Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 75
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Защо новия епизод е излязъл по-рано?

Вчера е бил по CTV,а днес по CW.

http://en.wikipedia.org/wiki/Arrow_(TV_series)

Е само 11 епизода ли ще са? 1000%20(34).gif

Не, сериала ще има пълен сезон. Просто другите дати на излъчване не са ясни.

Не, сериала ще има пълен сезон. Просто другите дати на излъчване не са ясни.

Тоест, 9-ти епизод които ще излъчат на 5-ти Декември ще е последен за тая година, а останалите епизоди чак другата година, както е при "Дневниците на Вампира" ?

Четох, че имал само 11 епизода, което щеше да е супер тъпо!

Тоест, 9-ти епизод които ще излъчат на 5-ти Декември ще е последен за тая година, а останалите епизоди чак другата година, както е при "Дневниците на Вампира" ?

Четох, че имал само 11 епизода, което щеше да е супер тъпо!

Да, обявените дати са до края на година, после ще има почивка до януари сигурно. Едва ли при такъв успех ще го оставят с полусезон.

Определено ми се нарежда сред един от най-любимите сериали! Ще го следя с интерес! 1000%20(6).gif

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

И тоя филм започва да ми затъпява.... новата серия е адски тъпа...... едвам я изгледах :mf_surrender:

Аз дори прекъснах сериала, както винаги се бях настроил за нещо голямо, но се разочаровах.

Бях интересно изненадан след първите няколко серии въпреки линията, по която върви сериала.След 10тата серия ме изгуби!

Последният епизод бе слаб, лично за мен.

Какво се случва с всички интересни сериали? Някак си доскучават напоследък...

• 3 weeks later...
След като майка му го простреля в последния епизод, Оливър се събуди подстриган. :1000 (29):
  • 1 month later...
Ама това ченге е много тъпо. Във всеки епизод се хваща за някакви фалшиви факти, обвинява всички и после се извинява. Голям малоумник. :mf_surrender: В новия епизод и Томи осра пейзажа.
  • 4 weeks later...
21 епизод ми хареса. Случиха се важни неща, не само Оливър да преследва някакви отрепки и в края на епизода хепи енд. :mf_surrender:
Започнах да го гледам заради Colton Haynes (Roy Harper), но вече го гледам заради самия сериал. Много е як!
Внимавайте какво правите до прозореца, че Томи Мерлин фокусира от километри. Това беше най-тъпата сцена евър.

Ебаси финала, ебаси чудото :girl_cry2: :girl_cry2: :girl_cry2: Най-яката серия от целия сезон!!!!! През цялото време бях в напрежение... и хубавото е, че не са го направили с типичното "Хепи Енд" на края. С нетърпение чакам 2-ри сезон :phpgrin2:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...