Jump to content



Online: Галена - Да ти олекне


Fast

Препоръчани коментари

  • Отговори 92
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Интересна песен, в стил Преслава отвсякъде.

 

Стила на Преслаба? :roll1: Че тя и стил ли има? :laughing: Такива коментари определено ме развеселят. Това по-скоро е стила на композитора, но не и на Преслаба.

 

П.С. И по повод гласовите данни на лидерките - не може всички да са ала Бейонсе и Преслаба, а и в световен мащаб не всички са можещи, но предлагат качествена продукция като тази тук.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Толкова емоция има в тази песен, че мога да я слушам нонстоп... Клипът допринася още повече за въздействието...

 

Галена вече тенденциозно с всеки проект докарва до крайни фази на лудост хейтърчетата... :1000 (33): но колкото и да лаете, нейното НИВО за останалите (вашите) в жанра е недостижимо.:notworthy:

Link to comment
Сподели в други сайтове

От първата секунда си знаех, че е на Драганински ;) А като звучене и настроение, мелодията пък ми напомня на Преслава - "Ако ще да боли" :) Просто стилът на композитора си личи....А мен този стил много ми допада, клипът също не е никак за подценяване. Само текстът няма как да ме грабне, особено това за рака - наистина е безкрайно неуместно, но не очаквам кой знае какви умствени възможности от Галка, за да осъзнае това.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Клипът въобще не ми го възхвалявайте! Супер евтиния е! Пеента ми скучнее като цяло, но нека да видим. Галена само отдавна е почти нула... Няма ли Серджота, Фикита, Костита и т.н. е замряла...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песни в този стил искат малко време. Може би Преслава с Моето слабо място беше късметлийка, но и там отне доста докато песента се наложи, затова й си остана без клип.

Аз също не приех песента от първите слушания, но пък заради ефектния (и не много скъп) клип си позволих още няколко гледания - е, днес вече си я свалих на телефона! Наистина песента носи много драматизъм, много готин бийт, много готин текст. Отново да кажа за клипа - разкошен. Галена от години ни е показвала,че знае какво да прави и с 2, и с 200. Не е важно колко пари е изкарала,а как и какво е поднесла. Много високо ниво отново като режисьорска работа, танци, поведение пред камера - никоя не е толкова добра, колкото нея... И тук не говорим само за артистизъм, а за цялостно поведение, камерата я обожава, без значение с какво и как е облечена и направена. Чалгарките не могат да разберат,че не е само до садо-мазо тоалети и чекнене, а до харизма, грация пред камерата. Пак казвам - от попфолка няма друга с такова адекватно поведение пред камера, като световна певица е!

Песента ще се наложи, няма къде да иде - както се наложи друга страхотна песен Не го прави на Деса.

Галена да продължава с експериментите, с високото ниво на работа, с неуморния купон по участия и въобще да не се коси за награди.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ето какво може "лидерката" ви без купени гледания. Чак ми е жал за нея.

Точно Галена ще си купува гледания след като нейните песни в последните години са най-големите хитове. 100 пъти повтори, че Галена може само толкова без купени гледания. Досада е, братче, спри се.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ето какво може "лидерката" ви без купени гледания. Чак ми е жал за нея.

 

А не може ли песента да има по-малко гледания от "Пантера" например, защото не е хит като нея? Почва много да ме нерви как не се разсъждава. Нагласяте си постовете спрямо това дали харесвате изпълнителя. Първо проверяваш дали ти е любимците, после си формулираш тезата, така че да е срещу него, ако не го харесваш, и чак след това търсиш евентуално ако съществува нещо, което да е в нейна подкрепа. :1000 (20):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...