Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
550 теми в раздела
-
Интересно ми е през кой сезон сте родени, тъй като последните седмици имам чувството, че 90% от познатите ми имат рожден ден. Та, по този начин ще видим на кого родителите са се топлили през студените зимни вечери, за да се пръкне лято бебе, или пък са се клецали на плажа, за да ви видим през зимата.. :1000 (29): :1000 (29):
Last reply by DevilWish, -
- 24 отговора
- 722 преглеждания
Изброите!
Last reply by fengergana, -
- 40 отговора
- 2,2k преглеждания
До каква степен сте емоционални, има ли нещо, което да ви разплаче? Кога последно плакахте? За какво?
Last reply by xroflx9, -
- 27 отговора
- 1,2k преглеждания
Изневярата е едно от най-болезнените предателства, които може да преживее човек в една връзка. Въпросът дали бих простил/а изневяра е труден и няма еднозначен отговор – той зависи от множество обстоятелства, лични убеждения и емоционална зрялост. От една страна, има хора, които вярват, че прошката е признак на сила. От друга страна, има и такива, за които изневярата е непростима. Те вярват, че щом веднъж се е стигнало до предателство, не може повече да се говори за истинска връзка.
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 1 отговор
- 117 преглеждания
Дискутирайте, милички!
- 69 отговора
- 2,2k преглеждания
Тук ще поствам всякакви картинки/карикатури на поп-фолк изпълнители и всичко свързано с тях. Можете да правите заявки за такива картинки на кого и на каква тематика да бъдат. Можете да давате линк към дадена снимка към която да се работи (по желание).
- 3 followers
- 858 отговора
- 35,5k преглеждания
Без обиди. Забранено е двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители.
Last reply by xroflx9, -
- 72 отговора
- 2,9k преглеждания
Почти 6 години от продажбата на форумът е време за равносметка: Как го предпочитате или предпочитахте по-добре: преди, по средата или след продажбата. Не обсъждайте толкова асоциираните администратори, а динамиката.
Last reply by Fast, -
- 5 отговора
- 397 преглеждания
Коментирайте!
Last reply by Fast, -
Kоя зодия сте? 1 2 3 4
by Guest Kondomcho- 89 отговора
- 3,3k преглеждания
В чалгата има най-много певици представители на зодия Рак: Глория, Преслава, Анелия, Джена, Татяна и т.н. Да направим подобна статистика сред феновете на жанра. Под формата на коментар пишете коя зодия сте. Ако си знаете Асцендента - пишете го и него.
- 2 followers
- 363 отговора
- 14,9k преглеждания
Без обиди. Забранено е двойното постване и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители.
- 45 отговора
- 3,2k преглеждания
Преди май имаше такава анкета, но е изтрита.
Last reply by Fast, -
- 39 отговора
- 1,4k преглеждания
Каква музика слушате докато шофирате? (Не намерих подобна съществуваща тема) Аз съм си направил плейлист с песни, които ми харесва как звучат в колата и не натоварват. От време на време ги разменям като някоя ми омръзне.
Last reply by Just_Me, -
- 69 отговора
- 3,1k преглеждания
Може да споделите вашата лична драма, интересно ми е какво е усещането!
Last reply by xroflx9, -
- 1 follower
- 46 отговора
- 1,8k преглеждания
Гледате ли го?
Last reply by THE IIconic,