Jump to content


Препоръчани коментари

Господа управници на форума,

допреди половин година ви бях колега в един малко по-голям форум.

Знам в какво се състоят модераторските задължения.

 

За мен е абсурдно няколко души да си разменят остри реплики и това да води до затваряне на темата.

 

 

Пример 1: Темата за 3-тия концерт на МАД в "Новини". Караница, катинар на темата, никой не чисти, никой не отключва, а си е бая гореща музикална новина. И се коментира ... в "Линкове".

 

Пример 2: Темата за взривовете в София. 5-6 обидни поста между двама потребители - катинар на темата, никой не чисти, никой не отключва, а бих казал новината е ... повече от извънредна.

 

Това е просто абсурдно. Хубаво, трийте, наказвайте, сменявайте, но защо трябва важни теми да са заключени, при положение, че има какво да се каже по тях.

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мисля че си прав.Не може заради няколко дразнители да страдат всички.Модераторите са доста толерантни и позволиха да си открият тема за попфолк скандали.Но няколко души почнаха да обръщат всяка тема на такава.Мисля, че трябва да се налагат индивидулни санкции.

Link to comment
Сподели в други сайтове

OstapBender, в моя подпис пише какво да се направи ако има нередности. Не мога постоянно да съм във форума, а като вляза да следя навсякъде, така че помагайте ни вместо да се оплаквате! Чистя темата за Анелия и я отключвам.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Остави подписа има си и тема за тязи цел, но хората обичат да се оплакват.Ако бяхте малко по възпитани нямаше да има нужда да се заключват и трият теми, но всеки е свикнал да си избива комплексите из форумите и да ака навсякъде по темите.

IMG2-1547558596.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

И аз съм останал с такива наблюдения. Всичко е джаста-праста,никви предупреждения,никви чистки-направо наказания и ключове....а форума не е чак толкова обширен,че да е непосилно нещата да стават както трябва.

podpis.jpg

Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях.
Link to comment
Сподели в други сайтове

И какво се очаква, зад всеки дето ходи по темите и сере да ходи един да чисти, може ако направим платена регистрацията и почнем да взимаме заплати от форума, няма лошо. До тогава положението е такова, ако не ви харесва се огледайте в себе си и променете нещо. Влизам по руски форуми, които са над 500 000 посещения дневно и 5 модератора, които влизат веднъж месечно, а няма никъде караници, псувни, спам и т.н., единствената им работа е да преместят някоя тема или да я заключат, ако е изчерпана. Това обаче никога не може да се случи в комплексарската ни държавица, в която всеки 11 годишен пубер е решил, че е най-великия и може да обижда останалите по форумите, защото в реалния живот му навират главата в тоалетната при всеки опит да се покаже като сила.

Няма какво да се коментира повече по темата, не сме ви родители, не сме ви възпитатели, не сме тук да ви учим как да пишете или как да се държите с хората, просто като се държите невъзпитано и непристойно си понасяте последствията.

IMG2-1547558596.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...