Jump to content

Препоръчани коментари

Това много ми прилича на първата й песен "Лекарство за мъж". А какво видео е пък това, микс от клиповете й. :mf_surrender:

лелел не се спря да бълва това изчадие

Като Люси й урежда всичко безплатно ще бълва - може да си го позволи. Ако трябваше да плаща отдавна да се е отказала.

П.п. Музиката е много добра, текста можеше малко по-добре, изпълнението разваля всичко!

Ани Хоанг представи новия си проект, озаглавен "Стой далеч от мен".

Песента е композиция и аранжимент на Спас Лазаров, текстът е написан от Лора Димитрова. Режисьор на видеото е Людмил Иларионов - Люси.

"Направена е отдавна, още преди година и половина - две, но все не идваше точното време да я пуснем, може би не бяхме сигурни в нея. Сега, защото липсват такива песни, решихме да я представим" - казва Люси и допълва:

"Събрахме кадри от всички клипове на Ани, от концерти на живо и стана интересно видео".

Малее и не се отказва тва момиче.. още колко години й трябват да разбере, че НЕ става!?!

УЖАС! Стоя и се чудя възможно ли е за 1 ден това нещо да има 43 000 гледания, а песента на Тони Дачева за 2 седмици - 68 000. Срам ме е, гнус ме е, отвратен съм. Искрено се надявам да си купува гледания това азиатче, защото ако са истински не говори добре за тая държава...

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Страхотна музика, наистина стилът е същият като "Лекарство"...., отдавна не е имало такъв тип песен. Обаче видеото е много шибано, Люси сериозно ли си мисли, че с тези нюансчета на червено и лилаво, отблясъци и постоянно въртящи се кадри ще стане видео на високо ниво?! Точно това провали самата песен, по-добре да й беше снимала клип.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...