Born to Die Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Повече очаквах, снощи не ми хареса особено, днес обаче ме зариби на макс. Галин е супер, визията е уникална, но при Деси не толкова. Тя обаче прави песента, а като пеят на испански звучат най-хитово. Интересът е огромен, ще стане голям хит. Ще е смешно, ако Фикрет вземе певец февруари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Тази песен наистина прилича на "С мене да вървиш". Боби Павлов май пак копира Оцко... Трактовката на цигулката е същата .. :1000 (24): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Зариби ме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Готина е и зарибява, макар да не е нещо кой знае колко нечувано. Клипът наистина напомня "Един на брой", но става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Тази песен наистина прилича на "С мене да вървиш". Боби Павлов май пак копира Оцко... Трактовката на цигулката е същата .. :1000 (24): Наистина много прилича всичко на "С мене да вървиш", но аз мисля, че е търсен ефект. Именно това много ми харесва... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Колкото и да е типична за Галин от към звучене, текст .... Изпяването на Деси Слава, лекотата с която гласът й се лее, прави песента адски приятна. Естествено ,че има разлика в гласовите възможности. Нима в дуета с Галена това го нямаше. Така и ме е яд колко тих е целият мастър на В Твоите очи и как Деса е прецакана с цялостния аранжимент. Дори във видеото беше с по-малко кадри. Деси Слава е един от най-уникалните гласове и талантливи изпълнители. Плюс това Гальо си следва линията на обработен глас и рапиране. Но дори и с нормално пеене той пак не може да се мери с Деси. Всички колеги днес коментираха песента А не слушат чалга...уж.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Тази песен наистина прилича на "С мене да вървиш". Боби Павлов май пак копира Оцко... Трактовката на цигулката е същата .. :1000 (24): А и на паузата на цигулката пак казва оу,ей, което още повече напомня на песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 260хил. за ден? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Адски почна да ме кефи, но тия гледания не ми се струват много реални... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Не мога да я спра. Страшно е зарибяваща. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Надявам се с тази песен Деа да затоври цикълът от тъпи, безмислени и лигави песни и да започне да използва гласовите си възможности и името си за сериозни и качествени проекти! Срамота е една Кали да пуска цяла година по - добри неща от нея! Няма нищо ново в това парче, Галин вече боксува на едно място. Както винаги силна премиера, гледания 1-2-3 седмици и после и тази песен ще бъде забравена! Предните пъти като правеше проекти с Камелия, Джена, Яница и Криси Д имаше винаги нещо различно и свежо, тук само испанските вокали са интересни, а от там нататък ритъм, музика и текст - слаба работа! Ясно е, че е на бързо скалъпен проект без някакви ясни цел и идея! Не всъщност имат ясна цел с това от Пайнер - да се опитаме с последни сили да бутнем Джеси и паралелно с това Галин да има участия в някаква песен всеки месец поне по веднъж! Клипът също е смотан, доста скучен! Поне Деса е доста добре направена в него, отдавна е нямала толкова приятна визия за очите в клип! Хит ще бъде бъде това 1-2 месеца, до края на март никой няма да е сеща за подобен дует! Наистина сериозно липсва "ефектът уау" Великански крачки назад след "В твоите очи"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Деса прави песента Галин е излишен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Галин наистина ли не разбра, че тоя начин на "пеене" или боботене/опит за рапиране или нещо такова, се изтърка още преди 5-6 подобни песни преди това?!! Спешна нужда има да го смени.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Милиончето до утре ще е стигнато! Много яко хитче за сезона! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Милиончето до утре ще е стигнато! Много яко хитче за сезона! Гърми отвсякъдее! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Тази песен наистина прилича на "С мене да вървиш". Боби Павлов май пак копира Оцко... Трактовката на цигулката е същата .. :1000 (24): Не Боби Павлов, а самия Галин ;дд Очаквах повече от песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Всеки има право да харесва или не дадена песен. Къде са онези сигурните, че песента няма да пожъне успех. Къде, за да им покажа аз как хабибито най накрая бе детронирано! http://popnable.com/music-videos/bulgaria-...neka-da-e-tayno Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.