Jump to content

Препоръчани коментари

Десовите, престанете да съсипвате теми само защото вашата пача извади страшен боклук с Устата. Не си контролирате нервите, осъзнайте се. Всички виждат, че точно вие умирате от мъка да не би нещо ново да се появи в чалгата и колвениченето на Деса пред Митака да излезе още по-унизително. Имайте малко достойнство, не сте от вчера в тези форуми. Чак па толкова да ви се подкосяват краката, че за година и половина Деса не направи нищо особено в Пайнер, а бяхте убедени, че за 6 месеца ще ги отнесе всичките, не вярвах да сте го мислили наистина, но реално си е било точно така. Дайте малко по-мъжки. С хейт по Оцко и Кама няма да ви се получи и ще изглеждате още по-комично. А с теми, като тази на Слави пък направо се издавете, кое ви гризе отвътре. И спокойно, Кама няма да ходи при Оцко, а новите и песни ще се въртят по всички чалга канали без Планета. Не мислете, че този бизнес е замръзнал и кара на стара слава само, защото н Пайнер им харесва това статукво в момента.

• Отговори 186
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Отклонявате се от темата, а това не е нужно. Знам, че наличието на любимите пачи в каталога на Пайнер докарва до лудост създването на конкуренция в този бизнес, но това не е повод да си гоните демоните с тъп хейт по нещо, което вече е факт. А именно, Оцко с всичките си позитиви и негативи вече не е в Пайнер. Състезава се и печели вече сам, по своя собствена писта и си структурира бизнеса на по-високо ниво. Не завиждайте толкова много, че ви личи от самолет. Не виждам защо толкова ви е мъка, че има подобни продуценти, които ще късат живо месо от Пайнер, след като в компанията на Митака от 70 чалга изпълнители реално работят не повече от 5-8. Най-смешни са ми "десовите", който се панират от всичко ново в този бизнес все едно той трябва да зъмръзне там, където беше когато тя се върна позорно в кокошкарнике след 12 години всекидневнто плюене по Пайнер. Живейте спокойно бре хора, чалгата е за забавление, ако не знаете.

За какво високо ниво говориш при Оцко, от всичките му нови имена само Зоя става, а от останалите само Андреа и Кристиана са имали хитове и чат-пат Крум, и мислиш, че тези 4-мата могат да са конкуренция на поне 10 от най-добрите чалга певци в Пайнер?!

За какво високо ниво говориш при Оцко, от всичките му нови имена само Зоя става, а от останалите само Андреа и Кристиана са имали хитове и чат-пат Крум, и мислиш, че тези 4-мата могат да са конкуренция на поне 10 от най-добрите чалга певци в Пайнер?!

Ти как мислиш, че са тръгнали Пайнер? Директно с турнета по стадиони? Ама много така настоявате веднага да се сравняват 25-годишна компания с 25-дневна такава. Пайнер 5 години продаваха, само пиратски касети с гръцко и сръбско. Чак тогава се решиха, да продуцират свои изпълнители. Реално продуцентската дейност на Пайнер започна през 1995 година, с втория албум на Глория. Чак тогава чухме за тях. Преди това бяха просто един склад, за пиратска продукция по пазарите в България.

И спокойно бре хора, защо така се подвеждате по "десовите" да нервничите от наличието на възможност за конкуренция на Пайнер? Това е добре за бизнеса. Нищо кой знае какво не е станало, че да изпадате в паника, за своите фаворитки в Пайнер. Аз само ви подсказах, че Оцко лесно може да вземе половината каталог на Пайнер с една оферта примерно, като договорите на Камелия и Глория с Пайнер от 25% за него и 75% за изпълнителите. Само трябва да си качи телевизията при повечко кабелни оператори, за да имат достъп до по-голяма аудитория артистите, които ще върти и да имат интерес от партньорство с Оцко ТВ.

И още нещо. По-горе ви подсказах, че днес не е толкова трудно, да се създаде музикална компания, за разлика от преди 20 години. Щом Графа и Криско имат такива и продуцират имена, като Михаела Филева и Гери-Никол, значи не е мисия невъзможна, както се опитват от Пайнер да го изкарат. Да забелязвате, че и Миро е ортак с Оцко? Тръгнаха от обща песен за Миро, минаха през лансиране на протеже на Миро (Зоя Мутишева) и най-логичното е да продължат да работят заедно. Щом Касъмовите могат да бачкат сносно, само с Тони Стораро и Алисия, като въртят напусналите Пайнери и цяла бивша Югославия, какъв е проблема и Оцко да го прави?

п.п. Нали знаете, защо му излезе прякорът Пайнер на Митака?

Кама плю по Оцко ,а сега до него опря.Баси боклука лицемерен.Заслужава си забвението!

Тя просто не харесва еднаквите му неща, това значи ли, че не трябва да работи с него, ако ѝ предложи песен, различна от шаблонните, те всъщност още преди години са имали работа заедно, но в крайна сметка песента е излязла с друг изпълнител.

• 3 weeks later...

Песните, които в момента прави са на ниво, но ако трябва да съм честен, след като напусна Пайнер, те започнаха даа правят даже още по-добри хитове :ae:

Песните, които в момента прави са на ниво, но ако трябва да съм честен, след като напусна Пайнер, те започнаха даа правят даже още по-добри хитове :ae:

И аз смятам така. Зверски са. Разчупиха малко статуквото и стериотипа. А и започнха да правят доста музикантски неща и балади!

И аз смятам така. Зверски са. Разчупиха малко статуквото и стериотипа. А и започнха да правят доста музикантски неща и балади!

Разчупили са друг път. Редят провал след провал и факта, че Азис с "Хабиби" опря, до реанимация на стар вечен хит, като "Черно море", на Тошко Колев от 80-те е доказателство в тази посока. Троленето по линия на олизване, на оная работа на Пайнер от разни люде тук само, заради омраза към Кама не значи, че хора с 10-годишен опит въ форумите трябва да паднат до там, да дирят коментар в подобна посока от навобранци, за да си уталожат мъката, от провалите на Деса напоследък.

Оцко така се заби, че от хитмейкър в Пайнер, сега стана евтин аранжор за всички кандидат-чалгарчета из форуми и фейсбук. А от както се оттегли гаджето на Даяна, всичко пропадна. Само едно не мога да разбера как преди години направи хитове като "Да си плащал", "Режим неприлична", "Дай ми", а сега не може да направи нищо по-различно от тотална боза, която едва ли някой би пуснал.

И на човека от Видин ПАК ще напомня, че той плю по Оцко най-много от всичко живо тук. Всичко беше "тупс-тупс за 2 месеца" :shit: И съм убеден на 99%, че Кама е клекнала на Оцко и е поръчала песен и точно заради това Фоксата се чуди как да замаже това, че всички се смеят на Македончето, до къде го докара.. :whistling:

Предпоолагам, че до няколко месеца ще закрие и телевизията, която така и не стартира другаде освен в Монтана. А най-много до година и цялата компания няма да я има. Точно както стана с Китаеца и Токича.

По отношение на Оцко - ще си прави песнички някоя друга година. Токича и Китаеца издържаха 2-3-4 години. Разликата е, че Оцко продължава да е интересен като саунд. Токича вече се беше изтъркал и правеше предимно поп музика извън ПАйнер. Китаецът беше най-зле щото не беше композитор и трябваше да налива пари дето ги няма.

Така или иначе, Оцко си развива YT канал и може да си прави проекти. ЗА сега не е конкурентен, песните му не влизат в Топ 50 на най-гледаните с изключение на 1-2 На Крум и Джорджано.

А иначе въобще не знам защо си мислиш, че като 3 години дрънкаше за трафици, днес някой ще ти се върже, че това е бог знае какъв критерий. Особено смехотворно звучиш на фона на хилядите "пайнерски" провали по концерти, с песни имащи стотици хиляди милиони и милиарди, като цифрички под клипа. И още нещо, което ти е пред очите, но забравяш да коментираш. Оцко опитва да създава нови звезди, да дава шанс на младежи. А това е нещото, което Пайнер, в които си влюбен до уши след 14.11.2014 година не правят и като гледам нямат намерение да правят. На пазара няма нищо, а те дори не опитват като Оцко нещо да размърдат. Само ви облъчват с трафици и глупави новини по Планета, за чутовни някакви "пайнерски" успехи, които никой, никъде не е видял и чул.

И тъй като аз винаги се съобразявам с темата: Харесвам това, че Оцко залага на нови имена. Напомня ми годините, когато излизаха Сиси, Нина и други. Жалко, че те бързо изпаднаха от борда. Хубавото е, че поне един от всички прави нещо за раздвижването на чалгата.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...