DevilWish Публикувано на Декември 22 Report Сподели Публикувано на Декември 22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 22 Report Сподели Публикувано Декември 22 Не е лоша музиката и изпяването с малки изключения. Текстът ми е прекалено чалгарски, въпреки, че е типична поп фолк балада. Това момиче за пръв път го виждам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 22 Report Сподели Публикувано Декември 22 Музиката ми харесва. Това не е ли х-л "Монтесито" ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Сподели Публикувано Декември 22 Много ми хареса! Неочаквано за балада. Много красива музика, добро изпяване, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 22 Author Report Сподели Публикувано Декември 22 Приятна песен и хубав текст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 22 Report Сподели Публикувано Декември 22 Това вече сме го гледали... Много зле е песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.