AMAZING. Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Много мудно стана всичко,и сестрата на Боряна що не я дават? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Страхотна финална серия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Жалко, че свърши! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Страхотна финална серия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Жалко, че свърши! Ма то другия понеделник свършва. Най после Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Ма то другия понеделник свършва. Най после Епизода го има във voyo вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Епизода го има във voyo вече. Не ми казвай, че пълниш на тия глупаци гушите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Не ми казвай, че пълниш на тия глупаци гушите. Не я плащам аз. ;д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitkobs Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Добър завършек и старателно снимане на последната серия,на Нели шапката беше много скъпа :1000 (29): :1000 (29): ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Не я плащам аз. ;д Аааа авантакис Хубаво ли свършва или всички умират? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Аааа авантакис Хубаво ли свършва или всички умират? За едни хубаво, за други не. Общо взето всички получиха това което заслужават, освен Чарли. Хубав финал общо взето! Няма да ви казвам друго, че няма да е интересно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 За едни хубаво, за други не. Общо взето всички получиха това което заслужават, освен Чарли. Хубав финал общо взето! Няма да ви казвам друго, че няма да е интересно Хммм след като си починах след 2 сезон, ще погледна последния епизод. Като гледам рекламата няма как да не ми грабне вниманието Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Изгледах финала и аз. Наистина беше най-доброто, което можеше да се направи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Няма ли го качен някъде епизода? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Няма ли го качен някъде епизода? Разбира се, че го има. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Разбира се, че го има. :1000 (19): Е, дай линк де! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Нещо не ми хареса последния епизод, всичко стана нереално бързо и изкуствено. Убийството на Николай пък съвсем...трябваше да измислят по-оригинален начин да го убият. Чарли пък от къв зор стана просяк...абе изобщо изкуствена работа. Хари не искаше да поглежда Алекс, и за няколко секунди всичко се обърна като тя му предложи да се оженят... Толкова заплитаха историята и накрая за един епизод всичко се подреди без никакви усилия. Не ми хареса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 И аз искам линк, дайте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
let it rain Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 И аз изгледах финала,но нещо не останах много доволна. Алекс и Хари вярно за един епизод ги разделиха и после набързо ги събраха.А тъкмо бях започнала да харесвам Коки,докато Хари от няколко сезона не прилича на нищо ,но пък беше ясно,че с Алекс ще останат заедно. Най-гадно ми стана за Чарли.Много тъпо измислиха това с просяка.Все си мислех,че накрая ще е със Сиана,но за последните епизоди набързо обърнаха нещата.До преди това уж със Дани окончателно всичко беше свършило,а сега пак ще си дават шанс. Иначе сцените с Боряна винаги са ми били смешни.Така и не успях да я харесам - нито актрисата,нито героинята и .Уж трябваше да ми е жал за нея,но не.Докато Николай уж е "лошия",но пък ми беше гадно,че го убиха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FACHO Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Всичко свърши като по приказките Убиха дракона и всички заживяха щастливо Ама трябваше и да дадът как Сияна връща мола на Късабови А и Албена я въртят постоянно но този сезон не я показаха.Аз мислех че и тя ще умре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Хареса ми как свърши. Единствено края за тъпото копеле Николай не ми хареса, трябваше да гние в затвора до края на живота си, лесно се е отървал Еленка голяма прецаквация :1000 (29): Не е истина колко як беше момента, когато Алекс зашлеви Елена, което припадна и после Алекс направи някакви физиономии, умрях тогава :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 А и Албена я въртят постоянно но този сезон не я показаха.Аз мислех че и тя ще умре Да,защо един път не я дадоха? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Да,защо един път не я дадоха? Защото я осъдиха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Защото я осъдиха. Тогава за кво я дават в началото с другите актьори? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Свършииии. Много ще ми липсва, хубав финал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Тогава за кво я дават в началото с другите актьори? Защото запазиха същото интро като от предишния сезон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари