Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
549 теми в раздела
-
- 11 отговора
- 732 преглеждания
Добър вечер! Тази вечер съм тук, не за да гледам и участвам в помпозни свади и интригантско-скроени скандали, нямам намерение да "играя" шоу и по измислени правила. Нека бъдем хора, поне веднъж, а не само кухи никнеймове, изливащи отрицателните си чувства тук. Нека бъдем хора, истински и добронамерени. За всеки един от нас има място под слънцето, така и тук. Не се делете, не се мразете, тук сме да се разтоварим и да комуникираме един с друг, а не да се обиждаме, заплашваме и да си правим мръсно. Изключително разтревожен съм от факта, че правата на Балмин са махнати, да, преди години и аз бях "за", но той доказа, че може да се разбираме и да комуникираме без проб…
Last reply by Сашо, -
- 11 отговора
- 462 преглеждания
Новата година идва. Всички имате приятели, които са казвали неща от рода на "След нова година спирам цигарите" и т.н. Нека в тази тема всеки си направи списък с нещата, които иска да изпълни за себе си през 2015.В края на следващата година ще можем да видим, какво сме успели да постигнем от този списък. :1000 (19):
Last reply by Putin, -
- 11 отговора
- 680 преглеждания
Facebook страница Какво е мнението ви за инициативата с "висящите" продукти? Бихте ли платили такъв? Смятате ли, че такава инициатива има бъдеще в България? П.П. Ако темата не е за тук, моля преместете я.
Last reply by Nicolas, -
- 11 отговора
- 356 преглеждания
С пожелание за истинска и пълноценна любов, много усмивки и сбъднати мечти. Дано видиш Рики Мартин през 2016! Поздрав
-
- 11 отговора
- 539 преглеждания
Снощи бях на участието на Преслава тука в Плазата ... Нещо не останах съвсем доволен. Преславка беше много яка, с рокличка черна, косата пак така завъртяна стил "Риана". Започна в 1 и 30 и около час пя. Че праи шоу е ясно, но нещо контакта с публиката го нямаше Само "Dose" за гърците долу на бара, върху който пееше и това е. Е за една песен попита публиката и изпя "От добрите момичета". Иначе от хитовете си изпя "Дяволско желание", "Феномен", "Нямам право", "Новата ти", "Последен адрес", "Бързо ли говоря", но заложи и на много нови, а хората не ги знаят още - започна с "Наивница на годината", пя и "Не можеш да си влюбен", а завърши с "Умирам" ... Исках да чуя "Откакто те…
Last reply by wedgewood, -
В тази тема можете да споделите кои държави сте посетили, какви са ви впечатленията, общо взето всичко за воаяжите.
Last reply by OstapBender, -
- 10 отговора
- 287 преглеждания
Да си жив и здрав, много усмихнат, винаги позитивен и щастлив!
Last reply by МачуПикчу, -
- 10 отговора
- 555 преглеждания
Някога в повечето ни села, освен всичко друго, си имаше и дискотеки. Обикновено се провеждаха под звуците на светещ касетофон в столовата на местното училище или в някой бивш, преустроен краварник, но пък си беше луда забава. За шок и ужас на бабичките и старците, всяка петък вечер в нея се стичаха младежи не само от нашето, но и от съседни селца, че дори и градове. Мястото на събитието се познаваше отдалече – аромат на пот и мента, сръбска музика и чат пат гърлени провиквания на микрофона: „Ииии специален поздрав за Гинчето от таен обожател от Руска Бяла!" Даа, едни луди години, в които на почит бяха ризите от пясъчна коприна, тупираните перчеми и Тони Дачева. Тогава вс…
Last reply by Mastikata, -
- 10 отговора
- 980 преглеждания
Гласувайте до 00:30
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 10 отговора
- 441 преглеждания
Днес празнуват: Aggressive,Амброзиус,Nicolas,Nikolai,hrsata.Може да има и още,аз се сетих само за тези. На именниците да им е живо и здраво името и да им се случват само хубави неща.Весел празник! Чрез ефира също поздравявам и майка ми и двама от братовчедите ми,които също празнуват.
Last reply by hrsata, -
- 10 отговора
- 298 преглеждания
Честит рожден ден, Томе! Вече ти пожелах каквото исках да ти пожелая.
Last reply by Willy, -
- 10 отговора
- 299 преглеждания
Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов, много успехи в личен и професионален план и всяко твое желание да се сбъдне. Весело изкарване на празника.
Last reply by PHILIPP PLEIN, -
- 10 отговора
- 253 преглеждания
Честит рожден ден! С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!
Last reply by Gerganafen, -
- 10 отговора
- 708 преглеждания
На горещият стол сяда Denis. Въпросите си към него може да задавате до 02.03. 23:00! Без обиди.
Last reply by Denis, -
- 10 отговора
- 332 преглеждания
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави, щастливи и много обичани! Рождество Христово е един от най-светлите християнски празници. Той е своеобразно продължение на Бъдни вечер, защото започва още от полунощ - в народния календар с обичая коледуване. На този ден честваме рождението на Божия син - Исус Христос, който се появява на земята за да изкупи човешките грехове. Според Евангелието Исус Христос е роден в град Витлеем, провинция Юдея. Малко преди раждането майка му Мария заедно с Йосиф отишла във Витлеем. Там не могли да намерят място в страноприемница и били принудени да се подслонят в пещера извън града, където пастирите затваряли овцете. В нея Мар…
Last reply by Andrew Cunanan.,