DevilWish Публикувано на Май 31 Report Сподели Публикувано на Май 31 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 31 Report Сподели Публикувано Май 31 Качеството на песента е лошо, струва ми се леко заглушен гласът му. Не е нещо особено, трябваше много по-ударен припев. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 31 Report Сподели Публикувано Май 31 Павлов е копирал 1:1 Оцковия начин на работа, но не може да му докара избухващия елемент в песните, тва което те кара да ги слушаш още и още. Не ми харесва изобщо. И тая стена в мазето колко още ще я пребоядисат? По-нова няма да стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 31 Author Report Сподели Публикувано Май 31 Песента е готина, макар, че в началото веднага се сетих за "Само за минута" на Галин. Прилича ми на нея като музика, вокалите също са готини, текста - не. Видеото му е готино. Като цяло - готин, летен проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 31 Report Сподели Публикувано Май 31 Ама дайте в една тема, де Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 31 Report Сподели Публикувано Май 31 ОТВРАТ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 31 Report Сподели Публикувано Май 31 Нищо интересно няма в този проект. Музиката сме я чувалии,текста сме го слушали (мега банален),а пък за видеото да не говорим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.