Jump to content

Всичко за сръбската музика

Препоръчани коментари

Кажи-речи целият им шоубизнес се е изсипал да изпрати за последно Саша Попович.

Сега почнаха да питат какво ще се случи с Гранд и Звезде гранда.

Драгана не е успяла да иде.

Сподели в други сайтове

Бог да го прости. Проследих всичко. Голяма личност, знакова за тях и бизнеса им.

Драгана не е отишла по уважителни причини сигурно. Сека също я няма. Има и още. Повечето са отишли да се покажат. Цеца на всяка манджа мерудия пак, чак и с журналята се заяжда, че не са хуманни. Тя и хуманност?!

Ванга не е познала, давала му е до 86, а си отива с повече от 10 г. надолу. Сигурно не е случайно. Тъжно, много тъжно...

Сподели в други сайтове

Мира Шкорич и Аца Лукас не са били там... а бяха много гъсти, и двамата бяха жури в Звезде Гранда, Мира само съветник де - явно новият им продуцент не им е разрешил, така се говори.

От всичко прочетено досега разбирам, че лечението му е вървяло горе-долу добре и не се е очаквал точно такъв кратък развой. 3 дни преди смъртта е започнал да кашля и пак е отлетял за Париж, където го лекували. По всичко изглежда, че е неочаквана смърт, но при такива тежки химиотерапии всичко в организма е компрометирано....

Много се съмнявам Сузана да се занимава с Гранд от тук нататък. Не е точно този тип бизнес човек. Тя даже в последните 10-15 години не се занимаваше и толкова със собствената си кариера.. За дъщеря му още по-малко.

Сподели в други сайтове

Това страшно ме е зарибило последните дни!

Цаца трябва да вземе да пусне нов албум вече!

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Дара си качи песните. Слаб ми идва албумът, откроиха ми се само 2 - "Огледало" и "Илегала" донякъде.

Твърдо не одобрявам тия чекии с AI, по-добре някакви графики да беше пуснала или като на Карлеуша - снимки с ефекти. Получил се е голям контраст с Дара - в двата видеоклипа изглежда зле за 48 годишна (можеше с някакви филтри да коригират разни несъвършенства),  а в AI е съответно изгладена и направена, щото то друго не може. Тези 2 клипа дето е пуснала все пак са супер евтинджос и неизпипани. Имала е много добри клипове в годините.

Сподели в други сайтове

преди 56 минути, pacho каза:

Дара си качи песните. Слаб ми идва албумът, откроиха ми се само 2 - "Огледало" и "Илегала" донякъде.

Твърдо не одобрявам тия чекии с AI, по-добре някакви графики да беше пуснала или като на Карлеуша - снимки с ефекти. Получил се е голям контраст с Дара - в двата видеоклипа изглежда зле за 48 годишна (можеше с някакви филтри да коригират разни несъвършенства),  а в AI е съответно изгладена и направена, щото то друго не може. Тези 2 клипа дето е пуснала все пак са супер евтинджос и неизпипани. Имала е много добри клипове в годините.

Пуснах си албумът, до 4-тата песен съм Ogledalo. Ами на мен ми харесва само Bye, bye и то горе-долу.... Преди години имаше по-добри песни. Мисля, че от нея Ивена взе Стаята и Джена Химия. А има и още кавъри мисля...

Сподели в други сайтове

Не я спирам от вчера. Много хубав и тъжен текст, след 2:30 китарата е брутална.

Daću svoje ime, daću svoje lice,

prodaću i snove, povoljno, već sutra znam.

Jer odavno u meni metak je u cevi,

srce mi je noćas olovo, repetiram...

Сподели в други сайтове

От 30.03.2025 г. от 18:59, Andrew Cunanan. каза:

Гледанията обаче са трагични:
image.png.6a8154cf98a348f10096568693aaa6c9.png

Дара почти никога няма мн мн гледания на първия ден, при нея всичко става някак си organic, и хитовете ѝ бавно ставаха хитове, изведнъж почти никога.

Сподели в други сайтове

От 28.03.2025 г. от 18:16, pacho каза:

Сърбите преоткриха AI. Като фенове на зелените екрани и евтини компютърни графики още от 1989-та, сега преживяват луди оргазми. :D 

Тръмп в клип на Джогани - мега криндж! :D И или Джоле не пее, или ужасно са му барнали гласа, не звучи като него.

На Дара албумът е хубав, ама тоз пуст AI ми бърка в здравето 😐 

Сподели в други сайтове

За концерта на Драгана и Миле в Арената...

- Лидия е сладка, постара се, но много се притесняваше и прекали с броя песни и така още началото натежа. Интересен избор беше. Определено по-голямата част от публиката не разбраха този избор, но пък малките се радваха, което беше супер.

- Миле вдигна много хора, такива са му песните. Има си хитове, но на моменти мазнотията поне на мен ми дойде в повече. 2-3 песни можеше да си ги спести, точно тия с плейбека. Дуетът с Галена все още е тотален хит.

- До появата на Драгана публиката се измори и на Плачи, земльо едва живна. Ние като цяло сме си заспи българите. Отиват като на кино и дремят. Драгана беше гласово в топ форма и отново супер енергична и свежа. Получи награда и всички бяха на крака. Обичат си я хората. Но прекали с репертоара от Южни ветар. Много песни пропусна от 90-те и след 2000-та. Бил съм на още 2 нейни концерта в БГ и всеки път е 1 и също. Пее и песни, които в Сърбия са хит, и така пропуска други важни пък, които са хит у нас. Иначе основните 5-6 тотални хита си ги изпя, разбира се. Но такива като "Печат на уснама", дето са хит там, а тук не - айде няма нужда. Или Южни ветар възпоменания. Да пренастрои малко репертоара, че ми бие като на Глориевия допреди 2-3 г.

И малко да си починат от концерти всички големи сръбски имена известно време. Ние и ние, 30 г. нищо и накрая юруш давай всички, пак като някаква мода. Нека да има някакво разстояние и глад за дадения изпълнител, за да има смисъл от появата му. И също така, нека си ги правят самостоятелни концерти, не в дуо, квартети, квинтети и т.н.

Весна май се е представила добре. В залата е имало тук-там празно място. Екстра Нина е пяла и е била с много готин тоалет. Но Весна вече много влачи и е много бавна, вероятно заради здравето.

Сподели в други сайтове

Песните на Дара са хубави, не по-хубави от предни нейни, има и доста незапомнящи се. Баладите са добри и тази Бай, бай.

AI ефектите къртят, голяма скука. За мен Сека вади по-добра продукция. 

Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Айде вече официално - Теа се омъжи 😃 Много набързо се случи всичко и в тесен кръг, да не се окаже бременна 🤔

Албумът излиза на 5ти Май, като нищо ще обяви почивка след това.

20250425_000410.jpg

Сподели в други сайтове

От 6.05.2025 г. от 18:05, Just_Me каза:

Есил Дюран е писала турската част в "Cok guzel" на Теа Таирович 😅 Помагала й е и за произношението.

От къде е инфото?

Това на Карла е част от албума на композитора Дамир Х., който е поканил известни певци да изпеят популярни негови песни с ново звучене обаче.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...