newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Имаш 2 от 4 познати,а именно 1 и 3 са съответно на Евтимов и Грешния,сега какво да ви правя? Давай нова мисия :1000 (29): Едит: Айде да има и номинации очи в очи днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 = Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Имаш 2 от 4 познати,а именно 1 и 3 са съответно на Евтимов и Грешния,сега какво да ви правя? Да, между тях се чудих. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Аз предлагам Фак да го вземем в нашата къща, но да е номиниран.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Аз предлагам Фак да го вземем в нашата къща, но да е номиниран.. А аз да ида в тяхната, но да не съм. Ако той иска, нямам проблем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 А аз да ида в тяхната, но да не съм. Ако той иска, нямам проблем. Кво ще дириш в тая барака? Не, стой си тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Кво ще дириш в тая барака? Не, стой си тук. За да е справедливо все пак. Той влиза в лукса, но е номиниран. Аз отивам в бардака, и нямам номинация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Трябва да отговорите на следните въпроси,който има повече верни отговори печели мисията! 1.Кои имаха тайна мисия? 2.Кой съквартирант досега не каза нищичко. 3.Кой бе определен за най-малко заслужаващ според другите? 4.Кой е най-мрънкащия съквартирант? 5.Кой съквартирант не знае в коя къща се намира? 6.Кой съквартирант едва не се удави тази нощ? 7.Коi съквартирантi пропуснаха мисията тази вечер? 8.Кой съквартирант бе определен за най-голямата звезда от Vip Brother? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Ще ви се да съм номиниран, но нали знаете, че ако изляза сте обречени на провал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Трябва да отговорите на следните въпроси,който има повече верни отговори печели мисията! 1.Кои имаха тайна мисия? - Николас, аз, Грешника 2.Кой съквартирант досега не каза нищичко. - Джоуи 3.Кой бе определен за най-малко заслужаващ според другите? - Гальо 4.Кой е най-мрънкащия съквартирант? - Аз 5.Кой съквартирант не знае в коя къща се намира? - Ангел 6.Кой съквартирант едва не се удави тази нощ? - Фак оф 7.Коi съквартирантi пропуснаха мисията тази вечер? - Сайлър, Джоуи, Александров, Гальо, Сенуж (него го няма, само Смит е тук) 8.Кой съквартирант бе определен за най-голямата звезда от Vip Brother?- Фак оф Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Добре де, тия отговори не трябва ли да се дават на ЛС? Фак оф ми е прочел 10 пъти моите, ама неговите още не ги е написал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Много хубава мисия с познаването на репликите, хареса ми! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Добре де, тия отговори не трябва ли да се дават на ЛС? Фак оф ми е прочел 10 пъти моите, ама неговите още не ги е написал. Нарочно го прави - нека е номинираният! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Ама нещо друго трябва да се измисли сега, това не е добре. Може да се вземат постове на форумци по принцип и пак да познават, примерно изречението да е "Сушиста и той ми го каза, и колежката-студена кухня.." и те да познаят, че е Зайка. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Добре де, тия отговори не трябва ли да се дават на ЛС? Фак оф ми е прочел 10 пъти моите, ама неговите още не ги е написал. Не е упоменато къде,по-добре ако не ги е чел,имаш няколко грешни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Трябва да отговорите на следните въпроси,който има повече верни отговори печели мисията! 1.Кои имаха тайна мисия? Евтимов, грешния и Николас 2.Кой съквартирант досега не каза нищичко. Джоуи 3.Кой бе определен за най-малко заслужаващ според другите? Гальо 4.Кой е най-мрънкащия съквартирант? Евтимов сякаш 5.Кой съквартирант не знае в коя къща се намира? Ангел, Джоуй (защото още не е влезнал) 6.Кой съквартирант едва не се удави тази нощ? Смит 7.Коi съквартирантi пропуснаха мисията тази вечер? Сайлър, Джоуи, Александров, Гальо 8.Кой съквартирант бе определен за най-голямата звезда от Vip Brother? Аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Не е упоменато къде,по-добре ако не ги е чел,имаш няколко грешни. Е, голяма работа :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Евти, той като че ли има повече верни .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Евти, той като че ли има повече верни .. С 1 повече верен има (така мисля) :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Не знам защо ме обвинихте така и да е дал първи няма да преписвам от неговите, имам си своя глава с която да мисля, не съм му виновен че бърза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Не знам защо ме обвинихте така и да е дал първи няма да преписвам от неговите, имам си своя глава с която да мисля, не съм му виновен че бърза. Споко де, аз съм номинирания, дишай. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 1.Да 2.Да 3.Да 4.Не,Mr. Greshen 5.Да 6.Не,аз Сенуж/Смит 7.Да,аз Смит/Сенуж съм тук все пак,но ще приема на 90% отговора. 8.Да ----------------------- Тотал:2 сбъркан и 10% Трябва да отговорите на следните въпроси,който има повече верни отговори печели мисията! 1.Кои имаха тайна мисия? Евтимов, грешния и Николас 2.Кой съквартирант досега не каза нищичко. Джоуи 3.Кой бе определен за най-малко заслужаващ според другите? Гальо 4.Кой е най-мрънкащия съквартирант? Евтимов сякаш 5.Кой съквартирант не знае в коя къща се намира? Ангел, Джоуй (защото още не е влезнал) 6.Кой съквартирант едва не се удави тази нощ? Смит 7.Коi съквартирантi пропуснаха мисията тази вечер? Сайлър, Джоуи, Александров, Гальо 8.Кой съквартирант бе определен за най-голямата звезда от Vip Brother? Аз 1.Да 2.Да 3.Да 4.Не,Мр. Грешен 5.Да,но той влезе в темата и вероятно е видял в коя къща ще живее,90% зачитам от отговора. 6.Да 7.Да 8.Да ---------- Тотал:1 и 10% Съжелявам,но Евтимов отива на елиминации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 5.Кой съквартирант не знае в коя къща се намира? Ангел :roll1: :roll1: :roll1: Хахахахаха тва ме изкефи, но си е така. Абсурдно е ;дддддддддд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Искате ли да разберете кой къде ще спи тази нощ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Аз като победител имам имунитет надявам се и разни привилегии, нали брадъре? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари