Jump to content


Online: Priyanka Copra feat. Pitbull - Exotic


Препоръчани коментари





Младата звезда на Боливуд Приянка Чопра е родена в Джамшедпур, Индия в семейството на лекари. Известно време Приянка е учила в Америка, след това се връща в Индия за да завърши средното си образование.

Стремежът й е бил да стане инженер или психолог. Увличала се по танците и музиката. Пишела е разкази. След това се родило желанието да стане актриса. Приятели я посъветвали да се яви на конкурсите за красота. И така пред 2000 година тя става първо Мис Индия, а след това през същата година, едва на 18 години – и Мис Свят! В продължение на седем години Приянка е петата представителка на Индия, удостоена с тази титла.

През 2002 година започва кариерата й в Боливуд и възходът й към славата.

Първият филм в нейната филмография става «Andaaz» /Любов над облаците/, за който тя е удостоена през 2003 година с наградата на Filmfare за „Най-добър дебют”.Следват награди за ролите й във филмите «Aitraaz» и The Hero, Love story of a Spy» през 2004 година, премията Superstar of Tomorrow за ролята в филма «Mujhse Shaadi Karogi» през 2005 година и още много други престижни отличия. Но истинският успех идва при Приянка през 2006 година с филмите „Krrish” и „Don”и през 2008 година с филма „Fashion”, за който тя е удостоена с наградата за „Най-добра актриса” на Filmfare.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Мен също ме кефи и една от малкото на Питбул, които мога да изслушам от-до. Приянка е и страхотна актриса, гледал съм няколко филма с нейно участие, справя се чудесно. /индийски филми/

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...