Jump to content

Online: Емилия ft. DJ Цеци Лудата Глава - California

Препоръчани коментари

• Отговори 61
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Нещо не мога да възприема Емилия да пее такава песен. Странно ми е... :1000 (29): Личи си, че е правена за хит и сигурно ще е. :1000 (30): Клипът е трагедия. Три дни снимки и накрая тва. :scratch: Визията с млякото е приятна.

Сподели в други сайтове

Всичко много ми харесва, освен едно. Ама това едно ми бърка в здравето. Дрзни ме момента, в който се пее Вземи този дует с Емилия, но се чува 80% нейния глас и ми е смешно сама да с възпява... Напомня ми за гениалната и идея преди няколко години - албума и Мисли за мен е бил с работно заглавие "Завиждай ми". Добре, че Токича я спази от резил тогава. Двете с Анелия вече се конкурират коя е по самовлюбена и самоизтъкваща се...

image.png

Сподели в други сайтове

Всичко много ми харесва, освен едно. Ама това едно ми бърка в здравето. Дрзни ме момента, в който се пее Вземи този дует с Емилия, но се чува 80% нейния глас и ми е смешно сама да с възпява... Напомня ми за гениалната и идея преди няколко години - албума и Мисли за мен е бил с работно заглавие "Завиждай ми". Добре, че Токича я спази от резил тогава. Двете с Анелия вече се конкурират коя е по самовлюбена и самоизтъкваща се...

А то пък "Родена съм да те обичам", щото не е резил...Едни такива ги измисля, без никаква концепция и връзка с целия продукт, направо е страшен мозък тая Емилия :D

И мен ме дразни това, което и теб....

Явно и това ще е новата мода - изброяване на дестинации...

Сподели в други сайтове

Ако Емилия се изтъква другите не знам какво правят, мислят се за Господ примерно... Понякога пишете невероятни глупости.

Иначе песента е най-големия хит от началото на годината и ще държи най-малко до лятото. В събота в 33 я пуснаха няколко пъти и беше голямо избухване, отделно е масово споделяна. Удари право в целта!

Сподели в други сайтове

Не я спирам... Всеки ден я слушам по няколко пъти. Тотален хит! Нацелила е точно това,което да върви, да се завърти и да се открои от масовката.

Евала Емчо.

Дестинации се пеят и изброяват отдавна, не само в наши песни (Сен тропе, Малдивите), но и в световен мащаб - Питбул, Деруло, Минаж и т.н. имат песни с подобни изреждания.

Клипът е на отлично ниво! Да,винаги може повече, но и знаем как Люси претупва, особено след като повечето идеи и концепции са били на Светльо. Едва ли Люси щеше да претупа така негов клип (вижте на Никос Вертис последните неща как се старае и ги прави на мега ниво).

Но както и да е.

Момчетата от балета изглежда да са имали още яки кадри и хореографии, но малко са ги поотрязали в монтажа.

НАЙ-голямото ми притеснение беше Цеци и неговите партии, но са сведени до санитарния минимум. Просто хит хит хит!

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
  • 5 months later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...