Jump to content

Препоръчани коментари

Правила, които трябва да се спазват, за да няма анулиран вот:

- Гласува се за до седем актуални поп-фолк песни!
- Разрешени са до две на изпълнител най-много.
- Нямате направени 50 поста във форума!
- Копирате гласове от друг пост!
- Обиждате потребители, изпълнители или спорите в темата излишно!
- Поправите гласа си. Нямате право на това, след като веднъж вече сте дали вота си!
-Ако имате 2 профила,гласувайте само от 1-ния си профил

ГЛАСУВАЙТЕ ДО НЕДЕЛЯ - 18.01 (19:00 ЧАСА)!

Или измислете нещо ново и интересно, или спрете класацията.Вижда се, че под тази форма няма интерес.

Може да направим дискусия и да се дадат различни идеи.

Дааа, да я направим като игеа някак си, ддз....да я разчупим малко тая класацияя

Или измислете нещо ново и интересно, или спрете класацията.Вижда се, че под тази форма няма интерес.

Може да направим дискусия и да се дадат различни идеи.

Подкрепям

1. Не си ти - Константин и Алисия

2. Криво ще ми е - Галена

3. Боже, прости - Галена и Фики

4. Ех, любов - Ивана

5. Твоите думи - Гергана ft. Галин

6. Всичко чуждо пожелаваш - Яница

Да бяхте преброили предишната класация. Отказвам да гласувам.

Аз имам резултатите. Сенуж да ми ги беше поискал...

Аз имам резултатите. Сенуж да ми ги беше поискал...

Ами да, като ще прави нещо, да го прави! :)

+1

Предлагам класацията да е както беше в нов фолк. Да е ТОП 10 и да има всяка седмица по 2 или 3 нови предложения и да се гласува за 5 от изброените песни. Мисля, че ще е различно и по-интересно.

Предлагам класацията да е както беше в нов фолк. Да е ТОП 10 и да има всяка седмица по 2 или 3 нови предложения и да се гласува за 5 от изброените песни. Мисля, че ще е различно и по-интересно.

В "Нов фолк" беше топ 30. :D Топ 10 беше само авторската.

В "Нов фолк" беше топ 30. :D Топ 10 беше само авторската.

Идва в повече топ 30, дори 20, затова предложих да е 10, защото и без това е седмична.

Да направим сървайвър с потребителите, които започват и спират да водят класацията.

1. Джена - "Да ти се доказвам"

2. Сиана - "Щастливо влюбена"

3. Яница - "Всичко чуждо пожелаваш"

4. Мария и Азис - "Чуй ме"

5. Галин ft. Джена - "С мене да вървиш"

6. Андреа - "Най-добрата"

7. Галена ft. Dj Живко Микс - "Хавана Тропикана"

И аз смятам, че трябва да се промени класацията, но не ми харесва форматът на Нов Фолк. Като дойде време за концерт/турне, кокошките ще запускат по 3 песни на ден и тогава как ще решим кои да влязат като нови? Ще има скандали.

Моето предложение е да се гласува само за по една песен. Все си мисля, че така хората ще са по-обективни и няма да има правене на сметки. Естествено галенчета ще гласуват за новата песен на Галена и т.н., но май никоя фенска група не е толкова преобладаваща, че да прецака класацията?

А дотогава:

1. Джена - Да ти се доказвам

2. Гергана - Твоите думи

3. Анелия - Не мога да губя

4. Галин и Джена - С мене да вървиш

5. Галена - Криво ще ми е

И аз смятам, че трябва да се промени класацията, но не ми харесва форматът на Нов Фолк. Като дойде време за концерт/турне, кокошките ще запускат по 3 песни на ден и тогава как ще решим кои да влязат като нови? Ще има скандали.

Моето предложение е да се гласува само за по една песен. Все си мисля, че така хората ще са по-обективни и няма да има правене на сметки. Естествено галенчета ще гласуват за новата песен на Галена и т.н., но май никоя фенска група не е толкова преобладаваща, че да прецака класацията?

И какво като запускат песни? Ще си чакат реда, кято първа излезе и така, за всички ще има място под слънцето, а и ако има чак толкова много песни може да са 5 нови предложения, но да влизат само 3, а другите ако не влязат в топа 3 седмици да отпадат.

Твоята идея не ми допада, така всеки ще гласува за любимката си само.

1. Татяна - През сълзи обичам те

• Like 1
И какво като запускат песни? Ще си чакат реда, кято първа излезе и така, за всички ще има място под слънцето, а и ако има чак толкова много песни може да са 5 нови предложения, но да влизат само 3, а другите ако не влязат в топа 3 седмици да отпадат.

Твоята идея не ми допада, така всеки ще гласува за любимката си само.

1. Татяна - През сълзи обичам те

И кво, ще гласуваш за тази песен на Татяна всяка седмица в продължение на ХХ месеца, докато не изкара нова песен? (Не, че и в сегашния формат на класацията няма хора, които го правят, но са единици.)

Според мен си заслужава да опитаме различни формати и да видим кое привлича най-много интерес.

Да се гласува за една песен е абсурдно, най-добре е за 5.

Да се сформира ТОП 20 на база гласовете през седмицата, да отпадат трите песни с най-малко точки и на тяхно място - три нови предложения...

като се уточните какво ще правите, темата ще се отвори...... така всеки си дрънка през глава и нищо не се прави!

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...