FikLena Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Много ми харесва песента. Въобще не очаквах, предвид онази английската, която беше пуснала миналата година. Но тук са нацелили, много е ритмична, страшна музика! Видеото носи много настроение, танцьорите са уникални! Според мен ще има успех парчето. +1 Ще стане световен хит сигурен съм! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Тъпо. Дори Боди Ленгуидж ми харесва повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Много ми допадна песента, за разлика от предходната.Клипът е интересен и има много сполучливи кадри.Като недостатък за мен е краткия текст на Галена. Не съм съгласен, че Галя е само за чалга, гласът и е подходящ за такива песни с испанско звучене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 На това диво парче този заспал студиен клип и при това черно бял, защо ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Тъпа е песента. Галена не става за такива песни. Да си прави чалга песни и да не се бута на други пазари, същото мисля и за Андреа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Тази песен е в пъти по - слаба от мегахитовете им! Доста комерсиално, познато и скучничко дори. Нормално след като Галя плаща проекта, като цяло на тях да не им пука кво що ще е особено. Иначе ми е жал много за тази жена, двете с Андреа им дай само дуети, специално участие, кавъри на готови хитове, но никакви самостоятелни проекти не могат да направят наистина добре! Няма такива други страхливки и неуверени в кариерите си, както и възможностите си... Клипът е без забележка, МТВ ниво. Визията и е страхотна, красива е тук няма какво да се лъжем. Има си и стойката, и поведението, и артистичността! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 +1 Ще стане световен хит сигурен съм! Никакъв шанс! Акцент имат доста мегахитове и като знам как са се движели като гледаемост, това тук слабичко се движи. Разберете ако ще и с Мадона или Бионсе да е песента и, като е позната и неинтересна - хит няма да е! Като знам как я надувате с гледаемост, предполагам в Румъния толкова и я пускат. Едва 150к за 2 дни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Мен много ме кефи. Снощи в дискотеката я пуснаха. Звучи много яко. Не че някой я знаеше, де, но поне ме обнадеждава, че диджеите ще я наложат сред българската публика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Ами приятна е, но не кой знае какво и запомняща се, поне от 1-2 слушания. Клипът е супер! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Припевът има яка мелодия, но това, че е с много и различен текст и на испански пречи. И не предразполага към "натамъняване" като "Билионера" примерно, защото се пее с нормална скорост. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Доволен съм! Супер свежа песен, запеваема. Клипа няма нужда от коментар, Галена изглежда убийствено! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Много тъпа песен и безумно изпълнение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Много започна да ми харесва, уникална музика! Клипът е причината да се зарибя така, просто танците са много яки. Сигурен съм, че ще стане хит. И не е вярно, че Галена плаща проекта защото поканата идва от Akcent Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Бруталнааа! Още повече ме зариби Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 какво пак недоволствате? Песента е мн хубава,ритмична,звучи хитово, а не като Body Language Клипът е достоен за МТВ, просто на световно ниво е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Почна да ми харесва много, слушам си я доста тия дни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Много добра, много ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.