Jump to content



::Бисери на форумците::


Препоръчани коментари

А ние още тръпнем в очакване на снимков материал от избухвация на Зоопарк 3.0

 

Или дори че изобщо е отразявана по кръчмотеките ....

 

На следващия голям концерт на кокошарника. :Vishenka_05:
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 916
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Много ми е яка косата с новия ми професионален шампоан, професионалми кристали и професионална маска, и с новия ми сешоар- косата ми е красива и мека. :P

 

 

косата ти е мазна,

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
  • 1 month later...

zai4eto82

  От 29.05.2019 г. от 15:41, Mara.Shulevna каза:

Котаче е Коцарчето. Май си му хвърлила око, а мацоранче ? Аз кака те гледам от няколко дни и виждам, че жар се е разгоряла в теб. Аз като искам мъж, действам!

Ти пък коя си?

Ох, така съм се смял... :D  :D :D 
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

xroflx9 казва на Putin клиширното "Чиба!".

Отговорът:

преди 7 минути, Putin каза:

Ти си чибосан отдавна, още когато разпространяваше из форума фалшиви снимки, представяйки ги за свои. Стига си натоварвал хората с простотията си. 

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Пицарчето пък днес ми вика оная дето му готвила, чистила , прала днес му направила закуска, защото той вчера се прибрал изморен от работа и заспал, а тя искала секс и му се сърди сега и му казала да ходи да спи при рибките и няма да има закуска. 

 

преди 26 минути, payner_tv каза:

 Това да не е част от текста към новата песен на Джена 😮

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

Gerganafen:

Ето защо Емилия няма да пее на рождения ден - жената в момента е заета да се чеше по русата главица мъчейки се да проумее как работи туй нящо Ютуб и затова няма време за разни подготовки за концерти.

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Link to comment
Сподели в други сайтове

От 15.11.2019 г. от 23:34, Fast каза:

Информация от БАМП

Към 2019

Златен албум - 1000 бройки

Платинен албум - 2000 бройки

 

От 15.11.2019 г. от 23:35, asylum каза:

Мумифициран албум - под 10 бройки

Уродлив албум - 10-15 бройкии

Чумав албум - 15-20 бройки

 

:laughing:

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
преди 2 часа , zai4eto82 каза:

Пицарчето от утре няма да е по цял ден.  Ще кара на смени. Той иска да е на смени вече,  а и шефът тъй преценил.  Колегата караше по цял ден по соцствено желание за повече пари да си купи нова кола.  Ще кара първа от 9:00:16:00 и 2-ра от 12:00: 21:00. Каза ми,  че ше го удари на пиене и жени като още утре има вече уговорка тъй като ще има повече свжбодно време,  не че не е през ден с различна..  С него ще се разминаваме в смените.  Днес е спал само 1 час кано е бил на имен ден,  но не е пил тоя път.  Тамън свикнах да ми прови кафе и да ми сипва кола.  

Днес ни убиха от работа на първа смяна пак, не спрях. За капак към края на смяната ми се скарахме с пицарчето. Аз тъкмо си оправях района и да си тръгвам и да ударя стирка на работното ми място и колегата да ми сипе на пода нарочно брашно. А пък аз вече изморена и полудях. Като му се развиках и го подгоних, той бяга. Викам тъй ли. Преди да си тръгна му го рекнах: Няма да ти говоря повече, няма да ми липсваш изобщо ама грам, ходи се напивай, ходи си при жените и ходи на майната си и няма и да ти кажа чао като си тръгвам, хич не искам да те виждам. И така и направих. Тръгнах си без да му кажа чао и го нарекох и простак. 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, retr0 каза:

Андреа: Можех да си купя кола, но си направих клип. 

Галена: можех да платя училището на Стефчо за 5 години напред, но си купих яке! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
От 14.12.2019 г. от 23:46, zai4eto82 каза:

Как може днес до 21:30 часа беше пълно, а нямаше толкова работа. Имаше 13 лапета резервация, които ядоха 12 салати и един котлет, другите резервации ядоха и повече салати. Тръгнаха си наведнъж и вместо да си тръгнем в 22:00 като вчера,, чакахме една маса от 3-ма човека за 3 чинии. И единият пита сервитзорката до колко часа работим и тя му отговорила, че до 22:00 часа. Той я питал колко е часа било 22:40 и му отвърнала, че изкаквали клиентите и на тях му станало неудобно и си тръгнаха в 23:00 часа. Шефката преди това ни каза да се обличаме докато ги чакаме, за да можем веднага да си тръгнем. Добре,че сервитьорката ми предложи да ме прибере с колата си, а моята клежката се прибра с такси със сервитьора. И утре съм първа смяна. Шефът ще отваря тъй като жена му ще е на уроци по испански. Пицарчето пък ми предлага все аз да му оправя гърба с машинката да съм ходила в тях. Днес като дойде баща му да му донесе храна и му каза за мен: Ето я снахата. И баща му вика щял да доведе оркестър. Викам на колегата ти луд ли си. 

 

преди 22 часа , Lelqtian каза:

От сега пускам заявка как искам копие от касетката като дойде свекър ти с оркестъра, предупреди твоя шеф, ако трябва да поръчвам още от сега необходимите консумативи. 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

От 16.12.2019 г. от 17:19, zai4eto82 каза:

Коце днес ми писа докато бях на работа в 15:00 часа, че мисли да пусне новия си клип в 18;00 часа. Какъв късмет, аз днес до 16:00 на работа бях и вече почивам до сряд. Само 4 дена след рождения ми ден и пуска новия клип. Премиера на песента в Бургас на 20 декември, ама чете ми мислите направо. Тъкмо исках да излезе песента тези дни, за да я изпее и в Бургас и то тъй става. Днес пицарчето ме питаше дали съм го харесвала чак ме прегръщаше за пореден път, сервитьорката дали съм щяла да се омъжа за него, че чак и той ме пита. После ми каза, че забелязал, че още първите дни като съм дошла във фирмата усетил, че съм имала някакви симпатии към него. Вчера като се прибрал от работа вечерта слушал песни на Коце и викам ного хубави песни имал. Дбнес той е на работа до 20:00, защото ще ходи на банкет на предишната му работа го поканили, а утре не знам как ще дойде на работа за 1-ва смяна- ще е пиян, няма да е спал- ще се зареди с хапчетс и кафета каза, че и аз почивам като е зле. В сряда пък е цял ден, не знам кога ще спи. И днес щото нямахме работа и един от новите колеги-хотвачи показва една снимка на готвачката, на която е пиян и с космясал тумбак, на който пише татус Смърт или свобода и аз като го видях и му казах; Как може с такъв тумбак да си и така космясъл, ужас. И той ми отвърна, че и отдолу е космясъл и аз му викам хич не обичам космати мъже и пицарчето се намеси и ми се показва колко му е гладък корема, той и друг път ми се е показвал, само някой кой гърба да му оправи. Какви теми загормихме само и се смяхме за космясалите мъже, че трябва мъжете да са гладки, а не като мечо. Аз му казах на готвача то това като гора обрасъл тумбака, че и направил пилешката супа днес за обедното меню същата на вкус и вид като на майка ми. Като я видях и му казах, че ще е гадна. Сложих си и познах- ужасна беше и му го казах. Много директна бях. 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 16 часа , zai4eto82 каза:

Ти нормална ли си? Психопатката си ти, че само знаеш да критикуваш хората, а не си била и с един мъж и дори те мързи да работиш. Малоумна шматка. 

Вземи си един мъж и се успокой малко, монахиня такава- моралната патка. Пази боже от такива. 

 

преди 16 часа , Beat. каза:

Когато Зайка и Кити спорят.

 

преди 16 часа , zai4eto82 каза:

Досега хората да са умряли с твоето мислене. Стой си до края на живота без секс- то и затова си винаги крива, защото няма кой да те изпразни. Ти си много сбъркана. Незрящ човек спечели онзи ден в България търси талант, а твоето е само оправдания, че ти било забранено да работиш. Колко хора с проблеми съм виждала и са постигнали доста отколкото ти да се самосъжаляваш само. Твоето е мързел просто, но ти не можеш да го осъзнаеш. 

The best of the best от вчерашния сблъсък Бъни срещу Кити!

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , zai4eto82 каза:

Този пръст, ако ти го наврат ще ти стане хубаво, ама не знаеш. :D Много си заспала. 

 

преди 19 часа , Kitty каза:

 

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

По повод това, че Преслава може да накаже дискотеката, която я е объркала с Галена, като преустанови участия там: 

преди 27 минути, Fast каза:

Е Преси ни чете, и идеята е посята в главата й. Дано им спре кранчето за няколко месеца да се научат да уважават.

 

преди 25 минути, VulkoIsTheBest каза:

Преси, ако ни четеш, само да те питам: Как издържаш да го четеш всичко това ма? Ти затова си за лудница!

 

преди 23 минути, VulkoIsTheBest каза:

Преси, също ако ни четеш, ти мисли, посяти от Fast ли изпълняваш? Не си ли се замисляла, че за това си на тоя хал?

 

преди 20 минути, Fast каза:

Да е най-голямата певица в попфолка ли? :D

 

преди 19 минути, asylum каза:

Пресо, ако ни четеш, много си грозна! Но ти си го знаеш, де...

:roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , zai4eto82 каза:

Сагата продължава. Днес отивам на работа към 16:00 часа за 2-ра смяна и пицарчето беше 1-ва смяна и как ме посреща само- щял да ходи на семейна среща пак в ресторант с монахинята и техните и й бил поръчал 10 червени рози и пита МЕН къде имало бонбони във формата на сърца, че искал да й купи. И аз му отвърнах, че в магазина ама той къде в магазина и аз му викам много тъп въпрос. Отиваш на Билла, Кауфланд, Велека, Болеро има един куп различно видове бонбони и гледаш. Той като се разсърди защо съм била толкова лоша, а той винаги ми бил помагал. Аз откъде да знам точно къде има такива бонбони. И като ми изтърси, че щял да пита шефа дали ще вземе монахнията при мен на студена кухня. Мислих, че се базика. Пицарчето като си тръгна в 16:00 и дойде шефът по-късно и ми каза утре пицарчето щял да доведе шматката за първа смяна. И аз казвам на шефа ама как тъй, аз не искам да я виждам, нито да се запознавам с нея. Той трябвало АЗ да й обясня кое къде в кухнята- от какъв зор. Утре първата ми смяна с тая ще е ужасна. И сервитьорката даже ми каза, че монахинята освен с очила и къса коса била и много бавна, много скромна. И аз като чух това и викам къде я намерил тая, толкова ли го е закъсал. Утре пицарчето само ще я докара сутринта, ще се прибере и той ще дойде за междинна сняма в 12:00 часа. Утре отивам на първа смяна гримирана, тя тая монахнията сигурно ще ме следи да не припаря до "любимия" й. Днес поне приключихме рано още в 22:00 часа. 

Новата хит история с главни персонажи Пицарчето и Лошата монахиня-съперница! Очакваме продължението!:mbounce:

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Gerganafen каза:

Новата хит история с главни персонажи Пицарчето и Лошата монахиня-съперница! Очакваме продължението!:mbounce:

Крайно време беше за някъв по-сериозен плот туист. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Буквално се разревах от смях, докато ги пишеше 🤣

преди 1 час , Donatella каза:

Божке-е-е, изритайте ме, баннете  ме ???????????????????????????????????????

 

преди 1 час , Donatella каза:

ЩЕ МИ ГЛАСУВАТЕ ЗА НЯКВИ ДИНОЗАВИ КАТО САШКА ВАСЕВА МУМИЯ МЪРСНА

 

сериозно ви питам. ЗАЩО НЕ ГЛАСУВАХТЕ ЗА 'АЗИС ВСЕКИ ПЪТ ' ??

 

преди 1 час , Donatella каза:

НЕ НА ДИНОЗАВРИ !!

 

ГНУС ГНУС

660_7589e6be374bce101578f220559928cd.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Новата телевизия, която ще обере зрителите на всички канали на Балканите:

преди 2 часа , Beat. каза:

MemeАndreaTV

06.00 „You text like kuku” – сутрешен блок

09.00 „Do u know bagata” – спортни новини

10.00 – 12.00 „I hear about you and Miami…” - теленовела

12.00 - 15.00 „Come to the floor: Хитовете на Джена”

16.00 - 19.00 „Come to the floor: Хитовете на Андреа”

19.00 – „Peace of shit” – вечерни новини

20.00 - 23.00 „Big Kurva”- реалити шоу

23.00 – 00.00 „Ne I will not accept it” – вечерно шоу на Ави Бенеди

00.00 – 06.00 „Come to the floor: Хитовете на Андреа и Джена” - микс

преди 2 часа , Kriminal каза:

Неделя - 9:00 "Who care in Europe about you? I don't know u before him!" — микс с песните на дебютантите

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...