fengergana Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 нов албум и от Мая тази е хитов хит!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 5 Report Сподели Публикувано Юли 5 Ами, доста по-добър е от предните два, харесаха ми Ne idi, Bla bla и Putin. Но пак клиповете евтинеят, преди се стараеше повече за тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Сподели Публикувано Юли 5 трак посветен на @DarkChild Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 14 Report Сподели Публикувано Август 14 Voyage не беше ли приятел с Йеца? 💀 Явно я хейти заради позицията ѝ против студентите 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 14 Report Сподели Публикувано Август 14 Сега чета коментари и Йелена яде яко хейт заради мнението си относно студентите. Не знам защо е решила да върви срещу младото поколение, при положение че това ѝ е главната аудитория. Това е все едно Галена или Преслава да се бяха обявили против нашите студентски протести преди години. Не виждам как Йеца ще си възстанови имиджа… даже ѝ изтриха инстаграма след масово репортване от сърбите за hate speech. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 15 Report Сподели Публикувано Август 15 преди 19 часа , Emanuela.Carey каза: Сега чета коментари и Йелена яде яко хейт заради мнението си относно студентите. Не знам защо е решила да върви срещу младото поколение, при положение че това ѝ е главната аудитория. Това е все едно Галена или Преслава да се бяха обявили против нашите студентски протести преди години. Не виждам как Йеца ще си възстанови имиджа… даже ѝ изтриха инстаграма след масово репортване от сърбите за hate speech. И кво постигнаха студентските протести през 2013-та в БГ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 Карлеуша е била евакуирана с охрана и жандармерия от последния си концерт. Публиката е била пълна с протестиращи, които са опитали да разбият оградата и да я нападнат. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 Карла си го изпроси обаче с поведението си. Голям зор да се изказва и да провокира. Викали са "Ку-ва, ку-ва..." Тя ще е жури в Пинкове звезде. Значи...почина Саша Попович и Вики Милкович, дъртия композитор Босанац си биха шута и веднага подписали и те с Пинк.... как се възползват всички от ситуацията, тия хора правят наистина всичко за едните пари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 16 Report Сподели Публикувано Август 16 преди 7 часа , Emanuela.Carey каза: Карлеуша е била евакуирана с охрана и жандармерия от последния си концерт. Публиката е била пълна с протестиращи, които са опитали да разбият оградата и да я нападнат. Такива рецидивисти са за затвор. Протестиращите да си е*ат майката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 Карлеуша напада сръбски звезди, които са харесали хейт постове срещу нея Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 Карлеуша плюе Voyage отдавна, намесва и родителите му бутайки името на Цеца. И с доста нецензурни думи го нарежда, докато той е по-деликатен и всички много му се кефят Тя до оня ден плюеше и Бресквица, сега рязко смени посоката и я четка, след като малката е пяла нейна песен на концерт. Доста градове не искат Карлеуша да пее на съборите им, евала на хората! Това с протестите мина всякакви граници - отмениха концерта на Николия на Ташмайдан със супер смешните причини, факт е че тя и Relja подкрепяха протестите, сега им го изкарват през носа. И на други изпълнители също. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 3 Report Сподели Публикувано Септември 3 Александра е родила Бебето се казва Ариа Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 22K likes, 314 comments - aleksandraprijovic on September 3, 2025: "Zivot nam je svega dao… 🩷 Aria, 3.9.2025.". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Септември 3 Report Сподели Публикувано Септември 3 преди 38 минути, Emanuela.Carey каза: Александра е родила Бебето се казва Ариа Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 22K likes, 314 comments - aleksandraprijovic on September 3, 2025: "Zivot nam je svega dao… 🩷 Aria, 3.9.2025.". дано е записала песни и ги пусне Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 3 Report Сподели Публикувано Септември 3 преди 41 минути, fengergana каза: дано е записала песни и ги пусне Е има си вече песни 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 3 Report Сподели Публикувано Септември 3 Журито на Pinkove Zvezde срещу журито на Zvezde Granda Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 4 Report Сподели Публикувано Септември 4 Милица ще пуска нещо на 8ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 5 Report Сподели Публикувано Септември 5 преди 13 часа , Emanuela.Carey каза: Милица ще пуска нещо на 8ми Първата песен от предстоящия албум, така каза 🥳 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 35 минути, Wild_Style каза: Определено винаги има концепция, типичен Лъв! Да видим останалото, че и предният албум беше средна работа и непожъна този успех, който тя самата чакаше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Милица и последните й песни хич не ми допадат. И тази не е изключение. И във видеата вече не й се влага, това е идейно, ама евтино и недоизпипано. Определена Зорица и Йелена една до друа са по-интересни от Цеца и Драгойка. Само не ми е ясно Вики какво дири там... да си беше стояла до кумицата Цеца. Както всички казаха - Саша почина и страхливците си биха шута от Звезде Гранда. Зорът за пари и интерес явно е огромен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 20 Report Сподели Публикувано Септември 20 Тайрович ще пуска втора част на предния си албум Tea Tairović (@tea_tairovic) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 5,535 likes, 57 comments - tea_tairovic on September 20, 2025: "🫶🏼🌹✨ “Nemam ja godine da opet budeš mi prvi” ✨🌹🫶🏼 ASKA II". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Сряда в 20:48 Report Сподели Публикувано Сряда в 20:48 Мелинда Хари Мата Хари в Звезде грнда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.