Jump to content

39 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

geryMKM-500x360.jpg
Гери-Никол R'n'B дивата на България
С първата си песен, Гери стана модел за подражание на много хора, които не я харесваха от участието й в XFactor. Дуетът й с Криско звучи навсякъде и стана летен хит на 2015, като до момента песента има над 21 милиона гледания, което я прави най-известната песен на канала Facing The Sun.

Втората й песен " Момиче като мен " направи рекорд за най-гледана българска песен за 24 часа, над 330 000 гледания.

Решава да стане самостоятелна певица и прави свои канал в ютуб, като за по-малко от 3 месеца събира 40 000 абонати <3!

"I'm the Queen" отново надгради рекорда на Гери от 330 000 гледания за 24 часа, като новият такъв е 440 000 гледания <3 ! Песента за 3 месеца има невероятните 11 150 000 гледания <3!
Гери-Никол е категоричната кралица на българската R&B музика. С последното си парче „Готина и луда” тя успя да подобри собствения си рекорд. За първите 24 часа парчето й е гледано над 510 000 пъти. Това е и най-гледаната премиера в историята на родната музика.

I'm The Queen

За мен това е най-добрият проект на Гери. Музика, клип, текст, изпяване - всичко е 6+.

Не знам, дали защото много ме е зарибила, но "Готина и луда" е моя фаворит.

Видеоклипа е брутален, изпяването, както винаги перфе, музика и текст също.

Момиче като мен много ми харесва, като музика също.

Имах колебания между "I'm The Queen" и "Готина и луда", затова подкрепих първата в песен, а втората в другите две.
I'm The Queen

За мен това е най-добрият проект на Гери. Музика, клип, текст, изпяване - всичко е 6+.

Всичките песни на Гери-Никол са мегахитове, Но #MKM има ненормален бийт!!!

Песен: МКМ

Клип: i'm the Queen

Текст: МКМ

Всичките много ми харесват, всяка следваща повече от предишните, не мога да преценя. Много ме кефи тази девойка, страхотна е!

Всичките много ми харесват, всяка следваща повече от предишните, не мога да преценя. Много ме кефи тази девойка, страхотна е!

Песен: Ела и си вземи

Клип: I'm the queen

Текст: Трудно, но Ела и си вземи

Песен: Ела и си вземи

Клип: I'm the queen

Текст: Трудно, но Ела и си вземи

Точно така гласувах! :)

Всичките и проекти ми харесват и като песни, и като клипове, и като текст. :Vishenka_05:

Все пак гласувах - Песен и клип: Готина и луда

Текст: I'm the queen

I'm the queen x 3

От клиповете й малко трудно може да избереш, защото всички са адски качествени и високо бюджетни.

• 4 weeks later...
  • 5 weeks later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...