Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 35
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Куплетите са много, ама много яки! Припева трябваше да е още по-силен, клипа също е добър! Браво, харесва ми всичко.

btw, кой пее женските вокали, много як глас.

Много хаотично ми звучи.

След последните му песни това нищо не.

Куплетите са много, ама много яки! Припева трябваше да е още по-силен, клипа също е добър! Браво, харесва ми всичко.

На Ирена са вокалите.

Много ме кефи парчето! Успех!

Излезе и това чакаме другия хит ... Скоро на Т.Стораро

Момчето да не е брат на Кокаин или Борис Дали, сякаш ми е познат?

Гласът на тази Ирена много ми прилича на Андреения. :1000 (29): Даже в първия момент се зачудих дали не е тя :О

Песента ми допада :)

Момчето да не е брат на Кокаин или Борис Дали, сякаш ми е познат?

Гласът на тази Ирена много ми прилича на Андреения. :1000 (29): Даже в първия момент се зачудих дали не е тя :О

Песента ми допада :)

Да, това е на Борис Дали брат му. :3fdb8960598fa63e:

Браво, много як проект, както винаги на ниво.

Страшна! Коцето може да е всякакъв, но в песните няма грешка. Само "Точно ти" ми идва по-слаба, но тази е 6!

Кефи ме, мелодично и типично поп-фолк парче, които са си рядкост напоследък. Ирена има страшен глас, да я взимат в Пайнер, отпреди ме кефи много.

Песента е много яка! От "Болка в минути" насам не ме е мерила песен на Коцето. Евала!

Ирена. Трябваше да впишат името ѝ в заглавието. Иначе супер яка песен!

Този защо не е в панделата? Песента е полудневка, а Кокаин в лице е заприличал на мъдница.

Тъпооо....дори Борис Дали прави по-зарибяващи неща. И това отива на боклука.

Допада ми, и клипа е добър.

А вокалите ми приличат на гласа на Пресила ? :dontknow:

Вокалите на Ирена са супер! Песента е готина обаче на мен ми харесват повече предните му песни. Иначе Коцето си продължава с яките песни.

Клипът ми прилича на "Няма как" на Емилия и Илчев, който пък беше копие на Киара и Енрике, но не е чак толкова зле.

Наистина е трябвало да впишат името на Ирена в плочката... Ако иде в Пайнер мисля, че Митко ще я избута и ще я направи голяма звезда, зависи и от песните де, но не мисля, че ще има грешка.

Как не им писна да бълват едно и също... сигурно и те самите не си помнят песните вече.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...