Jump to content

Препоръчани коментари

Ех... само на 68 години вчера починал Маринко Роквич, рак на панкреаса. Да почива в мир. В инстаграм качваше клипове как спортува, но няма прошка с рака...

преди 3 минути, Kriminal каза:

СЗТО е от 2002-ра

Не смяташ ли, че Мама Мафиот има също и ключови песни за същия период?

преди 3 часа , Kriminal каза:

Най-добрите песни на 20-тия век.

От нейните бих добавила "Ko ovu dramu rezira" 😍

преди 12 часа , Andrew Cunanan. каза:

Не смяташ ли, че Мама Мафиот има също и ключови песни за същия период?

Разбира се, че да, любимата ми нейна 39,2 е от 2002-ра

• 2 weeks later...

Все още преоткривам Драгана. Страхотна песен, страхотна мелодия, изпълнението за отличен. Този бридж ми влезе в главата.

Da smo se samo

jos malo ljubili

jedno bi drugo

od bola ubili

Моля, някой да каже коя е песента, която звучи в началото до към втората минута. Има някакви фолклорни мотиви, в текста чувам само " znam za sve...... sunce...." и нищо не намерих в нета. На 0:58 се чува добре.

преди 23 часа , pacho каза:

Моля, някой да каже коя е песента, която звучи в началото до към втората минута. Има някакви фолклорни мотиви, в текста чувам само " znam za sve...... sunce...." и нищо не намерих в нета. На 0:58 се чува добре.

На Кија Коцкар - Аморова стрела! хитов хит

преди 19 минути, Kriminal каза:

На Кија Коцкар - Аморова стрела! хитов хит

Брутално звучи.

• 3 weeks later...

Не съм и очаквал, че има отношения с този господин.

Цеца на апаратима. 😂

Еее, вярваш ли, че очаквах точно това да напишеш хах. Но песента, казват, е хубава. 

преди 49 минути, DrAkO каза:

Нямах очаквания, но изкараха много красива и нежна песен.

Гледах я аз, ама водещата ми е малко.... актриса. Тя Снежана винаги е бягала от такива теми, даже имаше скандал с някоя от медиите там, че ѝ бяха задали личен въпрос преди години. Болна тема ѝ е, ама не говори.

В крайна сметка, ето Тони Дачева си осинови и даде щастие, дом и възпитание на едно дете. Всеки може да го направи.

Цеца май е пръснала доста пари за новогодишна програма, ама си е дърво, а дъщеря ѝ е още по-голямо....

преди 23 часа , pacho каза:

Цеца май е пръснала доста пари за новогодишна програма, ама си е дърво, а дъщеря ѝ е още по-голямо....

На мен ми е странно, че Анастасия не иска участия/концерти. Какво като има пари? Нека ходи поне за кеф. Ама явно е с голямо самочувствие.

Ако не се лъжа и Прийович е заможна, ама не се спира 🤷‍♀️

Националната им телевизия много добра програма направили, без бутафории, всички на живо, сцени на няколко локации. Изглежда сякаш предават на живо. Само да си оправят обложката, че този стопкадър не е от тая програма.

Драгана я снимали на Кале мегдан.

Всъщност от нея е, ам,а Цеца нали е окупирала тубата и не дава никой да й качва песните... сакън.

Драгана беше в Смедерево, на Калемегдан бяха Сека и Хюрикейн. 

В някои градове изпълненията са лайф записи, вижда се, че микрофоните са бутафорни. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...