Jump to content

Сигнално жълто - Ramania Style

Препоръчани коментари

Емилия с нов албум за 15 Септември!
Тази година Счетоводителката на поп-фолка е решила да изненада всички ученици за първият учебен ден към края на лятото с подарък розова прашка в XS и за най-грамдните XXXXXXL размер. Албумът с прашка ще се продава във всякакви размери, съобщи Емилия първо пред НАП, а после и пред адашката си Емилия Стоянова в Signal.bg. 
"Бях решила отдавна да направя албум, защото от 2 години не съм пускала. Но понеже интересът към Акула беше невиждан до сега в световен мащаб, защото аз измислих да бъде на флашка.... Смисъл, че не беше правено от друга. И в този смисъл реших да направя и албум с подарък прашка, но първо трябваше да завърша най-успешното турне в България на Българи-Кюфтаци, където моята приятелка Анелия предлагаше кюфтета и бира. В този смисъл, вече сме в добри отношения! Няма какво да делим! Както разбирате, аз влезнах в НАП под името Емилия Велева, но пресметнах, че е по-рентабилно да го сменя, както и кога е най-добре да пусна новият ми албум. В него разкривам коя съм Аз, коя е душата ми, къде е сърцето ми! Въпреки, че не съм завършила, известните трябва да даваме пример на аудиторията. Смисъл, аз имам и Счетоводна къща:Емилия. Занимавам се и със Счетоводство както знаете от моята колежка и приятелка Калория.... смисъл Глория. Обърках се, защото се вълнувам за албума. Сега ви представям и плейлиста. Този път възглавници няма да подарявам. Прашките са точно за сезона! И учениците могат да ги носят!"

"Вземи тоя ОТЧЕТ с Емилия"

Новият албум на ПРАШКА:
"Вземи тоя отчет с Емилия"
1.Вземи тоя отчет с Емилия - с DJ Цици Лудата Пръдня
2.Ела ме сметни (а беше вземи) 
3.За мен пресметни (За мен забрави)
4.Нежни сметки (устните са правописна грешка)
5.Ръка на сметалото (Река на любовта)
6.Отново в НАП дойде (Отново не дойде)
7.В НАП дойде (В София дойде.... за да смяташ)
8.С теб да смятам пак (С теб да бъдем пак)
9.Сметколенция (Турбото отдавна не е на мода)
10.Специално за НАП-а (това не го може всяка)

Първият СЧЕТОВОДЕН албум със счетоводни сметки с подарък розова прашка! 

Сподели в други сайтове

• 10 months later...

Андреа се завръща в Пайнер и ще запише фолклорен албум. 

Пилотната песен ще е нейна версия на "Даньова Мама".

Гласовитата певица сподела: 

"Албумът излиза на 31-ви декември. Въпреки че ще е фолклорен, той ще вземе наградата за поп фолк албум на годината".

Сподели в други сайтове

• 1 month later...
  • 3 months later...

Емуто на поп фолка намери своя нов другар в лицето на изкуствения интелект. Интелекта на Гърбушкото от Ротердам също не е истински и с новото творение на 21-ви век си паснали като дупе и гащи. Извинете - като дупе и прашки. Това сравнения повече отива на Емилия. 

Та, новата песен на Емилия е писана от така наречения AI, което е очевидно. Човек не би написал такава простотия.

Сподели в други сайтове

• DevilWish unpinned this Тема
  • 5 months later...

Албум „Чупи ТъпоМери“ USB със секс-кукла Шимейл по избор

Галин

Първият албум на Галин, включващ 8 нови песни:

• 01. Звъня ти, Маро!
  • 02. Чупи Тъпомери
  • 03. Смирноф на KG х Ванилия
  • 04. Дупе си сега
  • 05. Пак съм e**н x Maximilian
  • 06. Дюза x Отпушвателя на дупета
  • 07. Да са трай
  • 08. Пишлето - камък

Това е pre-order на албума. Изпращането на физическите албуми започва след 10 Юни 2025г. След тази дата ще получите допълнителен Шимейл или секс-кукла, за да потвърдите получаването на Вашата поръчка + подарък секс-кукла по избор - Доника, Диона или Ивайла.

Ексклузивна цена на албума до 10.06. - 00.69лв. ( редовна цена - 69.00лв. )

Сподели в други сайтове

Репортерката на Сигнално Жълто - Заради грозното си лице ли носите тази маска?

Галин върви

Репортерката - Или ботокса ви го биха накриво?

Галин върви и обръща посоката

Репортерката - Защо в музикалната ви компания няма мъже?

Галин - Имаме Адам! Как ще нямаме мъже? 

)смее се)

Вулева - Че Адам мъъж ли е?

Репортерката - Как ще коментирате слуховете, че сте г3й?

Галин - Виж какво, мила! Много бързам ! Пречиш!

Репортерката - Активен или пасивен сте?

Галин - Много сте нагли от вашето предаване! Не виждаш ли, че бързам!

Репортерката - Заради анаболите сте толкова агресивен?

Галин върви

Репортерката - Или не ви върви с мъжете?

Галин влиза в Колата

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Karma93 каза:

Репортерката на Сигнално Жълто - Заради грозното си лице ли носите тази маска?

Галин върви

Репортерката - Или ботокса ви го биха накриво?

Галин върви и обръща посоката

Репортерката - Защо в музикалната ви компания няма мъже?

Галин - Имаме Адам! Как ще нямаме мъже? 

)смее се)

Вулева - Че Адам мъъж ли е?

Репортерката - Как ще коментирате слуховете, че сте г3й?

Галин - Виж какво, мила! Много бързам ! Пречиш!

Репортерката - Активен или пасивен сте?

Галин - Много сте нагли от вашето предаване! Не виждаш ли, че бързам!

Репортерката - Заради анаболите сте толкова агресивен?

Галин върви

Репортерката - Или не ви върви с мъжете?

Галин влиза в Колата

Чух гласа на репортерката!

Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Dione с първи самостоятелен албум "ШИМЕЙЛКА" и марка сладоледи - Dione

Първата поп-фолк певица с артрибут пуска на пазара собствена линия сладоледи които ще се продават първо в кауфланд с най-различни вкусове. Ще ги ядете..... от пръчката.... или пък от кофичката? Как точно - вие решавате.
image.png.d0a8885b7ba2bdd5c9faaacb8dc5d9c7.png

Певицата с артрибут пуска и първият си поп-фолк албум  който включва познатите хитове на Dione носещ името "Шимейлка". Очаквайте повече подробности в разгара на лятото, а сега се насладете на различните вкусове и соковете на живота от Dione.

Сподели в други сайтове

преди 53 минути, DevilWish каза:

Първата поп-фолк певица с артрибут пуска на пазара собствена линия сладоледи които ще се продават първо в кауфланд с най-различни вкусове. Ще ги ядете..... от пръчката.... или пък от кофичката? Как точно - вие решавате.

Певицата с артрибут пуска и първият си поп-фолк албум  който включва познатите хитове на Dione носещ името "Шимейлка". Очаквайте повече подробности в разгара на лятото, а сега се насладете на различните вкусове и соковете на живота от Dione.

Дионе са прилична марка, не може ли да се наслаждавам на различните вкусове без да ги асоцирам с това недоразумение? 

Сподели в други сайтове

преди 57 минути, DevilWish каза:

а ще има ли сладолед с вкус - вкусът на нейния полов член?
image.png.b950f7c1be2323053be1e36258cfd372.png

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Няма пазар за такъв продукт, хората си повръщат преспокойно само като чуят заглавието му, дори снимка не е нужна. 

Сподели в други сайтове

Току що, Lelqtian каза:

Няма пазар за такъв продукт, хората си повръщат преспокойно само като чуят заглавието му, дори снимка не е нужна. 

То няма потребители и на "музикалното ѝ творчество", доколкото думата "творчество" е уместно употребена за напъните ѝ, но тя не спира да бълва. Ковидът не произведе толкова варианти, колкото тя песни е пуснала от началото на годината. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Само ако бъде сладко солен-вкус или по-точно вкус на Сирене и Ванилия.

преди 1 час, Lelqtian каза:

Дионе са прилична марка, не може ли да се наслаждавам на различните вкусове без да ги асоцирам с това недоразумение? 

Много са добри, но като ги видях преди години първо за нея се сетих. :D Владетелката на сладоледа!

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, DevilWish каза:

Само ако бъде сладко солен-вкус или по-точно вкус на Сирене и Ванилия.

Много са добри, но като ги видях преди години първо за нея се сетих. :D Владетелката на сладоледа!

Моите съболезнования. И стига си мисджендървал момчето, може да е гнусна история, но нека уважим избрания му пол! 

Сподели в други сайтове

• 4 weeks later...

Певицата Десислава прави пореден опит да събуди интерес към кариерата си като обяви дует с мистериозна дуетна половинка.

Феновете ѝ бързо се втурнаха да сравняват напуканите пети, кривите пръсти и сухите лакти на изкривената в поза пружина тайнствена чалгарка. И както можете да предположите - кандидатки много. 
Естествено списъка с подгласнички бързо се съкрати след като Мекицата на поп-фолка разяснила, че въпросното добиче можело да пее.

Но дали преценката ѝ е правилна е под въпрос, тъй като не отдавна Десислава бичува феновете си като направи песни с цигaнето Лео и травестита Лорена, които имат гласовите данни на разгонени кучета. 
Ама хайде ще ѝ простим, че е подложила себе си и нас на тези аудио-видео извращения ако обещае никога повече да не се случва.

Някои будни граждани, обаче изобщо не се притесниха за това с коя фолк селянка ще ни тормози Десислава този път, тъй като им направи впечатление нещо далеч по-страшно. А именно, че Десислава се е приготвила да се вози в лек автомобил. 
Веднага последваха сигнали до Национална Сигурност и множество въпроси дали инфраструктурата на нашите пътища би издържала подобен товар.

Министерството на Вътрешните Работи излезе с официално изявление, че са изпратили спец отряд на място, които са успели да спрат автомобила от движение преди да има сериозни щети. 
Някои населени места в България и Турция съобщиха, че е усетен лек трус от магнитуда когато Деси се е качила в автомобила, но няма пострадали.

IMG-6979.jpg

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Певицата Десислава прави пореден опит да събуди интерес към кариерата си като обяви дует с мистериозна дуетна половинка.

Феновете ѝ бързо се втурнаха да сравняват напуканите пети, кривите пръсти и сухите лакти на изкривената в поза пружина тайнствена чалгарка. И както можете да предположите - кандидатки много. 
Естествено списъка с подгласнички бързо се съкрати след като Мекицата на поп-фолка разяснила, че въпросното добиче можело да пее.

Но дали преценката ѝ е правилна е под въпрос, тъй като не отдавна Десислава бичува феновете си като направи песни с цигaнето Лео и травестита Лорена, които имат гласовите данни на разгонени кучета. 
Ама хайде ще ѝ простим, че е подложила себе си и нас на тези аудио-видео извращения ако обещае никога повече да не се случва.

Някои будни граждани, обаче изобщо не се притесниха за това с коя фолк селянка ще ни тормози Десислава този път, тъй като им направи впечатление нещо далеч по-страшно. А именно, че Десислава се е приготвила да се вози в лек автомобил. 
Веднага последваха сигнали до Национална Сигурност и множество въпроси дали инфраструктурата на нашите пътища би издържала подобен товар.

Министерството на Вътрешните Работи излезе с официално изявление, че са изпратили спец отряд на място, които са успели да спрат автомобила от движение преди да има сериозни щети. 
Някои населени места в България и Турция съобщиха, че е усетен лек трус от магнитуда когато Деси се е качила в автомобила, но няма пострадали.

IMG-6979.jpg

❤️

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

IMG-6979.jpg

Със сигурност лек автомобил, в който се вози Десислава, вече няма да е лек, а тежкотоварен транспорт! ❤️ 

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Наталиотка - най-новата попфолк надежда, която е готова да покУри с талант и доза скандал
image.png.1e143b34445f72f4ee94db4b75a903c3.png

НАТАЛИОТКА е новото лице (взето от Татяна), което е готово да покУри попфолк сцената със сила, скандалност и талант. А навярно да прави компания и на Страстната дама Татяна във фитнесите.
„С огромно удоволствие и изключителна радост ви представяме новото попълнение в семейството на мюзик Идиотка – Наталотка! Това е нейното истинско име, което ще остане и нейният артистичен псевдоним. Наталиотка ви е позната от нашия конкурс за Сменяеми Глави.
Тя е изключително темпераментна, енергична, но и много сладка и сексапилна. Носи в себе си един неукротим дух и скандален чар, от който става ясно, че само гласът в жанра не е важен, но и тайните професии. А може би, Наталиотче още не знае?

Наталиотче има необходимия характер, а това е най-важното. Очаквайте нейното представяне и първата й самостоятелна песен и албум "ИДИОТКА".
Наталиотка - Идиотка (албум 2025) с първа самостоятелна песен, 67 кавъра на вече пяти песни, и 100 нови поп-фолк песни от Кости, Оцко, Пашев, Даниев Ганев и още нови автори.

Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Глория посвети песен и албум на Мария! Намеси и Галена!
"Влюбена в ШъМара" новият албум на Втори номер Копита - Глория!

image.png.65c4fd7ba6a35de69316ef9d651691aa.png

Track list:
01.Влюбена в ШъМара
02.Мръсни ланци
03.Просиш боя
04.Насрана стрина
05.50х50
06.Галош с изтекъл срок ft. Галена
07.Простота
08.НашъМари си майстора
09.Търпение
10.Велосипед
11.Плесни фен

"Белким съм продала и едно копие благодарение на Галена" - коментира лаконично звездата.
Защо я попитахме?
-Защото албумът е посветен на Мария. Тя нито връзва много гледания, нито има хит от 100 години, само нови мъже.
-Кога излиза "Влюбена в ШъМара"?
-Как кога? След няколко чаша... Искам да кажа - часа! Това не го записвай, да не ме хванат в прегрешение! Само чай, мед и плодове - знаеш! Ти не знаеш ли, да ти забия един шЪмар зад врата, белким ти дойде акъла в празната тиква!?
Извиняваме се за невежството си, Царице!
-Я се разкарай от тука с тоя микрофон! Аз съм Кралица, не Царица! А иначе не ме попитахте за историята на албума, песните, клиповете..... 
Кажете ни повече.
-Първо албума ще излезе на аудио и видео касетка, който може да си го позволи през 2025 година. Подготвила съм и CD, флашка дори с подарък Боксова круша. 
Албумът ми е символичен.... много символи, много емоция, много истини са вложени вътре. Като Кралица , която раздава шЪмари, исках да спомена, че боксовата круша е символ на Марийка, но ние сме с нея и я подкрепяме. Обичаме те, Марче. Благодаря и на моята скъпа колежка, приятелка която се отзова на поканата от Счетоводителката ми Емилия да участва. Галена, благодаря ти! В тази песен не пея за галоши, както ще си помислите. Бях вдъхновена от моята адашка и бих искала да различават Кралицата. Аз съм само една, а който го оспори - да му отсекът мъдята..... 

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, DevilWish каза:

Track list:
01.Влюбена в ШъМара
02.Мръсни ланци
03.Просиш боя
04.Насрана стрина
05.50х50
07.Простота
08.НашъМари си майстора
09.Търпение
10.Велосипед
11.Плесни фен

"Белким съм продала и едно копие благодарение на Галена" - коментира лаконично звездата.
Защо я попитахме?
-Защото албумът е посветен на Мария. Тя нито връзва много гледания, нито има хит от 100 години, само нови мъже.
-Как кога? След няколко чаша... Искам да кажа - часа! Това не го записвай, да не ме хванат в прегрешение! Само чай, мед и плодове - знаеш! Ти не знаеш ли, да ти забия един шЪмар зад врата, белким ти дойде акъла в празната тиква!?
-Я се разкарай от тука с тоя микрофон! Аз съм Кралица, не Царица! А иначе не ме попитахте за историята на албума, песните, клиповете..... 
Кажете ни повече.
-Първо албума ще излезе на аудио и видео касетка, който може да си го позволи през 2025 година. Подготвила съм и CD, флашка дори с подарък Боксова круша. 
Албумът ми е символичен.... много символи, много емоция, много истини са вложени вътре. Като Кралица , която раздава шЪмари, исках да спомена, че боксовата круша е символ на Марийка, но ние сме с нея и я подкрепяме. Обичаме те, Марче. Благодаря и на моята скъпа колежка, приятелка която се отзова на поканата от Счетоводителката ми Емилия да участва. Галена, благодаря ти! В тази песен не пея за галоши, както ще си помислите. Бях вдъхновена от моята адашка и бих искала да различават Кралицата. Аз съм само една, а който го оспори - да му отсекът мъдята..... 

🤣🤣🤣искам да чуя тези хитачки:

01.Влюбена в ШъМара
02.Мръсни ланци
04.Насрана стрина
08.НашъМари си майстора
11.Плесни фен

най-вече 8 🤣🤣🤣

накрая споменава мъдята, но удобно пропуска да каже, че Луна не й даде правата за кавър на хита Лука Мъдичев…

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, asylum каза:

🤣🤣🤣искам да чуя тези хитачки:

01.Влюбена в ШъМара
02.Мръсни ланци
04.Насрана стрина
08.НашъМари си майстора
11.Плесни фен

най-вече 8 🤣🤣🤣

накрая споменава мъдята, но удобно пропуска да каже, че Луна не й даде правата за кавър на хита Лука Мъдичев…

Пратила е Луна на ексКурзия до Луната и доволно се възползва, че тя обикаля Луната и ще забрави за "Лука мъдичев"! :D 
В клипът на "Насрана стрина" участва и Азис, а режисьор на "Мръсни ланци" ще бъде точно Азис. Галена на "Галош с изтекъл срок", а Люси и Ани Хоанг ще режисират останалите песни от албума.

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , DevilWish каза:

Пратила е Луна на ексКурзия до Луната и доволно се възползва, че тя обикаля Луната и ще забрави за "Лука мъдичев"! :D 
В клипът на "Насрана стрина" участва и Азис, а режисьор на "Мръсни ланци" ще бъде точно Азис. Галена на "Галош с изтекъл срок", а Люси и Ани Хоанг ще режисират останалите песни от албума.

Мръсната циганка Василка и Гюр тракториста да не са откраднали тоя трак от фонотеката на Татяна? 

преди 11 часа , DevilWish каза:

Track list:
01.Влюбена в ШъМара
02.Мръсни ланци
03.Просиш боя
04.Насрана стрина
05.50х50
07.Простота
08.НашъМари си майстора
09.Търпение
10.Велосипед
11.Плесни фен

Защо я попитахме?
Кажете ни повече.

Повече от на боксова круша искам да притежавам и евентуално слушам тоя албум на шЪмар и втори номер копито. 

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Lelqtian каза:

Мръсната циганка Василка и Гюр тракториста да не са откраднали тоя трак от фонотеката на Татяна? 

Повече от на боксова круша искам да притежавам и евентуално слушам тоя албум на шЪмар и втори номер копито. 

По-късно очаквайте още информация за нов албум и сингъл от Анелия.
Иначе нищо не са окрали, искали са лично позволение от Татяна и са снимали клипът в нейната тоалетна и фитнес в който тренира. За следващия албум Глория ще я викне, да я снимат и нея.
Obeshtavam (by Andrea)

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...