FikLena Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Провал !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 На мен песента ми е приятна и веселяшка. Наистина звучи леко ретро. По принцип и за "20 лева" отзивите в началото бяха мега зле, ама песента се пускаше по дискотеките и стана някакъв малък до среден хит. Струва ми се, че много често бълва проекти Емицата. Няма и два месеца от "Почти пефектен" и вече с нова песен, не се прави така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Слабичко...И Емануела изпусна вълната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Слабичко...И Емануела изпусна вълната. То за теб има ли някой, който да не е "изпуснал вълната" ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Хареса ми! Интересна песен, закачлива и мелодична. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 От 2 дни я слушам и не ме зарбияваше ( както 20 лева.. ) В началото ми се стори мега тъпа песен, но ме зариби много Ще е хит Каквото и да изпее Емануела ще ми хареса веднага или след време.. Графики... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Страхотна песен, точно ретро нотката ме кефи много. Видеото също не е лошо. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Защо изобщо пусна това нещо? Мега проста,постна,тъпа песен? Не става за нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 24 часа - 132565 гледнаия след обновлението: 134106 гледания Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Какво да се очаква от певица, която пуска песен, когато участията и намалеят. Тя самата така се изказа. Не гледала колежките и какво правят, а гледала само участията си. И щом намалеят значи било време да пуска нещо ново. Предните и песни се ядваха, но тази си личи, че е направена за "отмъщение" на Диневи без никаква мисъл и т.н... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Докато беше в "Ара" работеше много по-добре... Лично за мен откакто е в Пайнер има 2-3 хубави песни и тази не е от тях! Клиповете ѝ пък изобщо не са за коментар Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Мегахит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Харесва ми, ще стане хит. Емануела е сила както винаги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Не ми харесва, отчитам я като слаба песен след предходните и! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Струва ми се че е правена по схемата на тази песен : Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 При първото слушане не ми допадна кой знае колко, просто защото от Емануела винаги очаквам нещо убийствено. После ме зариби със всяко следващо слушане все повече. За мен е по-добра от 'Почти перфектен' и може би малко под нивото на другите й от Пайнерския период. Още малко й трябва на Емануела, още един брутален хит като "Като теб" или дуета с Коц и може да претендира за ТОП 4! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Невероятна е. Не я спирам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Мегахит! къде у вас ли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Мегафлоп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.