Митко Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Песента прилича на всички други на Живко Микс. Не ми харесва, много скука. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 След мегадобрата "Дай ми още" това е подигравка, както напрви след "Гот ми е" с "Моя мъж". Циганиите никак не й отиват, а Живко и Илиян даже няма да ги коментирам. Боза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Нивото при Амелия вече дълбае в дъното... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Тъпа е, не ми допада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Първата песен на Анелия тази година, която не ме грабва особено. Можеше и без нея. Ще се съглася, че Анелия отдаааавна не е това, което беше. Аз самият го казвах тук още когато тепърва започваше да се комерсиализира и да изглежда и да се държи като типична чалга дива... Ироничното е, че през 2016 харесвам по-голямата част от продукцията й... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Голям срам. Да, ще се върти по клубове заради иначе изтъркания ритъм и звук, но иначе е мега пошло. И с тея задници дето ги тресат в мрежи все едно гледам клип на треторазядна пайнерка от далечното минало. Анелия да не си е взела бележка от критиките, че е погрозняла, че така са я замазали в стил Екстра Нина в клипа? Лоша песен. Жалко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Гнусотия, не издържах и минута. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Гледанията са доста слаби. Какво правиме, колеги? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Тотално ненужна песен за Анелия. Хей, DJ + Най-добрата фирма. За претенциите които има, пуска супер тъпите проекти тази година. И не знам що си мисли, че като облече циганите в бяло или ги снима с черно-бял филтър, ще изглеждат по-класно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.