Jump to content

Препоръчани коментари

Ей, много скандален клип. Но пък толкова ги исках двамата в дует и ето, че се случи. :P

Мен ме кефииииииииииииииииии, Най-яката песен и клип днес. :P

• Отговори 59
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Много са хубави припевите и то заради Емануела, има страхотен глас, много разпознаваем.

Солото след втория рефрен на К. е ужасяващо обаче.

Видеото... става като за тях двамата. :D

Отвратителен глас има тая! Ужас... И къде й видяхте красивото? Тук се прехласвате и по метли в поли вече... Дека ви е критерийо???

Коце както винаги страда по някоя. Ама що вие така несвястно, не вдянах...

Добре, че са ефектите и аутотюна, за да изглежда, че Коцето все още може да пее. Песента е боза.

Яка песен, не отричам. :1000 (30):

Защо обаче Пашев се е опитал да изкопира вокала от "Пей сърце" ( говорим за "ехе"-то след 02:24) ?

Тотално гръмна тая песен обаче...

Първият час събра 15 000, после я изтриха.. Сега гледам за 8 часа 30 000 гледания, в Snapchat, Instagram Story и Facebook всеки я споделил или я пуснал. Определено ще е хит!

Харесва ми, въпреки, че "Не си ти" му е по-силният дует, а на нея "Сменяй ме". От другите й последни песни е по-добра, де, то тя прави песента, вокалите и тук много ми харесаха в средата най-вече. Изглежда добре Емануела, но клипът наистина не е нищо особено.

Емануела тотално избухна с тази песен!

БОМБА Е!

Музика,текст,видео, всичко ми харесва,Ема е много секси.

Ще гърми,яко! :phpgrin2:

Защо не коментирате рекорда ?

Преди да го изтрият имаше 17 хиляди а вчера вечерта над 300!

Нещо не може да ме грабне тая песен иначе Емануела е много красива в клипа,особено по тия лепенки,леле мелееееее

Защо не коментирате рекорда ?

Преди да го изтрият имаше 17 хиляди а вчера вечерта над 300!

Защото няма такъв рекорд, може би.

Много добра песен, изпълнението на Емануела е доста силно. Клипът също ми харесва. Браво!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...