Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
549 теми в раздела
-
- 3 отговора
- 278 преглеждания
Фики най-накрая сложи годежен пръстен и постави край на своето ергенство. Тази вечер двете семейства са се събрали и по стар обичай сгодили двамата влюбени. Коментирайте!
Last reply by Само_мене_нямаш, -
- 3 отговора
- 373 преглеждания
Слънчицето и златното сърчице на Рамания отсъстваше няколко дни, та да ви питам - липсваше ли ви, защото аз лично не можех да спя от мъка и притеснение!
Last reply by Euphoria., -
- 3 отговора
- 283 преглеждания
Мисля си, че темата ще бъде полезна. Поне мислех, че ще бъде, защото ако има хора които искат да работят извън България или да учат в чужбина, ще се опитам да споделя информация, както и се надявам всички които сме извън България да споделим опит. С времето се научих, че да си помагаме е по - ценно от това да успее индивидуална човек на всяка цена. Освен това успеха е нещо много трудно измеримо и само въпросният индивид знае как се чувства. За следването в чужбина, аз мога да споделя само за последната си година от бакалавъра, който като цяло беше в България, но на финала отидох в Лондон. Тогава се изискваше, както и сега TOEFL или IELTS. Преди да тръгнете да д…
Last reply by Glamdring, -
- 3 отговора
- 330 преглеждания
Честит празник, скъпи съфорумци! Да сте живи и здрави и да знаете, че много ви обичам!
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 3 отговора
- 344 преглеждания
ИЗГОНИХТЕ ХОРАТА, БРАВО. ПРАЗНУВАЙТЕ.
Last reply by Fast, -
- 3 отговора
- 116 преглеждания
Форматът на 5ти сезон отново е с 3ма Ергени Ергенът (@ergenat.btv) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 1,294 likes, 21 comments - ergenat.btv on September 24, 2025: "🌹 Кристиян Генчев, Марин Станев и Стоян Димов са готови да открият любовта в петия сезон на #Ергенът...
Last reply by THE IIconic, -
- 3 отговора
- 199 преглеждания
Честит имен ден, Стеф! Да ти е живо и здраво името! Много късмет и хубави емоции!
Last reply by adorable, -
- 3 отговора
- 179 преглеждания
Честит рожден ден и тук! Пожелавам ти от здраве и хубави емоции да не се отървеш! Всяко твое желание или амбиция да се реализират! Весело изкарване на празника!
Last reply by Gerganafen, -
- 3 отговора
- 630 преглеждания
Не видях да има такава тема. Почти три години след пандемията, как се отрази при вас? Имахте ли големи загуби в личен или професионален план? Карахте ли вируса, и колко пъти?
Last reply by Emanuela.Carey, -
- 3 отговора
- 320 преглеждания
Разкажете как се справяте в училище, оценки, ходите ли на олимпиади и състезания, къде учите, защо учите там и т.н.Разкажете за училищния си живот тук.
Last reply by Nicolas, -
- 3 отговора
- 267 преглеждания
На горещия стол сяда Marrtin. Въпросите си към него може да задавате до 24.07 23:00. Без обиди!
Last reply by KevDeBruyne, -
- 3 отговора
- 221 преглеждания
Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов, успехи с всичко което се захванеш. И да се връщаш във форума от време на време.
Last reply by Diamond., -
- 3 отговора
- 282 преглеждания
„Когато престанем да следваме погрешните неща в живота си, даваме зелена светлина на правилните да ни се случат.“ „Никой не може да върне времето и да започне отначало, но всеки може да започне ново начало от днес и да изгради своето бъдещето. Преди обаче да направим тази трансформация, трябва да спрем да вършим нещата, които ни дърпат назад.“ Ето някои идеи за начало: 1. Спрете да прекарвате времето си с неподходящите хора. - Животът е твърде кратък, за да го споделят с хора, които не ви ценят достатъчно. Не забравяйте, че не са важни хората, които са до вас, когато сте на върха, а тези които застават плътно зад вас, когато сте на дъното. Те са истинскит…
Last reply by МачуПикчу, -
- 3 отговора
- 220 преглеждания
Привет, правя тази тема в която смятам да слагаме интересни статии, интервюта и препоръки в сферата на бизнеса. Смятам, че някои от нас, ако не за всички би било много полезно. На мен специално тези статии ми действат много добре като ги прочета, защото ме мотивират по един или друг начин.
Last reply by Chris, -
- 3 отговора
- 425 преглеждания
Концерта на Глория по случай празника на града беше страхотен! Глория се появи стилно облечена, изпя някои ретро хитове като "Циганско сърце", "Не заслужаваш", всъщност не чух повечето песни, защото музиката беше усилена на макс и нищо не можах да чуя, нито да разбера. Тарапаната обаче беше ОГРОМНА! Рок фенчетата от града са в траур. Глория завърши концерта със златния си хит "Носталгия". Засега ви предлагам снимки от цифровия ми фотоапарат, след малко качвам клипчета и от таблета, а утре, като се зареди, ще кача и клипчетата от телефона на мама. (Аз нямам телефон и не ползвам). Уморена съм да качвам снимки тук, направо ви давам качения албум във фейсбука ми, но ви моля…
Last reply by Kitty,