареса като изпълнител. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Юнона с какво са я мазали по лицето че е на петна? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Йони е много яка с тъмна коса, хайде да пуска самостоятелно парче, че чалгата се нуждае от голям хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 2 Author Report Share Публикувано Юни 2 Тъпо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Още ме кефи предната му песен, ама тоя път е прекалил с тъпотията, иначе почти всичките му песни харесвам. И е погрознял рязко. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Добро е парчето. Биолчев е топ в бързите парчета и кючеците. Много голям композитор, спор няма. Ако беше попаднала в някой по-хитов изпълнител щеше да е хит. Юнона иначе става за ебане :Р Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Добро е парчето. Биолчев е топ в бързите парчета и кючеците. Много голям композитор, спор няма. Ако беше попаднала в някой по-хитов изпълнител щеше да е хит. Юнона иначе става за ебане :Р Тя е много яка и секси, но нещо са й замазали странно лицето тука Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Хареса ми само частта на Юнона. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Зариби ме. Щом това е единствената чалгия, която бих слушал от последните, значи положението е по-зле отвсякога! И на Екстра Нина ми хареса, но не знам дали е официална версия. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Мале, защо ме зариби тая глупост и аз не знам. Има нещо готино в песента, частта на Юнона особено е много добра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 (редактирано) Не минава според мен му е най силната песен досега! Редактирано Юни 17 от Dominatora Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.