Jump to content

Препоръчани коментари

Тук заслужаваше Фиклена. Съжалявам, не си преброил гласовете правилно.

• Отговори 418
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Коментара на годината е на Фиклена, бейби! Тука ударихте ново дъно. :Vishenka_05:

giphy.gif

Тези награди са по-фалшиви и от циците ми!

tumblr_nm5odllT061urggopo1_500.jpg

"Прави любов, а не война" - казали едни велики творци (Глория и Азис), преди да се появи кондома:

Раманиак с най-интересни коментари - Kondomcho!

5.jpg

Честито на 2-те звезди - зайчето и -А! Ники, радваме се да се запознаем с прочутия любим на нашата идолка!

Браво и на скандалния Кондомчо!

"Прави любов, а не война" - казали едни велики творци (Глория и Азис), преди да се появи кондома:

Раманиак с най-интересни коментари - Kondomcho!

5.jpg

large.gif

Честито, Презервативееееееееееее

Извинявам се за закъснението, имах сериозен ангажимент! Честито на Митеш, Конди и Чарли! Коментарът на годината е много тъп този път, тази награда си беше за Фиклена.

Честито на Kondomcho! Една от най-заслужителите награди!

:Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

ВНИМАНИЕ.

Gomez изпълнява хита си - Автомонтьор.

tumblr_mb67gnqOYm1rvxy5q.gif

Извинявам се за закъснението, имах сериозен ангажимент! Честито на Митеш, Конди и Чарли! Коментарът на годината е много тъп този път, тази награда си беше за Фиклена.

Абсолютно. НИТО ГОСПОД, НИТО ФИКЛЕНА ЩЕ ВИ ПРОСТЯТ ЗА ИЗМЯНАТА!

:Vishenka_05:

Честито, Кондоми!

Зайка е като Преслава - абонирана за награди, а започна да залязва още през 2014-та!

Съжалявам, че закъснях. Доих кравите, по едно време се роди теле и не знаех какво да го правя.

А, сега. Здравейтеееееееее, липсвах ли виииии? :Vishenka_05:

Тук съм, за да връча една награда на един мой любим десерт - Чийзкейк. Честито!

6.jpg
Добър вечер, Рамания. Аз съм Ники от таксито, време е да наградя някой за коментара на годината.

Не е тайна за никой, че Рики може да се е разделил с приятеля си, но Таня - в никакъв случай! Коментар на годината: zai4eto82!

4.jpg

Честито, любов!

А, не, Ще падна от смях. :roll1: :roll1: :1000 (29): :D

Ами мерси все пак. :P

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...