wedgewood Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Много силно,Евала.. носи емоцията на Ела ме вземи. Клипът е свеж готин и идеен ама Люси е претърпял нещата. Отличен за Ема и екипа й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Нещо не мога да възприема Емилия да пее такава песен. Странно ми е... :1000 (29): Личи си, че е правена за хит и сигурно ще е. :1000 (30): Клипът е трагедия. Три дни снимки и накрая тва. Визията с млякото е приятна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Ужасен клип, не знам някои как решиха, че това е най-добрият в кариерата й. Люси го бави няколко седмици, а резултатът е без коментар. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Проекта е ток, абсолютна резачка. Евала на Емилия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Голяма скука, иначе сигурно ще стане някакъв хит, всичките кифли ще се влюбят в припева за Дубай и Милано. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Много добра песен. Браво на Ема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Всичко много ми харесва, освен едно. Ама това едно ми бърка в здравето. Дрзни ме момента, в който се пее Вземи този дует с Емилия, но се чува 80% нейния глас и ми е смешно сама да с възпява... Напомня ми за гениалната и идея преди няколко години - албума и Мисли за мен е бил с работно заглавие "Завиждай ми". Добре, че Токича я спази от резил тогава. Двете с Анелия вече се конкурират коя е по самовлюбена и самоизтъкваща се... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chalgafenche Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Всичко много ми харесва, освен едно. Ама това едно ми бърка в здравето. Дрзни ме момента, в който се пее Вземи този дует с Емилия, но се чува 80% нейния глас и ми е смешно сама да с възпява... Напомня ми за гениалната и идея преди няколко години - албума и Мисли за мен е бил с работно заглавие "Завиждай ми". Добре, че Токича я спази от резил тогава. Двете с Анелия вече се конкурират коя е по самовлюбена и самоизтъкваща се... А то пък "Родена съм да те обичам", щото не е резил...Едни такива ги измисля, без никаква концепция и връзка с целия продукт, направо е страшен мозък тая Емилия И мен ме дразни това, което и теб.... Явно и това ще е новата мода - изброяване на дестинации... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Ако Емилия се изтъква другите не знам какво правят, мислят се за Господ примерно... Понякога пишете невероятни глупости. Иначе песента е най-големия хит от началото на годината и ще държи най-малко до лятото. В събота в 33 я пуснаха няколко пъти и беше голямо избухване, отделно е масово споделяна. Удари право в целта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Не я спирам... Всеки ден я слушам по няколко пъти. Тотален хит! Нацелила е точно това,което да върви, да се завърти и да се открои от масовката. Евала Емчо. Дестинации се пеят и изброяват отдавна, не само в наши песни (Сен тропе, Малдивите), но и в световен мащаб - Питбул, Деруло, Минаж и т.н. имат песни с подобни изреждания. Клипът е на отлично ниво! Да,винаги може повече, но и знаем как Люси претупва, особено след като повечето идеи и концепции са били на Светльо. Едва ли Люси щеше да претупа така негов клип (вижте на Никос Вертис последните неща как се старае и ги прави на мега ниво). Но както и да е. Момчетата от балета изглежда да са имали още яки кадри и хореографии, но малко са ги поотрязали в монтажа. НАЙ-голямото ми притеснение беше Цеци и неговите партии, но са сведени до санитарния минимум. Просто хит хит хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Жестока песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Пашев пак се е проявил: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.