Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
549 теми в раздела
-
- 7 отговора
- 409 преглеждания
В тази тема можете да изброите отрицателните черти от характера си, моите са: -неадекватен -параноичен -мнителен -до болко откровен -до болка ироничен и самоироничен -лабилен -жлъчен -песимист -емоционален -чувствителен -раним -филмар
Last reply by Brian, -
- 7 отговора
- 626 преглеждания
Ръце, гърди, корем, крака?
Last reply by Putin, -
- 7 отговора
- 510 преглеждания
Темата е ясна. Темата не е създадена с цел обиждане на някой от форумците.
Last reply by Arwity, -
- 7 отговора
- 569 преглеждания
Ето ви обещаните снимки от концерта на Райна в родния ми град. Малко са множко, но фотографията ми е хоби, и снимах Райна в различни пози и ситуации. Концертът беше страхотен, Райна беше супер като визия, както можете да се уверите сами. За съжаление си тръгна и остави феновете си без шанс за снимка и автограф. https://www.facebook.com/profile.php?id=100...Ph7PIJhVlbL7zwQ
Last reply by Euphoria., -
- 7 отговора
- 304 преглеждания
Честит Рожден Ден! Пожелавам ти всички твои мечти да се сбъднат Много здраве,успехи и любов Малко късно го видях
Last reply by anelia, -
- 7 отговора
- 541 преглеждания
https://trud.bg/%d1%81%d0%bf%d1%80%d0%b5%d1...81%d1%82%d0%b8/ Вие какво мислите? Какво е мнението ви по тази глупост? Вярвате ли на глупостите че пиенето на прясно мляко=расизъм? Аз няма какво друго да кажа, освен, че тези хора за мен са напълно психично болни, изгубили пълна връзка с реалността. Мястото им е в психиатрията. Не знам кой нормален и трезвомислещ човек би се вързал на тези глупости. По същата логика в Швеция забраняват кафявите сладки - били проява на расизъм! Спрете Земята, искам да сляза!
Last reply by Kitty, -
- 7 отговора
- 294 преглеждания
Честит рожден ден на една малка форумска утайка. Хаха, базикам се естествено. Пожелавам ти да си жив и здрав, много успехи и късмет, гаджета и много влакчето да се блъска в тунели
Last reply by pechenko, -
- 7 отговора
- 269 преглеждания
Честит Рожден ден,пожелавам ти мн. здраве,щастие,късмет и любов! Поздрав:
Last reply by Само_мене_нямаш, -
- 7 отговора
- 366 преглеждания
Какво мислите?
Last reply by FikLena, -
- 7 отговора
- 363 преглеждания
Честит рожден ден, много здраве, щастие и успехи!
Last reply by Glamdring, -
- 7 отговора
- 265 преглеждания
Честит Рожден Ден!
Last reply by Nikolay, -
- 7 отговора
- 215 преглеждания
Белев, честит рожден ден и тук. Както то пожелах: много здраве, щастие, успехи и късмет. Другото си го имаш. Ще се видим на партито в събота.
Last reply by anastasb, -
- 7 отговора
- 247 преглеждания
Честит рожден ден! С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това! Поздрав
Last reply by Denis, -
- 7 отговора
- 234 преглеждания
Честит Рожден Ден, красавицеееееее да си ни жива, здрава, много щастлива и да останеш все такъв истински и добър Човек с главно "Ч"! Обичам теееееееее и весело изкарванеееее
Last reply by Gerganafen, -
- 7 отговора
- 367 преглеждания
Какво е за вас приятелството? Как се запознавате и разбирате кой ще ви е приятел? Кой ще ви е познат? Има ли случаи в които колкото и да не ви се иска, просто се налага да прекратите отношения с този човек?
Last reply by Illyria,