Jump to content


Среща с известна личност


Препоръчани коментари

Тъй като работата ми е била такава съм се срещал (сблъсквал) с доста. Работил съм на летище Варна, проверка на бордни карти, ренген и метало пропускателна рамка и зумер. :D

Та футболния отбор на Левски, много тъп народ по три пъти ги връщах.Те ако гледаха какво прави предния щяха да се оправят къде, къде :)

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 7 months later...
  • 1 month later...

Покрай работата ми в дискотека от веригата "Планета Пайнер" съм срещал голяма част от изпълнителите, като имам някои по-интересни случки с тях.Преди участието си например Анелия не искаше да излезе на сцената, не и се пеело. :1000 (29): Сигурно половин час стоя в стаичката, пригодена за певиците и всички се видяхме в чудо, докато реши да се качи на сцената.Иначе е доста симпатична, но явно зависи в какво настроение ще я улучи човек. Имам и случай, в който Борето Дали привика 2 от сервитьорките и им каза, че в колата имал някакъв алкохол и ако те искали, след участието можели да се отправят към хотела, в който беше отседнал с озвучителя си за да го изпият и след това щели да се позабавляват. :1000 (29): Фики има подобен случай, само, че ние му бяхме уредили 2 курвета, които да му правели компания в хотела. Илиян пък дори си беше позволил да обара едната колежка по дупето, а накрая като си тръгна не си плати сметката, която беше около 200 лв.Циганска работа.

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Link to comment
Сподели в други сайтове

Преди участието си например Анелия не искаше да излезе на сцената, не и се пеело. :1000 (29): Сигурно половин час стоя в стаичката, пригодена за певиците и всички се видяхме в чудо, докато реши да се качи на сцената.Иначе е доста симпатична, но явно зависи в какво настроение ще я улучи човек.

WTF, не й ли е това работата, какво общо има настроението? После много бачкали и не изглеждало толкова лесно, колкото да го гледаш отстрани... :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да! Виждал съм доста изпълнители и известни, но до сега не е имало случай да остана с лошо впечатление от някого!

От изпълнителите съм срещал Преслава, Глория, Гергана, Кристина Димитрова, Орлин Горанов, Юлиян Константинов (Вип Брадър) и доста други, но в момента точно не мога да се сетя. С Кофе (негъра) в едно квартално кафе, но още бях много малък. Също така съм се засичал с Мария Гроздева и Маги Желязкова (с много добри впечатления, много умна и интелигентна). Милен Цветков, Йоана (Йоко) фамилията не я помня, отдавна.... към 2013-та, когато пътувахме някъде и тя в колата - цигара след цигара... :1000 (29): На всеки един човек може да не му бъде ден, но аз лично не съм оставал с лоши впечатления от никого. Напротив, всички тези, които изброих са ми направили много добро впечатление.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не желая да имам каквито и да е срещи с "известните" личности, нека нещата си останат в сферата на фенството и не преминават в друга плоскост.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...