Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
549 теми в раздела
-
- 4 отговора
- 319 преглеждания
Здраве да има, другото се нарежда!
Last reply by Gerganafen, -
- 4 отговора
- 1,1k преглеждания
Каква е работата ви и професионално как се развивате
Last reply by Ciaga, -
- 4 отговора
- 492 преглеждания
Здравейте! Успях да си намеря някои от картинките, които красят обложките на албумите на "Пайнер", които си слагам за тапети. Имам обложките със картинките от "Пайнер хит сезони есен" 2005 и 2006, летните хитове от същите години + 2007, единствено не мога да открия тази снимка в голям размер откъде са я взели от "Пайнер". Знаете ли откъде от "Пайнер" си намират картинки за обложките? А вие имате ли тапети с тези снимки?
Last reply by Fast, -
- 4 отговора
- 223 преглеждания
Честит рожден ден! Желая ти много щастливи мигове, успехи и най - вече здраве. Радвай се на Райна и творчеството й още дълги години!
Last reply by GSA, -
- 4 отговора
- 281 преглеждания
Честит рожден ден! С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!
Last reply by Marrtin, -
- 4 отговора
- 325 преглеждания
Честито на nikinlay, който спечели с 22 точки! Charlie е на второ място със 17-тте си точки, а след него е Kondomcho с 16 точки. pechenko и Dinnev се нареждат на 4-то и 5-то място с по 14 точки.
Last reply by Danger., -
- 4 отговора
- 331 преглеждания
На горещия стол сяда Христина Въпросите си към него може да задавате до 27.08 23:00. Без обиди!
Last reply by Христина', -
- 4 отговора
- 289 преглеждания
Честит рожден ден, Ники! Щастлив живот, прекрасна младост, желая ти навред успех, да срещаш трудностите с радост - да останеш истински човек! Пожелавам ти бъдеще, по-светло от слънцето: щастливи мигове, повече от звездите и любов - по-истинска от самите нас! Поздрав:
Last reply by Gerganafen, -
- 4 отговора
- 363 преглеждания
На горещия стол сяда gogofena Въпросите си към него може да задавате до 02.09 23:00. Без обиди
Last reply by gogo, -
- 4 отговора
- 813 преглеждания
Миналата година така и не се проведе това събитие Нека да видим тази година какво ще стане! Тъй като Мирела няма време за форума, щафетата я поемаме аз и Стела. За целта е нужно Кандидатите/ките да се запишат под формата на коментар, заедно с бланката за участие и снимките Бланка: nickname в форума две имена град години девиз /и още каквото прецените, да споделите за себе си, пред всички/ Изпратете 3 снимки, като се съобразите с 4-те точки отдолу. 1. не по-стари от 3 месеца 2. в цял ръст (без очила, шапки и прочие) 3. близък план (селфи) 4. да сте сам/а на снимките 5. снимка по-ваш избор (снимки преминали през фотошоп, директно дисквалифицират у…
Last reply by Само_мене_нямаш, -
- 4 отговора
- 653 преглеждания
Жив, здрав, прав и курав !
Last reply by Lelqtian, -
- 4 отговора
- 197 преглеждания
Честит рожден ден, бъди здрав, силен, корав, винаги готов да се учиш и да правиш нови неща. Не се носи по течението, по течението се носят само неодушевени предмети, а ти си огън човек! Поздрав:
Last reply by mitak_94, -
Имате ли профил в сайта и качвате ли нещо?
Last reply by Fast, -
- 4 отговора
- 355 преглеждания
Извинявам се, че правя тази тема, но това остана единственият форум за поп-фолк, а искам да попитам нещо съфорумците. Знам, че имаше фенове на поп фолка, които бяха запалени и по латино сериалите и по графиките и киснеха в раздела "Аватари, подписи и wallpapers" на форума tvnovelasbg 4 forumer.com Кои от вас киснеха там, как ви бяха никовете и имате ли албуми във фотобукета? Питам, за да си намеря някои липсващи неща, а и ще ми е драго да прочета отново някои форумци, направили ми симпатични впечатления. Аз киснех там инкогнито, в периода 2005 - 2007 бях запалена и по латино сериалите и зяпах канала "Романтика". Ето как изглеждаше форума:
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 4 отговора
- 219 преглеждания
Честит празник на всички, които носят имената: Йордан, Йорданка, Данчо, Дана, Боян, Богдан, Богдана Днес честваме един от най-големите християнски празници – Йордановден (Богоявление). На този ден Йоан Кръстител покръства Исус Христос във водите на река Йордан. Според библейския разказ Йоан Кръстител потопявал до шията всеки човек, когото кръщавал, и го държал така, докато не изповядал всичките си грехове. Когато видял Исус обаче, той веднага се поклонил и казал, че Исус трябва да се кръсти при него. Но Исус влязъл във водите на река Йордан и тогава се отворили небесата, отгоре блеснала светлина, подобно на мълния, и Духът Божий във вид на гълъб сляз…
Last reply by adorable,