Wild_Style Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 + 1 Вижте с кво яко видео са я пуснали в бокса,като официално е Дам, дори си го споделих във фб :1000 (34): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Хорааа, първата песен, която чух от новия албум е "Breathe" и съм шокиран просто. Уникална песен е, дано е следващият сингъл. Даноооооо!!! Сега си изтеглих албума и ще го преслушам няколко пъти и ще дам мнение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Аз също съм луднал по "Breathe". Интересно ми е кадрите от кой клип са използвани за фен-видеото... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 В момента тече представянето на песните на Айтюнс фестивал. Нямам търпения да чуя лайфове Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Ето го. Страхотен концерт,ако някой го намери за теглене да дава А ето и отделно песните от албума които представи. С Бранди са страхотни! - тая песен толкова ме кефи на куплетите,ама припева ебава всичко Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Breathe e уникална!!!!!!! Има ли ютуб линк, който няма да га изтрият скоро ...ще си я публикувам тая песен във Фейсбук .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4543551 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Хайде някой да качи делукс албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 http://zamunda.net/details.php?id=372946&hit=1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Джеси участва в новото (май) парче на Dizzee (единят от Wild) Не знам дали не и е подменяно аудито на второто,много странно ми звучи гласа и.. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Септември 30 Author Report Share Публикувано Септември 30 Пълен минус е песента, а Джеса звучи кат Кати Пери. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Eдно от най-невероятните изпълнения които съм чувал някога изобщо.. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Това ми е любимия християнски химн и съм чувал доста по-добри изпълнения, но и това хич не е лошо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Това ми е любимия християнски химн и съм чувал доста по-добри изпълнения, но и това хич не е лошо Сподели някое Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Октомври 16 Author Report Share Публикувано Октомври 16 Звучи брутално! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Звучи брутално! Имам предчувствието че нея я гласи за следващ сингъл...ама аз искам Breathe Турнето и започна,eто откриването Пускайте от 1:20 за да пропуснете крясъци.. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Ей ама как познах че Тъндър ще е новият сингъл... Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Mного готин лайф на Sexy Lady Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Албумът е страхотен, първата песен, която чух от новите беше Excuse My Rude (още преди да излезе албума) и страшно много се зарибих Всички песни много ми харесват, като фаворити може би мога да посоча Excuse My Rude, Sexy Lady, Harder We Fall, I Miss Her, Breathe, Thunder, Gold, Hero, Magnetic. Доволен съм от избора на Thunder за следващ сингъл. В момента съм в процес на изучаване на по-старото й творчество. Кефи ме каква е луда и непринудена, много ми харесват поведението и пеенето й по концерти от клипчетата, които публикувате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Мен най-много ми харесва "Square One" - просто ми е адският фаворит. Дано я снима. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Много готина мултимедия по време на Harder we fall...точно такива безгрижни картини ми изникват в главата като я слушам. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Lyric video на Tunder. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 3 страхотни видеа от турнето Най-яката песен просто.. Daydreamin няма такова удоволствие сигурно да я слушаш на живо,все едно си в някъв негърски мюзикъл,страхотно е Всички интрота Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Страхотни изпълнения, както винаги! Интротата са много интересни, най-много ми хареса това с клиповете от различни етапи на живота й. Много добре е измислено. Дано "Breathe" и "Square One" бъдат сингли! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Аз най-много държа да клипира "Square One" - тая песен буквално я обожавам.... Ще бъде грешка, ако бъде подмината! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.