Jump to content



Online: Емануела - Почти перфектен


Препоръчани коментари

  • Отговори 58
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Малко изпълнители биха рискували с подобна песен след формат като Випа и няколко мегахита!

Емануела реши да рискува и мисля, че си заслужава.

Песента е жестока.

Не очаквам да стане някакъв голям хит, но поне не е направена само за дискотеки и не е типичната Пашева тупса-тупса.

Първоначално не стартира май добре с гледания (2 дни само 400к??), но се надявам, че с времето ще се популяризира защото песента го заслужава. Нека повечето вземат пример от Емануела. 4-5 песни за тази година и всички различни една от друга и 2 от тях (''Като теб'' и ''Почти перфектен'') дори от масовката песни в момента!

КРАЛИЦА!

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента има малко гледания, но наблюдавам от два дни, че хората около мен адски много й се кефят. Както на песента, така и на самата Емануела... всичко от 2015 се слуша. :bi:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Чак ми става странно като чуя някоя нова песен и тя не заприлича на друга. Браво за това, че търси ново звучене, но за края на годината трябваше на нещо по хитово да заложи, а и поне един нормален клип извън мазата можеше да представи. Малко ли оборот е събрала 2016, че не можа един впечатляваш клип да пусне. Просто повече от номинация за Певица/Идол не заслужава... Статуетките за Деса и Анелия :Vishenka_05:

 

А на мен ми прави впечатление, че се поизложи последната седмица в брадъра и затова излезе 3та, а по рано беше тотален фаворит. Радвам се, че си показа мръсния нрав и долни мисли, за да могат поне интелигентните хора да видят евтиното и долното в личността и. Тук ми я величаете излишно. Ако имахте нормални родители, които са способни да възпитават, нямаше да и придавате толкова качества и потенциал, които съвсем ясно на всички е, че не притежава. Такива жени и певици са пример за това каква не трябва да бъдеш...

 

Не ги виждам дълго приятелки с Миглена. Просто Меги с времето ще разбере, че главата на Ема е пълна с бръмбари и мисли за хуища... То сина и се крие горкото , че майка му е такъв долнопробен евтинджос и не иска да го свързват с името и... Дано следващите и клипове са малко по ок - нали Джино ще ги спонсорира... Той пък на какво ли не е готов, за да напомни за себе си на Джена. Много недостойно е да зарибява колежките и. Не се ли научиха от Нелина - Емилия - Анелия - Преслава, че такива ситуации създават смут, стрес и срам...

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най-добрата чалга песен тоя сезон. Има нещо мистериозно и зарибяващо в музиката и аранжимента. Емануела по-красива не е била никога. :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

3 364 679 показвания - 1 месец!

После приказвайте, че песента била провал и никой не я слушал. Браво, Емануела!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...